smeško -> RE: Korona virus (7.4.2020 12:15:13)
|
Чујте, агенције изјавиле.[sm=hudicek1.gif] То само код нас може. Чему закон и потписивање уговора ако они могу сами да одлуче. Ликвидност ме не интересује, јер и ја плаћам своје рачуне предузећа чије сам услуге користила. А ја њихове још нисам због ситуације која није мој избор. Иначе, све те могућности уговор потпуно обухвата и пише да, у складу са моментом отказивања, агенција има право да задржи одређен проценат уплаћене суме. Остатак се враћа, нормално. Чак и у ванредним стањима, Уплатили смо раније да не бисмо, просто, остали без места у вили која ми се свиђа. И то за другу половину јуна, јер касније нисмо у могућности да путујемо, почињем да радим на новом послу на којем не могу на одмор после 10-ак дана. У септембру имам два школарца, а у јеку сезоне са децом, која не смеју на јако сунце, ми се не исплати. Значи, мој новац ће једноставно задржати. Појео вук магарца. Али, ароганција којом су одбили и да разговарају о томе ми одзвања у глави. Овде си, као потрошач/корисник услуга готово увек понижаван.
|
|
|
|