RE: Korona virus (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

dunja RR -> RE: Korona virus (25.3.2020 20:20:24)

E pa sada mi je jasno zašto sajam, upravo ide na TV:

Ukoliko ne budete odgovorni nećete spavati u svom toplom krevetu već na sajmu [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Korona virus (25.3.2020 20:23:29)

Moraju im nekako svrteti zadnjice.... 😔

IvanaSK RR -> RE: Korona virus (25.3.2020 20:32:00)

Suzi,ali premijerka izjavila da ce tamo biti lejzi begovi,stolovi za stoni tenis,televizori...😀

dunja RR -> RE: Korona virus (25.3.2020 20:51:44)

Videh Iv malopre, i sad mi je lakše [sm=smiley36.gif], neću moći da zagrlim decu ali ću moći da igram stoni tenis i spavam u spavaonici sa par hiljada ljudi.
Kako divno zvuči, još i lejzibeg [sm=smiley11.gif]

dunja RR -> RE: Korona virus (25.3.2020 20:55:57)

Nego , šta rekoše, jel sutra stižu samo maske u apoteke ili i rukavice?

Sutra nam i pijaca radi posle 4 dana, nismo ništa kupovali. Sutra u nabavku na pijacu i apoteku, ostalo sve online naručujem, knjige, odeća (za M samo, i po nešto za S).

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus (25.3.2020 21:01:24)

Suzi, moras bas da poranis. Ja sam danas isla da kupim. Vec je bilo rasprodato. Meni i mm treba maska. Danas je bas bilo jezivo u gradu. Ljudi sa maskama. 

mati -> RE: Korona virus (25.3.2020 21:03:22)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

E pa sada mi je jasno zašto sajam, upravo ide na TV:

Ukoliko ne budete odgovorni nećete spavati u svom toplom krevetu već na sajmu [sm=smiley36.gif]

O, da... Ovo je i meni zaparalo usi.

Sanjice, a jel ima kod vas perivih maski? Kod nas konfekcije bas profitiraju sa njima. Ali sta ces.. Ja uzela pre neki dan, poklonila sam par

dunja RR -> RE: Korona virus (25.3.2020 21:08:12)

Sutra tek stižu maske u apoteke, danas su ih tek sortirali, ali kažu da će sve apoteke sutra dobiti. Ne znam da li će i rukavice, one mi više trebaju, maske još imam.

mati -> RE: Korona virus (25.3.2020 21:12:44)

Ja sam nasla rukavice u onoj apoteci Krasenkovic ili tako nesto, ovi sto prodaju Dezinhend po 800din i ne mogu im nista.
Apotekarka je rekla da mogu i da se peru, normalno pre skidanja i da osuse... [sm=zmeden.gif] ja ih uglavnom stavljam kada ispirem ovu krpu ispred vrata, sa rastvorom Domestosa

milicicak -> RE: Korona virus (25.3.2020 21:13:42)

Ja sam juce u apoteci kupila perive. Ko ima ekspres lonac, najbolje je da ih sterilise u njemu. Radi i otkuvavanje pa pegla na paru posle ali ekspres lonac je najbolji.

Nego, hoce li stvarno Bg da zatvore skroz? Mi od ponedeljka nismo izasli iz stana, da posaljem mm-a po zalihe na pijaci sutra za svaki slucaj. Fali mi sveze voce, mada su deca presrecna zbog toga, sad im je jedna uzina slatka [sm=smiley36.gif]

Svi postadose strucnjaci za koronu... Dodje mi da se upucam od teorija zavere i gluposti kako nije nista a svaka zemlja izgleda ima po jednog Nestorovica koga dokoni ljudi kace po netu. Sad cu po kratkom postupku, jel nije nista, idi napolje pa lizi kvake po prodavnicama pa vidi kako nije nista. Hmm, ovo je verovatno vise bilo za negativu...

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus (25.3.2020 21:13:51)

Код нас је било данас, али нисам видела какве су.Рекла ми је једна апотекарка да ће код њих бити сутра. Морам да пораним. 

dunja RR -> RE: Korona virus (25.3.2020 21:26:33)

Mili, ne znam, vidim da najavljuju .. ali ne znam da li će to uticati na snadbevanje, mislite da hoće?
Ja sam svakko planirala na pijacu sutra, jer mi tamo sve kupujemo, živimo pored pijace, a eto sada nije radila par dana. Radi valjda sutra i prekoustra i ne znam da li u subotu.
Ako zatvore Bg, ne znam da li to podrazumeva i ograničenja dodatna unutar granica grada, ili se samo izoluje grad, odnosno ostatak Srbje od Bg, Valjeva, Niša ...
Po njima, Niš i Vlaljevo su nadrljali od jedne osobe tj. sve je krenulo od jedne . dve osobe iz inostranstva. U Valjevu neko masovno slavlje bilo kaže mi mm, na kome je bio čovek iz Austrije ...

dunja RR -> RE: Korona virus (25.3.2020 21:27:55)

Sanjice, probaj sutra, trebalo bi da dobiju svi.

vonavoj -> RE: Korona virus (25.3.2020 21:33:07)

Ja sam kypila danas perive,makar za decu,150din..jbg,kad ne znam da sasijem,a moze im se..a kad pogledas i jednokratna je 120din...

Ne idemo nigde ali ako budemo krenuli,da imaju.

flamingos -> RE: Korona virus (25.3.2020 21:37:34)

Da,Von.Mi smo nabavili za jednokratnu upotrebu,šiju žene.Imamo i rukavice.

Ivanka 75 -> RE: Korona virus (25.3.2020 21:42:34)

Ja danas kupih 10 hirurskih po 103 din, 103 persuna im njihovih.....

Hvala devojci iz apoteke sto mi sama trazila br tel da mi javi kad stignu... Ima dobrih ljudi u ovom ludilu.... 

princezica1 -> RE: Korona virus (25.3.2020 22:46:42)

Ja sam digla ruke od jurnjave za rukavicama. Slusala sam na rts imunologa dr Jankovica, emisija "Oko". Objasnio covek sve o koroni strucno ali jednostavno.

mama Jo -> RE: Korona virus (25.3.2020 23:22:59)

Mm je danas dobio masku od druga, ali on ima neke koje koristi kad kreci 🤔 navodno samo se isprska asepsolom i moze nekoliko puta da se koristi.
Ja hocu da probam da sasijem, ali masina mi u selu, mada sam gledala i neke videe kako rucno sasiti, ali nisam bas sigurna da bih to uspela.
Rukavice smo danas uzeli u apoteci.

Generalno, ako se oba roditelja (pu, pu dsleko bilo) zaraze... To ce svima biti ptoblem. Sve i da imaju babe i dede, apel je dase oni ne posecuju inace. Znaci kod nekih rodjaka, komsija... Stvarno ne znam kako ce to regulisati. Nadam se da nece biti takvih slucajeva.

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus (26.3.2020 4:26:25)

Mm kad je video cebad iz ratnih zaliha samo je rekao"ljiljo znas da se  ta cebad nikad nisu oprala samo se tresu" lkaze on kad bi se time pokrio automatski bi dobio napad astme.  

Ja nista ne pratim ne stizem. Sinoc sam u 8 zakucala. Energija mi je na vrlo niskom nivou. Ne znam sta mi je ali uvece budem tooooliiikooo umorna da ne znam za sebe. 

IvanaSK RR -> RE: Korona virus (26.3.2020 8:58:29)

Mama Jo,kazu da Asepsol ne ubija virus🙄

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus (26.3.2020 9:10:26)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Sanjice, probaj sutra, trebalo bi da dobiju svi.

Poranila ja, ali nema maski. 

Ivanka 75 -> RE: Korona virus (26.3.2020 10:16:13)

Mama Jo, prskaj alkoholom, ne asepsolom.

Ljisho, i ja sam tako unorna uvece, valjda stres prevagne. Svako vece mislim evo sad cu da se razbolim 🙁Sinoc popih i magnezijum i vit b pa se malo pokrenuh. 

flamingos -> RE: Korona virus (26.3.2020 10:21:46)

Ivanka,opušteno...Samo tako kažem,a u mislima mi samo ova situacija.Držite se svi,proćiće...

Ivanka 75 -> RE: Korona virus (26.3.2020 10:30:30)

Kakva sam bila prvih dana sad sam super.

princezica1 -> RE: Korona virus (26.3.2020 10:54:14)

Vidim najavise prihvatni centar na novosadskom sajmu. Bice manji nego beogradski i moci ce da primi 1000 ljudi.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>