|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 02/20
11.2.2020 9:50:52   
Ana RR
Dobro jutro.

Milena kod vas sunce a kod nas besneo vetar i kiša noćas, sad je oblačno.

Mare kašlje kao magarence, samo puca. Iskreno ne pamtim kada je ovako zrelo kašljao. Evo sad se inhalira.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 326
11.2.2020 10:10:15   
vonavoj
Ana,uzasan je virus.nemam snage vise da gledam M..kad ustane ne moze da se umiri 2h..kaslje,kija bez pauze..evo sad se tek umirio kad sam ga inhalirala...bolji je bio sa temp,tad nije kasljao..ovo je druga faza virusa.Malena,mora jako puno rada,vezbe..mozda mozes da dobijes smernice.pa kod kuce.. a ne ide u vrtic?Nema nam maraj,ivane,jess,maslacak?

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 327
11.2.2020 10:13:36   
Ana RR
Von, on srećom nije imao temperaturu, nešto malo do 37.5 samo. Ali već dugo traje, čini mi se da se vuče ovako poslednja dva meseca. Sav je kilav. Krvna slika mu je odlična sem monocita i eozinofila koji su povećani.

< Poruku je uredio Ana RR -- 11.2.2020 10:14:06 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 328
11.2.2020 10:14:58   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Ja od sinoc nisam dobro, a evo me u skoli. Uhvatio me je grip.

Uskoro cu kuci. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 329
11.2.2020 10:37:28   
Ivanka 75
Dobro jutro, Sanjice cuvaj se 💞
Vama prosao raspust? 

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 330
11.2.2020 10:42:17   
emicaa
Sanjice drzi se.Mene nesto od sinoc golica u nosu.

Sad idem do skolske upravnica u vezi odgode Davidovog predskolskog pa onda da njega pokupim iz zabavista.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 331
11.2.2020 11:40:06   
malena39
Von, radim ja s njim i kod kuce, ide i kod logopeda dva puta sedmicno i kod defektologa jednom. Terapije u bg mu bas budu intenzivne i brze napreduje. Tamo s njima odradi za jedan dan kao ovdje za sedmicu. I da, ide u vrtic naravno.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 332
11.2.2020 11:58:03   
Sanidej
Znate li da li ce biti produzen skolski raspust zbog gripa?

(odgovor članu malena39)
Direktna veza do poruke: 333
11.2.2020 11:58:16   
vonavoj
Malena,bice to sve dobro.

(odgovor članu malena39)
Direktna veza do poruke: 334
11.2.2020 13:44:01   
Mirko Svirko
Gde ste zene?Ovdr lije kisa. Malena,bice to ok. Samo je potrebno vreme. Kako ste svi?Brzo ozdravite. 💖💖💖

(odgovor članu malena39)
Direktna veza do poruke: 335
11.2.2020 13:49:15   
pari
Ovde je prepodne padala...Ja uspela da se vidim sa drugaricom. Malo rasklonila...

Super je kad idu u vrtić,mnogo se bolje osećam kad imam malo vremena za sebe, to je baš važno...
Kako ste mame?
Dugo se nisu javljale neke mame...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 336
11.2.2020 14:02:37   
Sanidej
Ako nekog zanima, zvanicna informacija je da je skolski raspust u Vojvodini produzen do 21. februara. Za ostale se ne zna, kao su odvojene drzave.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 337
11.2.2020 14:04:28   
branki*
mene zanima i hvala.kod nas niko nista ne prica,mada mi koleginica rece da je u elektronskom dnevniku upisan 24.kao pocetak drugog polugodista.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 338
11.2.2020 14:07:19   
Sanidej
Branki i to je korisna informacija :) 

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 339
11.2.2020 14:17:52   
Tiziana
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/zbog-gripa-u-vojvodini-zatvorene-skole-i-vrtici-do-21-februara/nm2v6x4

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 340
11.2.2020 14:20:33   
Tiziana

user posted image

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 341
11.2.2020 14:33:05   
Sanjica26 RR
Za sada Da. Ali ministar zdravlja je predlozio ministru prosvete produzenje zbog epidemije gripa. Cekamo u sredu zvanicno saopstenje. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 342
11.2.2020 14:48:44   
branki*
znaci,sutra,sanjice.ja bih volela da produze iskreno.sad videcemo.

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 343
11.2.2020 14:54:19   
vonavoj
Nama dzabe raspust,kad je prosle nedelje njih 15oro iz skole odsustvovalo..oni su pregrmeli..i naravno mog M zarazili i sad sto je blizi 18ti sve su mi manje nade da ce biti operacija..koliko kaslje..

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 344
11.2.2020 14:58:13   
Tiziana
Ja ne bih. treba se organizovati sa decom i poslom jos tu jednu nedelju. Kao da svi visimo na civiluku. tako se i skracuju casovi, javlja od danas za sutra da nema skole itd, itd.

U Bgd je realno bila epidemija poslednju nedelju pred raspust. Sad su vec sva deca protrcala kroz grip, virus na ovaj ili onaj nacin i mislim da realno nema potrebe za tim. Samo ce posle da nam ukradu subote kad krene lepo vreme i damaltretiraju decu kao sto su uradili i prosle godine. 

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 345
11.2.2020 15:00:31   
branki*
ja sam prosle godine bila na bolovanju i u beogradu,ali mi ovi moji rekli da su radili jednu,dve subote i sve drugo su u hodu odradili.

branki

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 346
11.2.2020 15:01:58   
vonavoj
Tizi,slazem se sa tobom..do 18og je bilo dovoljno..to je 5 dana..

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 347
11.2.2020 15:28:04   
Tiziana
Mi smo odradili sve jedan dan produzenog raspusta, 5 subota.

Kod nas u skoli su bile kriticne 2-3 nedelje pred raspust.Mi smo zaboli poslednju i tad je i najvise dece izostajalo, bilo ih je po deset_oro u odeljenju.U vrticima bilo po petoro dece u grupi. Zasto tad niko nije pricao o suspendvanju nastave zbog epidemije? 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 348
11.2.2020 15:33:18   
vonavoj
Nasi vrtici su puni dece.znaci ozdravili su...ma gotovo sad..

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 349
11.2.2020 17:27:20   
Sanidej
U Beogradu je epidemija gripa i dalje na snazi, ocekujem da ce produziti raspust.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Lista najlepših ženskih imena GRČKOG porekla
Niste još odlučili kako ćete nazvati vašu devojčicu? Potražite inspiraciju među imenima grčkog porekla, jer svako od nji...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Ime za decaka...
Bibilib

Sta vi mislite,koje je najlepse?

Dusan (51%)

Adrijan (23%)

Srecko (26%)

Ukupan broj glasova: 87

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here