degu -> RE: Korona virus (7.4.2020 21:56:58)
|
Maslacak, kad procitam tvoje postove bude mi lakse sto nisam jedina koja smatra da svez vazduh, sunce, priroda, setnja, voznja biciklom, ne moze da skodi, zapravo je daleko stetnije sedeti ubzatvorenom i nekretanje. Ali evo svi kojima sam to spomenula me razapinju, pobogu zar nije bolje to malo izdrzati nego zaraziti se i ne mogu vise, toliko se nerviram, ljudi ne vide dalje od nosa, strah je preveliki. Nece nas ubiti korona nego mere koje se sprovode. Ubice nas psihicki, fizicki i finansijski. Zasto za vreme policijskog casa penzioneri ne mogu proviriti napolje, ne razumem. Da mi neko naucno i strucno objasni zasto je distanciranje od prirode dobro, mozda bih prihvatila. Umrece svi od primarnih bolesti zbog nekretanja, ali nema veze, bitno da nije korona i da ne zauzmu respirator. Umrece od gladi jer nemaju primanja a sve je stalomi sto treba i sto ne treba. Ja jesam za mere, ali konstruktivne. Proci ce i ovo, nama licno nije lose, imamo dvoriste, ali zao mi je svih starih ljudi po zgradama. Citam po internetu, ne smeju ni u dvoriste da izadju. Strah je paralisao ljude, strah donosi i odluke u ovoj prici.
|
|
|
|