dunja RR -> RE: Korona virus (26.3.2020 20:15:28)
|
Moji su bili bolesni decembar i januar. I ja sam zaglavila u decembru neku prehladu, da nisam iz kreveta mogla da maknem, Pa sam vukla kašalj 2-3 needelje krajem januara i polovina februara, počelo na kraju da me boli nešto u donjem delu leđa, na kraju je bolelo i pri udisaju i pomislila sam da su pluća, moja dr bila na bolovanju i an kraju odem kod neke dežurne za vikend, kaže zvuči kao početak bronhitisa ali pluča čista (mada je krva slika posle 2 dana bila mirna) i dala mi odmah Ospamox, jer dojim. Ispila sam 7 dana, i otišli smo na Zlatibor da se nadišemo vazduha. Ja sam imala paklenih nekoliko meseci prethodno (totalni kolaps sa zdravljem i umorom, trnjenje 2 meseca, nekoliko magnetnih rezonanci, doplera, vežbe u Sokobanjskoj, prethodno modrice mi iskakale, sve je to trajalo nekih 4-5 meseci sa ovim kašljem), i bukvalno sam sanjala odmor. I od Zlatibora Bogu hvala, niko od nas nije ni kinuo, posle smo išli i na Rtanj, tamo je vazduh još bolji, bili u šumi stalno, nadam se da smo digli imunitet na level pro. Odande dovukli 3 kg rtanjskog meda i čaja, nema bolje, sada se nalivamo preventive radi.
|
|
|
|