Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 11.2.2020 17:34:02
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde ste zene?Von, imate jos 7 dana. Bas kaslje?Neko je ovde pisao o nekom receptu za kasalj. Cini mi se sa ovsenim pahuljicama. Sada je vec skoro proslo. Bolesni ozdraveli.Hvala Bogu da i nas nesto zaobidje.I sada nismo pili od sirupa nista od avgusta.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 11.2.2020 17:36:43
|
|
|
|
flamingos
|
Super Mirko.I mi smo za sada dobro.Nadam se da će i nas nešto da zaobiđe.Ostale mame,šta se radi,jesu li mališani dobro?Hajde da pijemo kaficu.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 11.2.2020 17:39:01
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
''Ajde Flamingos.. ja cekam da se moj mali razbudi pa pijem vec kaficu..Kako ste vi,kako je A?Mi cemo na neki rodjendan preksutra. M je sav uzbudjen. Dosadno im je u kuci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 11.2.2020 17:46:17
|
|
|
|
flamingos
|
Super je Anđela.Dosadno joj,jedva čeka da krene u školu,ako ne produže raspust.Lepo,uživaćete na rođendanu.Ljubi mališana,šta on radi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 11.2.2020 22:13:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Ima jos 7 dana..skuvala sam mu moj sirup i dajem mu..bolje je..Neko mi rece daa je ovo treca godina za redom da se produzava zimski raspyst u Srbiji..kao namerno se proglasi epidemija i u Vojvodini,pa moraju i raspust da prodyze.kod nas nije epidemija.tj.zakasnili su..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 7:17:31
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Kako ste spavale? Kako su dečica? Von, držim fige da kašalj što pre prođe pa da odete na operaciju kad je planirano. M ostaje i danas sa tatom. Manje kašlje i ovaj put je izgleda prošlo bez visoke temperature. Zavidim im što će biti kod kuće. Bude im tako divno, svakog dana kad se vratim mi prepričava šta su sve radili. A meni je onog posla preko glave, ali neću sad o tome. Želim vam lep dan, mame!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 8:31:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro.. I mi smo u klubu. J mi je taman zivnula, i prosla je sa zapusenim nosicem i malaksaloscu, a preslo je na U. Od juce popodne ima i temp., zapusen nosic, nocas je izgleda pocela da kaslje evo. Ja sam sva u groznicama. I tako.
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 8:34:16
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro.Dora jos spava,srecko gleda crtani a ja jos lezim.Ona ostaje do kraja sedmice kuci.brzo ce i raspust,nisam sigutna dal od sledeceg vikenda ili sedmicu kasnije.
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 8:42:45
|
|
|
|
pari
|
Joj mama jo...je l i ti imaš temp? Drži se! M ide na izlet danas sa vrtićem tj idu na klizalište što je super. Ja danas idem da pričam sa bivšim mužem...nismo dugo... Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 8:55:04
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro Mama Jo,držite se,da što pre ozdravite.Von,Ana,jeste li dobro?Odoh do prodavnice.Zamesila sam za mini pice,a za kasnije dinstam meso i pravim pire.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 8:58:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro,noc napokon bez kaslja.. dajem mu moj sirup,sinoc sam mu grudi i fitobalmom namazala,ne moze da skodi i lepo je spavao..nije kasljai.evo zato sad ja kasljem..dobro sam se i drzala 10 dana..tera me iz grla..ali iskasljem..i ja cu moj sirup..Mama jo,kuvaj sirup odmah...Flamingos,ti si vredna zena od jutra.Mi danas idemo na 18ti rodjendan..a M ce moja sestra cuvati..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 9:00:26
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Von.Lepo se provedite.Budite zdravi❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 9:32:34
|
|
|
|
emicaa
|
Von kakav sirup?Lijepo se provedite Pari i dalje mislim da tb i ti imate nevjerovatan odnos
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 9:39:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Uprzen secer,lovorov list i zalfija..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 9:40:28
|
|
|
|
pari
|
Emice, ne znam bas...Dosta je dobar sad jer oboje imamo druge porodice i ispunjeni smo ali oko najvaznije stvari ne uspevamo da se dogovorimo i to smatram nasim neuspehom...radi se o sreci naseg deteta...
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 10:37:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Vidim da je neko bolje. I ja sam bolje. mama jo, i vama želim brzo ozdravljenje. Moje lutke jos spavaju. Kasnije vodim T na violoncelo. Drzi je nastavnica casove i preko raspusta. Stizu im danas i kreveti i radni stolovi. Trebalo je juce, ali zbog kise smo pomerili
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 11:19:12
|
|
|
|
mati
|
Von, za sta je ovaj sirup? Jesi li koristila vec, jel pomaze???
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 11:25:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Mati,najbolji za sve vrste kaslja. 200g secera karamelizujes,2dcl vode sipas,dodas 7lovora i supena kasika zalfije,kuvas 5min..odstoji 30min..drzim u frizu,3x5ml pre jela.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 11:30:39
|
|
|
|
emicaa
|
Koliko dugo moze stajati tako?Ne bude mnogo gorko?
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 11:32:50
|
|
|
|
Milena18
|
Mama Jo, da vas brzo prođe! Von, baš ću napraviti i ja taj tvoj sirup. Pravila sam ga jednom prošle zime već, meni je on pored toga što smiruje kašalj i divnog ukusa.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 11:37:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Kakvi gorko..200g secera..ja ga drzim u frizu po mesec dana..stavim u teglu..nema sta da se pokvari..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 11:42:41
|
|
|
|
Milena18
|
Von, baš u frizu ili u frižideru? Da, Emice, nije gorak uopšte i divno miriše.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 12:00:09
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobar dan,zene. Znam za ovaj sirup,spremala sam. Sueor Von da je bolje. I lepo se provedite. Mama Jo, sada si ti bolesna? Brzo ozdravi. Mi standard ludiranje kod kuce. Flamingo,vrednice. Pozdrav za sve 💖💖💖
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 12:10:11
|
|
|
|
Sanidej
|
Jos bolje ako zalfiju prelijete vrucim sirupom, poklopite i ostavite da odstoji. Kuvanjem se razara etarsko ulje zalfije i nema bas neke koristi od nje posle.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 12.2.2020 13:07:37
|
|
|
|
Sanidej
|
Zvanicno je produzen raspust u Srbiji do 21. februara prvi radni dan je ponedeljak 24. februar.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
crna stolicadavidvuckomoj sin od 19 mjeseci vec par dana ima rijetku stolicu i crnu jeli mi moze neko reci sta treba da jede i sta da mu dajem da prestane hvala unapred1 (
87%)
111 (
13%)
Ukupan broj glasova: 67Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!