RE: Korona virus (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Korona virus (6.4.2020 16:01:22)

Vec su se organizovali i naselja pojedinacno. I nase naselje ima organizovano dostavljanje namirnica sa pijace.

princezica1 -> RE: Korona virus (6.4.2020 16:08:42)

Bas me interesuje da li ce zaziveti ta ideja.

Ana RR -> RE: Korona virus (6.4.2020 16:10:43)

Dunjči, jel su to neki prijatelji iz Barajeva ili prodaju svima? Aj pusti neki kontakt.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus (6.4.2020 16:58:48)

U nisu ima na fb Niska friska pijaca 😊

Odlicna ideja! 

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus (6.4.2020 17:04:56)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Dunjči, jel su to neki prijatelji iz Barajeva ili prodaju svima? Aj pusti neki kontakt.

I mene to interesuje. 

mati -> RE: Korona virus (6.4.2020 17:09:55)

Ivanka, sada svi uglavnom tako prodaju. Kod nas izlepili flajere za prodaju brasna, snalaze se ljudi. Mada, kod mene piljarice rade, svega ima.
A i onaj "potrcko", za 250din, kupi sve sto ti treba...

dunja RR -> RE: Korona virus (6.4.2020 17:20:31)

Ljudi iz Barajeva (iz Beljine tačnije) su stranica Rođaci sa sela, imaju svašta domaćeg, i odlično im je, i rade dostavu i za vreme kada je zatvoren grad, jer imaju dozvolu.
A lepih stvari imaju i Vajati prirodno, sa Kalenića, isto rade dostavu.

dunja RR -> RE: Korona virus (6.4.2020 17:24:37)

Mi sada stigosmo iz šetnje, išli svi 4-oro, čudan osećaj kada nema žive duše na Bulevaru.
Ladno sam posle 15 godina /upravo) čula gugutke sa prozora. Inače ovde, na Bulevaru živim 44 godine, i do pre 15-20 godina je bilo gugutki, i na terasu su nam dolazile,one žive tamo gde je čist vazduh, samo su nestale pre 20ak godina. Lasta je bilo do pre 30 godina, imale su i gnezdo preko puta moje zgrade, sa druge strane Bulevara, u zgradi gde mi je mama živela kao mala.

mama Jo -> RE: Korona virus (6.4.2020 17:27:04)

Pre nekako sam procitala status na fb,, sedim na terasi i cujem ptice koje nisam cuo 20 godina sigurno''.. Bas to sto dunja kaze.
Ima par nevorovatnih slika prirode od kad su ljudi u izolaciji... Videli std verovatno svi.

vonavoj -> RE: Korona virus (6.4.2020 17:27:36)

I kod nas kao ima fb pijaca..a cene paprene..nerealne..

dunja RR -> RE: Korona virus (6.4.2020 17:30:16)

Ja sam juče ujutru izašla na terasu i čula neku pticu, ne znam koja je, nije gugutka, nego neka pevačica, i ladno su mi suze same krenule.
Mi često putujemo, i volim selo, šumu, i volim ptice da slušam, nedostaju mi, s obzirom da živim od rođenja u oduvek najprometnijoj ulici, u Bg.
Bukvalno mi dušša sanja o selu, miru, moru.

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Pre nekako sam procitala status na fb,, sedim na terasi i cujem ptice koje nisam cuo 20 godina sigurno''''''''.. Bas to sto dunja kaze.
Ima par nevorovatnih slika prirode od kad su ljudi u izolaciji... Videli std verovatno svi.

dunja RR -> RE: Korona virus (6.4.2020 17:33:23)

Nama kada gosti spavaju ovde, posle prve noći svi pitaju, a vama ne smetaju ovi tramvaji ispod prozora[sm=smiley36.gif]
Ono u 5h kada krenu [sm=smiley36.gif]

Kakvi tramvaji, pa posle 44 godine ih ne čujem, to mi je prirodan zvuk, saživeli se, kao jedno, nažalost. A za tišinom čeznem. I onda kada je čujem, bude neobično.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus (6.4.2020 17:35:42)

Meni sad mir i tisina, a onda prodje voz pa zapisti, svi poskacemo 😂😂😂

dunja RR -> RE: Korona virus (6.4.2020 17:39:03)

Hihii, e a znaš kava lud osećaj, sada idem skroz offff, kada odemo u jedno divno selo, zna Fil, kod Cice i Zorka, oni su na vrh brda /Stojići -Ražana, a ispod u dolini prolazi pruga, vidi se sa prozora.
I u sred noći ustanem i gledam, a ono voz tutnji dole, nije toliko blizu da smeta, ali čuje se blago, i deluje nestvarno. A neki teretnjak.
I sada sanjam da se ovo završi, i mislim da se odmah pakujem i kod Zorka idemo [sm=smiley36.gif]

princezica1 -> RE: Korona virus (6.4.2020 17:45:13)

Jos ce i poezija da padne ovde u doba korone. Dunja sa Bulevara [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Korona virus (6.4.2020 17:48:50)

Možda i hoće, da znaš da sam razmišljala da otvorim neku temu da pišemo rime [sm=smiley36.gif]

princezica1 -> RE: Korona virus (6.4.2020 17:51:28)

Ajde [sm=smiley36.gif] Poezija u doba korone.

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus (6.4.2020 18:03:36)

Mi konacno zivimo u drugom delu grada. Kao da smo na selu. Prvo jutro budjenja u nasem stanu, kad je mm otvorio prozor kao da smo na selu. Pticice cvrkucu, cuje se petao. 

Prolazi nam voz, ali uopste nije bucno. Spasili smo se sto smo konacno kupili stan i pobegli pre ove situacije. 

Ana RR -> RE: Korona virus (6.4.2020 18:09:38)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Nama kada gosti spavaju ovde, posle prve noći svi pitaju, a vama ne smetaju ovi tramvaji ispod prozora[sm=smiley36.gif]
Ono u 5h kada krenu [sm=smiley36.gif]

Kakvi tramvaji, pa posle 44 godine ih ne čujem, to mi je prirodan zvuk, saživeli se, kao jedno, nažalost. A za tišinom čeznem. I onda kada je čujem, bude neobično.

Tako sam ja bila u panici kada sam prvi put spavala kod mm [sm=smiley36.gif] tišina, ništa živo se ne čuje. Nisam mogla da zaspim bez zvuka autobusa sa okretnice [sm=smiley36.gif]

Znam za Rođake sa sela, imam ih na instagramu, super. To je ovde sa moje strane :D

milicicak -> RE: Korona virus (6.4.2020 18:37:28)

Ja ne mogu da spavam od tisine... Mnogo mi cudno kad se nista osim sirena hitne pomoci ne cuje 😂

jess021 -> RE: Korona virus (6.4.2020 18:41:15)

Jao meni je jezivo kad uvece izađem na terasu, a ono nigde nikog 🙄

mama Jo -> RE: Korona virus (6.4.2020 18:54:29)

Bukvalno cujem ljude u susednoj zgradi kako razgovaraju... Nisam verovala kad mi je mm rekao... Sinoc izadjem na terasu, i oni oreko puta cak nisu na terasi, otvoren im prozor... Sve sam cula [sm=smiley36.gif]
Tako smo pre par godina, tacno se secam, ja u 9.mesecu trudnoce, ogromna sva..u sred noci mm i ja sedimo na terasi, a decko preko puta sa devojkom u akciji... Nisu spustili roletnu, mm i ja smo umirali od smeh, a

gagana83 -> RE: Korona virus (6.4.2020 19:29:56)

U Italiji se broj zaraženih smanjuje 👏

princezica1 -> RE: Korona virus (6.4.2020 19:33:58)

U Spaniji najmanji broj stradalih od 24. marta.

Duškić -> RE: Korona virus (6.4.2020 19:37:18)

Vreme je da se smanjuje, valjda x
Ce i toplije pa malo da stane ovaj haos.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>