Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 12:22:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Multilac je probiotik i prebiotik nece stvoriti zatvor kao obican probiotik. Skuvaj suve sljivebi smokve zJedno i daj danpije tu vodu idealno ako to i pojede. D je uz pomoc toga kakila redovno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 12:25:20
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Bebi dobra si👍I mi jedva čekamo leto,da odemo na selo-ali nemamo koze😁Von,super kad su nalazi ok.Prestaće uz aerius kašalj.Ana,kako ste vi?Grlim vas sve❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 12:38:13
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ana, kako je M? Idete kod dr? Idu sad u pola dva on i mm. Malo manje kašlje trenutno ali ne može da izduva sline, kao da su u malom mozgu, jbt. Inhalirao se, prskao marisol, operil p, ma jok, ništa ne pomaže. Flamingos, nema temp pa da kažem da je bolje nego druga deca. Ali nervira ga strašno.
< Poruku je uredio Ana RR -- 10.2.2020 12:39:00 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 12:53:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bolje kod lekara, da ne mislite.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 15:48:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobio pulmikort ujutru i uveče, tri dana. I narivent sprej.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 16:16:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Ipak pulmikort..brzo ce ga proci sa tim..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 18:03:31
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde ste zene?Sta radite?Kako ste?Von, kako ste danas?Ana,brzo ozdravite. Mi set_ali,trcali i skakali.. Dan je bio bas lep. Pozdrav za sve 💖
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 18:26:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
I jani P bili napolju danas bas dosta. Bili i na kolacima kod komsinice. Skitali. Isli smo do privatnog vrtica jer se razmisljam da ga ispisem i, drzavnog ako se nista ne promeni do kraja juna. Vrtic je strava. Godinu dana bismo bili bez subvencija ali mislim da vredi. Inace svi hvale taj privatan vrtic da se jako puno radi s decom (za razliku od ovog drzavnog gde stvarno nista ne rade, D mi je isla u vrtic u Cenej pa mogu da poredim). I takoc svasta nesto
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 21:49:33
|
|
|
|
vonavoj
|
Vece...Ljisho,onda ces do kraja morati privatno? Kod nas se jako tesko ulazi u drzavni,sto ranije to bolje..i jednom je upis,do skole..Jedva je M zaspao,nemam snage za rvanje sa njim..to mm radi..on ni bolestan ne zeli da spava...strasno. cini mi se da je mrvu bolje,inhalirala sam ga 2 puta,pustila jonizator u sobi..videcemo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 22:01:37
|
|
|
|
emicaa
|
Gdje ste mame,kod mene haos zato me nema.U petak i D dobio temperaturu.Juce ih odvedem oboje u hitnu.On ima klasicni virus a T upalu pluca.Smorila sam se nacisto Znam da to nije bauk,ali u njenom slucaju zbog one price me prestrasilo.Kad je rekao da joj pluca nisu cista samo mi je prosao prethodni scenario kroz glavu Nadam se da ste dobro,i djecica i vi
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 22:04:37
|
|
|
|
malena39
|
Dobro vece mame. Ima li koja isustvo sa beviplexom za apetit? Koliko teeba da se pije da bi se vidjeli rezultati?Iznervirah se danas. Odbili nas iz fonda za odlazak u bg na terapije. Kazu moramo rvo u Bl na posmatranje. Ne znam zasto kad je vec prosao preglede u bg i 6 nedelja terapije. Znaci jedino da platimo. 1000 evra za 4 nedelje plas stan hrana i ostalo. Siznucu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 22:42:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Malena,kakve terapije?Emice,u bre..upala pluca bas..virusna verovatno..sta je dobila kao terapiju?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 22:48:45
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro vece.. Malena,nisam u toku,kakve terapije?Beviplex je moj sin pio pre pa godina. Granulice koje se rastvaaju u mleku. Cini mi se. Odavno je bilo. Von,kako ste vi? Emice,brzo ozdravite. Flamingos,kako ste vi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 22:49:54
|
|
|
|
emicaa
|
Ovaj je dobila.Ja nju odvela samo da mogu uciteljici reci danas da sam je vodila jer temperatura nije isla preko 38 i ona ovako super.Bas sam se sokirala
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 22:54:59
|
|
|
|
vonavoj
|
To je temp za pluca,ta do 38...Brzo ce se resiti..to je amoksicilin koliko vidim..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 22:55:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Kao nas panklav.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 23:05:40
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Bitno da je pokrivena antibiotikom. Delovace i bice bolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 23:06:35
|
|
|
|
emicaa
|
Nisam znala za tu temperaturu,znam onda sa tbc je isla na svaka 4 sata preko 40.A i inace ako ima neku upalu uvjek ima visoku temperaturu
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 10.2.2020 23:41:49
|
|
|
|
malena39
|
Emice, mi smo imali upalu pluca sa visokom t koja nije spadala, crp 139. Bili u bolnici 7 dana, primao longacef intravenozno. Ne boj se, mi to teze podnosimo od njih. Mirko, idemo na terapije za govor, radi 2 sata dnevno sa logopedima na institutu u bg. Bili smo 6 nedelja jesenas i pomoglo mu. Sad bi trebali opet al izgleda cemo morati mi da finansiramo. Moram, ako mislim da dostigne vrsnjake do skole. Laku vam noc mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 11.2.2020 1:04:24
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Emice, samo smireno. Mi mame stvarno se teze podnosimo. Malena,nisam znala da idete.. mi smo isli kad je bio manji u nasem mestu. Tada mi je logoped rekao da ako ne bude bolje poslace nas za Bg.Ja se tada isplakala ziva. Ali krenuo je tada da prica i onda je krenuo bas fino,pa sam i ja kuci radila sa njim. Sada je ok. Suska pomalo to slovo s i s. Ali bice to ok. I sada idemo s vremena na vreme. Ali ne kao pre. Tada smo isli svakog dana. Ja sam dobila zadatak da izlepim svesku slicicama i da po tome radim sa njim. Laku noc zene. Mirnu noc zelim,bez temperatura 💖
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 11.2.2020 9:09:35
|
|
|
|
emicaa
|
Malena koliko ima tvoj djecak? Ma ja ne znam kako bi ona podnijela opet da je morala u bolnicu,sreca pa to niko nije ni spomenuo
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 11.2.2020 9:14:23
|
|
|
|
malena39
|
Mirko, nama je treci krajnik napravio cirkus. Usi bile pune sekreta, nije dobro cuo pa sad prilicno kasni. Brblja on i pjeva al nema komunikacijskog govora, npr kad ga pitas kako se zove, ne odgovara ali ponovice pitanje. Emice, sad ima 4 i 4 mj a kad smo imali upalu pluca imao je 3 god. Kod nas je bila neka virusna, nije se cula na slusalice ali se vidjela na uz
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 11.2.2020 9:19:30
|
|
|
|
flamingos
|
Emice,Von,kako su dečica?Nadam se da nemaju temperaturu.Muke.Ivanka,kako Ivkina noga?Ljubim vas.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 11.2.2020 9:25:06
|
|
|
|
emicaa
|
Dora je danas bolje,nema temperature od juce u podne.i dalje kaslje poprilicno gadno,valjda ce se i to smiriti brzo
|
|
RE: Razgovori mama 02/20 11.2.2020 9:32:24
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Emice, verujem da će i kašalj brzo proći sad kad je pod terapijom. Držite se. Von, Pari, Ana, Ljišo, kakvo je stanje kod vas? I M je kašljala pola noći. Mm kaže da sada manje kašlje, verovatno joj se slivalo iz nosa. Kod nas neko lepo vreme, sunčano, baš prija duši.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Tрбушњаки.пеперутка16Једна моја познаница је била трудна 3 месеца и радила је трбушњаке и знала је да је трудна. Да ли сте радили трбушњаке када сте били трудни или сада док сте били трудни?Да. (
0%)
Да, док нисам сазнала да сам трудна. (
17%)
Не. (
50%)
Није ми пало на памет. (
33%)
Ukupan broj glasova: 6Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!