dunja RR -> RE: Korona virus (7.4.2020 20:16:53)
|
Maslačko, i ja znam jude koji ne izvode decu, zatvoreni su 3 nedelje. Ja se malo naježim kada na to pomislim, i kada prolazim pored njihovih vrata u zgradi. Mi izlazimo svaki dan po sat vremena, odnosno Milica 2 puta dnevno po sat sa tatom. Nikakav kontakt nemamo, samo prošetamo Bulevarom, Sava istrčkara oko 17h, kada nema baš nikoga, samo mi i 17.823 kučića sa gazdama. Nisam ni znala da ima baš ooovoliko kučića u kraju. Bilo ih je dosta i ranije, ali baš ovoliko, jok, sada to saznadoh. Žao mi je što mi šuma nije bliže (Zvezdara), realno nama ne treba puno do gore, ali pošto su rekli da su izletišta zatvorena, ja pojma nemam da li se to odnosi i an Zvezdaru. Mislim da ne, ali opet, nismo testirali. Imam jednu poznanicu na FB, ona ide redovno na Zvezdaru, stavlja fotke. Volela bih opet kažem da je to šetnja u prirodi, ali daj šta daš, uzmemo vitamina D, i udahnemo vazduh koji je ipak čistiji ovih dana, oset___i se, psoebno kada je ovaj vetar prisutan. Upravo mi pisao kolega iz Ljubljane, kaže oni redovno idu u šumu, voze bicikle, i on sam zaključuje (nije me ni pitao, ali vidim da zna, možda iz medija) da su naše mere rigorozne. Kaže njima najavljuju da se kod njih za nedelju ili dve život vraća u polu-normalu, šta god to značilo. Ali kod njih je drugačiji koncept života, što reče jedan naš novinar neki dan, koji živi u Ljubljani, kod njih je selo na par minuta vožnje od centra. Te, ne može se porediti baš sa Bg. I što reče mm, Beograd ima 7 Ljubljana u sebi.
|
|
|
|