Sanjica26 RR -> RE: Korona virus (26.3.2020 14:04:43)
|
IZVORNA PORUKA: Didy Jao, ja kad čitam sve vaše komentare, shvatim da uopšte nisam disciplinovana kao vi. Masku nemama. Prosto, nema gde da se kupi. Danas sam stavila šal preko usta, makar nešto. Rukavice ne nosim kad izlazim, ni nemam ih. Odeću ne perem čim uđem, ne vetrim, ne iznosim napolje... Ne ribam podove domestosom, nisam natopila otirač. Ono što unosim u kuću od namirnica ništa ne prebrišem. Kad čitam vaše komentare, ko da smo u dva paralelna univerzuma. 😁 Jesmo svi u samoizolaciji. Deca izlaze samo u dvorište, mm i ja (uglavnom samo ja) po potrebi idemo u nabavku (jednom u 2-3-4 dana). Oboje radimo od kuće. Sve što sam od dodatnih mera preuzela je samoizolacija, ruke sam i inače prala svako malo, pogotovo kad sam s ulice ulazila. E, da, mm ponekad prebriše kvake i šalt_ere, mada je po meni i to nepotrebno jer nam ionako niko ne dolazi, niti idemo igde. Imam još jedan vid samoizolacije - TV više uopšte ne palim. Prijaju mi ovi moji onlajn časovi uživo, pogotovo s decom, skroz se isključim iz svega s njima. Potpisujem ovo za casove. Tv se pali samo za crtace. Mm u 15 casova ukljuci konferenciju i to je sve. Sto se tice higijene i dalje cistim kao pre. Ne dolazi nam niko. Podove domestosom ne ribam, a ni otirac nije mokar. Jedino sto ostavljamo jaknu i obucu u hodniku zgrade. Tu su nam bicikle, pa na njih okacim. Luftiranje je dva puta dnevno kao i pre.
|
|
|
|