|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/20
9.2.2020 12:13:29   
Misha i Ljisha
Von on bas ima jak nagon za povracanje. Polako. 

Ja odradila 3 casa. Cova nije smetao. Uzeo na kraju flasicu i legao u lejzi beg i zaspao solo. Spava sad ja radim. Zamolili me kod mojih u selu jos jedan cas da odrzim. Mrzi me al ajd oni su mi rwdovni vec 5 godina pa mi bezveze da ih odbijem.
I takoc. Rad red disciplina kod nas. 
Nadam se da neko bar uziva u nedelji

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 251
9.2.2020 12:29:36   
smeško
Von, on ima neki virus, to je sigurno. Polako. Nije to visoka T, prati ga danas. 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 252
9.2.2020 12:41:24   
vonavoj
Nema sekreta u povracki,nego ima jak nagon,i kao beba,od mleka kad se zagrcne sve ispovraca..ali sve..nema sad temp,spala je..izasli smo na sunce malo,da udahnemo svez vazduh.

Direktna veza do poruke: 253
9.2.2020 14:58:05   
vonavoj
Ljisho svaka ti cas_t kad mozes da drzis casove sa P...moj ne ume uopste da se zaigra bez mene,on nista ne radi bez mene,ali nista..samo zamnom..niko u okruzenju nije tako bio vezan za majku...on jede,ja sednem da jedem,evo ga u krilo..pijem kafu,u krilu..spremam rucak,na nogama mi je...tatu ne primecuje..Nema temp,sama je spala..sad je slinav jos..

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 254
9.2.2020 15:10:16   
Sanjica26 RR
To je ipak mamin sin😀

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 255
9.2.2020 15:11:18   
mati
Von, to me nesto podseti na mene. Tako sam se ja mami uvaljivala cim sedne. I redovno trazila da sisam kad skuva kafu... I dan danas to prepricava. user posted image
A i ne smes da klones, moras da nadjes vremena za sebe i nesto sto bi tebe razveselilo...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 256
9.2.2020 15:16:25   
vonavoj
Mamin sin bukvalno...pazi,jos on ima njih dve.T je bila sama pa se igrala,niko joj nije trebao..Mati,moram...zelim...jos 3 nedelje.pa ce u vrtic,da prodje u redu operacija krajnika.pa da ide na odvikavanje od mene..nije dobro za njega... znate kako spava,meni na glavi,ili su mu noge ili dupe ili glava..jutros se budim,njegove noge...on spava u "svom" krevetu pored naseg bracnog.Volim ja sto je maza,da se mazikamo..ali ga pretera u neodvajanju😂😂😂

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 257
9.2.2020 15:22:30   
mati
Neka ga Von, neka se mazi. Kad ce ako nece sad.
Ja stalno ponavljam kako ce doci vreme kad cemo da ih vidjamo samo na spavanju, i falice nam ti trenuci mazenja.
Moj Matija je bio velika maza, ali kako se rodio Mitar on se povukao. I mnogo mi je zao zbog toga. Ali evo sada sa devet godina opet pocinje da se mazi i to me prijatno iznenadjuje.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 258
9.2.2020 15:35:19   
vonavoj
Jeste mati,u pravu si..nekad mi bude zao J...ona dodje cim M zaspi,a ja bi da disem malo bez dece😂i ona je maza..

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 259
9.2.2020 16:57:12   
Mirko Svirko
I moj sin je takav. Doduse ima u zadnje vreme period kad se zaigra sam. Ali opet trazi mene. Mada i sam je. Ali opet i ja sam bila do 10te god sama,  pa sam sama sebi organizovala neke igre. Pricala sa lutkama itd.. Ovaj se igra malo sa zivotinjama,gleda crtani,gradi kockicama, a ako napravis neki nagli pokret set_i se da sam tu i kao "e aj se igramo malo"...Ja jedva cekam da se zavrsi raspust i da krene u vrtic,  da upozna malo svet bez mame. Von,  ti ih imas troje bese, a eto on je mazica. I neka ih sto kaze Mati. Bolje da ih sada mazimo. Brzo prodje vreme. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 260
9.2.2020 17:09:27   
vonavoj
Troje,troje..kao hobotnica..Evo ima 37.3..rano sam se ponadala da je proslo..

Direktna veza do poruke: 261
9.2.2020 17:59:46   
mama Jo
Von, i dalje mu se organizam bori sa necim, dusa mala da ga sto pre prodje.
Moja J vec 2 dana zapusena, nos zapusen haos... nocas me je 100 puta probudila, tacno cujem da joj smeta da ne moze da dise. Sta radite samo kad je nosic zapusen?

Mi smo danas u selu, sad cemo jos malo kuci. Bas lep dan danas. Juce smo lutali ceo dan. Prepodne smo ih vodili u pozoriste, U je to bila lrva poseta pozoristu, izdrzala je celu predstavu user posted image mislila sam da nema sanse da izdrzi ali eto user posted image

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 262
9.2.2020 18:12:46   
Misha i Ljisha
Dobro vece. VRatili se svi kuci i mm i D i P i ja. Evo mm i ja pijemo kafu a D i P su u sobi. Hoce P i sam ali voli da pravi dar mar kad je sam.A maza je haos. To nema veze sa igranjem tj da li se dete igra samo ili ne. On vrtic obozava, najbolji je kad ga odvedem. Zagrli me mahne mi i ode da se igra. Ne place. A ovi ostali....no koment i onda je moje dete na "posmatranju". A D je sa 18 meseci bila napolju na salasu sama dok ja unutra kuvam. Samo virnem s vremena na vreme da vidim da li je na istom mestu i to je to. Njega vec ne bih smela tako pustiti ali zato sto je vrag. Naradice nesto sam.

Umorna sam kao ker. A imam jos posla za amere. Veceras kad to zavrsim ocekujem novu turu. A moram IOP da predam za skolu skrzo sam zaboravila.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 263
9.2.2020 18:25:10   
mama Jo
Ljisho, naspavaj se zeno, pa oslabice ti imunit skroz od tog nespavanja.

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 264
9.2.2020 20:12:25   
pari
Mi bili u Ns na kratko.  Malo u parku i na ručku kod mojih. 

Jedva čekam sutra i vrtić...Umorna sam baš...
Von, kako je?
Kako ste druge mame?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 265
9.2.2020 20:55:05   
vonavoj
Upravo je zaspao .temp dodje do 37.5 pa sama spadne na 37..isrcpljen je,jer mu nisam nista ni davala..mozda sam trebala..zaspao je..grozan virus..sad mu se jos vise sliva,pa i kaslje..videcemo,kazu sve su to faze tokom ovog virusa..

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 266
9.2.2020 21:42:17   
Misha i Ljisha
Neka ga von ako mu nije jako smetala temp i ako se sama spustala neka ga. Tako sam i ja P. I brze je pregurao od D. Sutra ga necu dati u vrtic. Uradih sve sto sam mislila z danas. Sefa necu ni da zovem. Nijednog 😂 idem da spavam. Po savetu mama jo heheh... 

Pari bio je bas lep dan. Lepo sto si bila u NS sa svojima

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 267
9.2.2020 22:18:03   
flamingos
Von,pokušaj da odmoriš.Duša draga,izguraće više ta temperatura,ljubim vas.Mi smo proveli jedno divno veče sa prijateljima,večerali,ispričali se,deca se izigrala.Sve rasčistih i odoh na tuširnje,pa u krevet.Laku noć želim svima.Ljubite dečicu i svi budite zdravi.❤

Direktna veza do poruke: 268
9.2.2020 22:29:34   
Mirko Svirko
Sta radite zene?Ja isla set_ala sama. Zavrsili sve po kuci,vecerali i da legnemo. Von,bori se. Cims se sama spusta. Bice ok. Dok se malo organizam izbori. 
Ljiso, svaka tebi cas_t.  🙌

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 269
9.2.2020 22:46:23   
Sanjica26 RR
Ljiso, moja Sofi nije vrag ali je zato prosle nedelje nagrabusila jadna. Konacno imamo dvoriste i konacno nije prometno da vijaju automobili. Kao da smo u selu, a nismo. Ujutru cujemo cvrkut ptica. Milina. I tako se ja osmelim i pustim ih napolje same. Prvo je pala sa bicikle jer me nije slusala. Kažem gde da vozi, a ona je vozila nizbrdo. Ajde to nije ni vazno. Svi padaju sa bicikle. Mora malo i da padne. Ona se zainati i nece da vozi vise. Takva je. Jako odlucna za razliku od ove velike. I bacim ja njima loptu. Taman sam oribala prizemlje i ulazne stepenice. Niko to ne riba. I udjoh u kucu i terasu kako sam oribala i usla u kucu cujem najstrasnije vristanje. Brzo izletim. T na vrata prebledala. Samo sto se nije srusila. Ulazi S krvava. Igrale su se sa loptom i kako je podigla lopticu sa zemlje udari u lim od oluka gde curi voda od nase terase. Jao, živote skratile su mi život. Nema mi knjizice. Mm nije tu. Malo sam tuferom presla. Trk do hitne sa onom knjizicom gde pise koje je vakcina primila. Naravno, u hitnoj nas nisu primili. Morali smo da idemo kod dezurnog pedijatra. Sreca nije strasno. A ona kuka molim vas nemoj te da me usivate. A sta ce te da mi radite. Prica kao ja kad sam u panici.

Nego, poenta je da može da bude mirno dete svasta može da se desi ako ih ne ispratis. A opet ne možes ni da ih držis pod stakleno zvono. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 270
9.2.2020 22:48:07   
Sanjica26 RR
Elem, nisam rekla dobro vece😀

Sutra imam ceo dan seminar. Ljiso, jel su ti poznate međupredmetne kompetencije. 😀
Von, izgurace cim je tolika temperatura. Ja ne dajem sirup. Gledam da probaju da se izbore. 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 271
9.2.2020 22:53:31   
flamingos
Sanjice,muke sa dečicom.Slažem se sa svime što si napisala-moraju da se paze,ali ne ni pod srakleno zvono da se drže.Dobro kad nije strašno.Mogu misliti koliko si se isprepadala,a i one,dušice drage.Ljubim da brzo prođe.Laku noć❤

Direktna veza do poruke: 272
9.2.2020 22:58:46   
mama Jo
Ljisha me jedina slusa, naspavaj se.
I ostale mame i decica, hajde lepe snove svima, da ujutru budu svi zdravi.
Meni se J stalno budi, bas je muci nosic...

Sanjice, sta bi do kraja, jesu je usivali? Sta je povredila? Je l' sad ok?

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 273
9.2.2020 23:00:47   
Sanjica26 RR
Pocela sam da vicem u panici na T. Jos mi fali da ona padne u nesvest. Kad smo se vratile T mi se izvinjava sto nije cuvala sestru. Posle smo se objasnile da ona nije kriva. Svi smo se mi povređivali. I pricala moje dogodovstine. 

Direktna veza do poruke: 274
9.2.2020 23:06:12   
Sanjica26 RR
Celo je povredila. Za malo oko. Hvala Bogu nisu usivali, ali bas sam mislila jer mi je delovalo. Stavili su joj neki zastitni flaster koji ima antibakterijsko dejstvo. Nikako da ispadne, a ne smem da povlacim da ne bi raskrvarila ranu. Mora da zaraste, pa da mažemo za ožiljke kremu. 

Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Koje od ovih?
sduca

Dušan (23%)

Igor (16%)

Tadija (14%)

Stefan (23%)

Damjan (21%)

Arsenije (4%)

Ukupan broj glasova: 189

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here