|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/20
10.2.2020 12:22:55   
Misha i Ljisha
Multilac je probiotik i prebiotik nece stvoriti zatvor kao obican probiotik.  Skuvaj suve sljivebi smokve zJedno i daj danpije tu vodu idealno ako  to i pojede. D je uz pomoc toga kakila redovno

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 301
10.2.2020 12:25:20   
flamingos
Joj Bebi dobra si👍I mi jedva čekamo leto,da odemo na selo-ali nemamo koze😁Von,super kad su nalazi ok.Prestaće uz aerius kašalj.Ana,kako ste vi?Grlim vas sve❤

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 302
10.2.2020 12:38:13   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ana, kako je M? Idete kod dr? 

Idu sad u pola dva on i mm. Malo manje kašlje trenutno ali ne može da izduva sline, kao da su u malom mozgu, jbt. Inhalirao se, prskao marisol, operil p, ma jok, ništa ne pomaže.

Flamingos, nema temp pa da kažem da je bolje nego druga deca. Ali nervira ga strašno.

< Poruku je uredio Ana RR -- 10.2.2020 12:39:00 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 303
10.2.2020 12:53:17   
Ivanka 75
Bolje kod lekara, da ne mislite. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 304
10.2.2020 15:48:40   
Ana RR
Dobio pulmikort ujutru i uveče, tri dana. I narivent sprej.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 305
10.2.2020 16:16:15   
vonavoj
Ipak pulmikort..brzo ce ga proci sa tim..

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 306
10.2.2020 18:03:31   
Mirko Svirko
Gde ste zene?Sta radite?Kako ste?Von, kako ste danas?Ana,brzo ozdravite. 
Mi set_ali,trcali i skakali.. Dan je bio bas lep. 
Pozdrav za sve 💖

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 307
10.2.2020 18:26:47   
Misha i Ljisha
I jani P bili napolju danas bas dosta. Bili i na kolacima kod komsinice. Skitali. Isli smo do privatnog vrtica jer se razmisljam da ga ispisem i, drzavnog ako se nista ne promeni do kraja juna. Vrtic je strava. Godinu dana bismo bili bez subvencija ali mislim da vredi. Inace svi hvale taj privatan vrtic da se jako puno radi s decom (za razliku od ovog drzavnog gde stvarno nista ne rade, D mi je isla u vrtic u Cenej pa mogu da poredim).  I takoc svasta nesto

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 308
10.2.2020 21:49:33   
vonavoj
Vece...Ljisho,onda ces do kraja morati privatno? Kod nas se jako tesko ulazi u drzavni,sto ranije to bolje..i jednom je upis,do skole..Jedva je M zaspao,nemam snage za rvanje sa njim..to mm radi..on ni bolestan ne zeli da spava...strasno. cini mi se da je mrvu bolje,inhalirala sam ga 2 puta,pustila jonizator u sobi..videcemo...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 309
10.2.2020 22:01:37   
emicaa
Gdje ste mame,kod mene haos zato me nema.U petak i D dobio temperaturu.Juce ih odvedem oboje u hitnu.On ima klasicni virus a T upalu pluca.Smorila sam se nacisto Znam da to nije bauk,ali u njenom slucaju zbog one price me prestrasilo.Kad je rekao da joj pluca nisu cista samo mi je prosao prethodni scenario kroz glavu

Nadam se da ste dobro,i djecica i vi

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 310
10.2.2020 22:04:37   
malena39
Dobro vece mame. Ima li koja isustvo sa beviplexom za apetit? Koliko teeba da se pije da bi se vidjeli rezultati?Iznervirah se danas. Odbili nas iz fonda za odlazak u bg na terapije. Kazu moramo rvo u Bl na posmatranje. Ne znam zasto kad je vec prosao preglede u bg i 6 nedelja terapije. Znaci jedino da platimo. 1000 evra za 4 nedelje plas stan hrana i ostalo. Siznucu!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 311
10.2.2020 22:42:46   
vonavoj
Malena,kakve terapije?Emice,u bre..upala pluca bas..virusna verovatno..sta je dobila kao terapiju?

(odgovor članu malena39)
Direktna veza do poruke: 312
10.2.2020 22:48:45   
Mirko Svirko
Dobro vece.. Malena,nisam u toku,kakve terapije?Beviplex je moj sin pio pre pa godina. Granulice koje se rastvaaju u mleku. Cini mi se. Odavno je bilo. 
Von,kako ste vi? Emice,brzo ozdravite. Flamingos,kako ste vi?

(odgovor članu malena39)
Direktna veza do poruke: 313
10.2.2020 22:49:54   
emicaa

user posted image  Ovaj je dobila.Ja nju odvela samo da mogu uciteljici reci danas da sam je vodila jer temperatura nije isla preko 38 i ona ovako super.Bas sam se sokirala

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 314
10.2.2020 22:54:59   
vonavoj
To je temp za pluca,ta do 38...Brzo ce se resiti..to je amoksicilin koliko vidim..

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 315
10.2.2020 22:55:20   
vonavoj
Kao nas panklav.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 316
10.2.2020 23:05:40   
Mirko Svirko
Bitno da je pokrivena antibiotikom. Delovace i bice bolje. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 317
10.2.2020 23:06:35   
emicaa
Nisam znala za tu temperaturu,znam onda sa tbc je isla na svaka 4 sata preko 40.A i inace ako ima neku upalu uvjek ima visoku temperaturu

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 318
10.2.2020 23:41:49   
malena39
Emice, mi smo imali upalu pluca sa visokom t koja nije spadala, crp 139. Bili u bolnici 7 dana, primao longacef intravenozno. Ne boj se, mi to teze podnosimo od njih.
Mirko, idemo na terapije za govor, radi 2 sata dnevno sa logopedima na institutu u bg. Bili smo 6 nedelja jesenas i pomoglo mu. Sad bi trebali opet al izgleda cemo morati mi da finansiramo. Moram, ako mislim da dostigne vrsnjake do skole.

Laku vam noc mame

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 319
11.2.2020 1:04:24   
Mirko Svirko
Emice, samo smireno. Mi mame stvarno se teze podnosimo. Malena,nisam znala da idete.. mi smo isli kad je bio manji u nasem mestu. Tada mi je logoped rekao da ako ne bude bolje poslace nas za Bg.Ja se tada isplakala ziva. Ali krenuo je tada da prica i onda je krenuo bas fino,pa sam i ja kuci radila sa njim. Sada je ok. Suska pomalo to slovo s i s. Ali bice to ok. I sada idemo s vremena na vreme. Ali ne kao pre. Tada smo isli svakog dana. Ja sam dobila zadatak da izlepim svesku slicicama i da po tome radim sa njim. Laku noc zene. Mirnu noc zelim,bez temperatura 💖

(odgovor članu malena39)
Direktna veza do poruke: 320
11.2.2020 9:09:35   
emicaa
Malena koliko ima tvoj djecak?

Ma ja ne znam kako bi ona podnijela opet da je morala u bolnicu,sreca pa to niko nije ni spomenuo

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 321
11.2.2020 9:14:23   
malena39
Mirko, nama je treci krajnik napravio cirkus. Usi bile pune sekreta, nije dobro cuo pa sad prilicno kasni. Brblja on i pjeva al nema komunikacijskog govora, npr kad ga pitas kako se zove, ne odgovara ali ponovice pitanje.
Emice, sad ima 4 i 4 mj a kad smo imali upalu pluca imao je 3 god. Kod nas je bila neka virusna, nije se cula na slusalice ali se vidjela na uz

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 322
11.2.2020 9:19:30   
flamingos
Emice,Von,kako su dečica?Nadam se da nemaju temperaturu.Muke.Ivanka,kako Ivkina noga?Ljubim vas.❤

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 323
11.2.2020 9:25:06   
emicaa
Dora je danas bolje,nema temperature od juce u podne.i dalje kaslje poprilicno gadno,valjda ce se i to smiriti brzo

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 324
11.2.2020 9:32:24   
Milena18
Dobro jutro!
Emice, verujem da će i kašalj brzo proći sad kad je pod terapijom. Držite se.
Von, Pari, Ana, Ljišo, kakvo je stanje kod vas?
I M je kašljala pola noći. Mm kaže da sada manje kašlje, verovatno joj se slivalo iz nosa.
Kod nas neko lepo vreme, sunčano, baš prija duši.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Omiljeni dan
guppy RR

Koji vam je omiljeni dan u nedelji?

ponedeljak (4%)

utorak (0%)

sreda (8%)

četvrtak (4%)

petak (42%)

subota ili nedelja (42%)

Ukupan broj glasova: 26

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here