Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 12:50:19
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka kakvo je stanje kod vas. Gdje ste zene
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 12:55:17
|
|
|
|
flamingos
|
Ovo nam je najbolja dijeta-gledamo sliku,a ne možemo da jedemo😀i eto-odoše kg.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 13:02:06
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bas tako 🤣 Ko kuva caj, ledeno jeeee.. IZVORNA PORUKA: flamingos Ovo nam je najbolja dijeta-gledamo sliku,a ne možemo da jedemo😀i eto-odoše kg.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 13:18:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi se smrzle napolju topao caj evo stize. Kako ste mame?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 13:30:49
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam umorna od ne znam cega. Spavam po 9 i 10 sati nocu...,😑
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 13:33:07
|
|
|
|
emicaa
|
Khaleesi zeni,a ne mislis da ti je previsne sna 😁
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 13:34:09
|
|
|
|
mama Jo
|
😁 khaleesi, je l'se budis nocu? Ne znam kolika su tvoja deca, ali ako se budis svaki cas, eto od cega umor
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 13:53:37
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala Mama Jo. :) Jedem ribu za rucak, pa prosto uzivam. IZVORNA PORUKA: mama Jo Mi se smrzle napolju topao caj evo stize. Kako ste mame?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 14:28:56
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jo meni su deca 4 i 7 godina. 🤣 Mozda vreme mozda i jesam trudna... Moram jos da sacekam za test rano je...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 14:29:38
|
|
|
|
Khaleesi
|
Nisam ti odg. Mozda se jednom probudim, nekad ni jednom...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 15:33:22
|
|
|
|
branki*
|
gde ste,zene ja dosla sa klincima kuci,stavila pile u lonac odmah za supu i sad je u rerni u pekacu,nisam sinoc nista skuvala,citala sam knjigu,jaooo,posle 100 godina,kao da sam letela u svemir,mm komentarisao,sad citas,a posle ti se ujutru spava,ooooo....i tako..
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 15:35:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ako Branki. I treba mi žene da damo sebi oduska.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 15:39:14
|
|
|
|
branki*
|
alberto moravia,rimljanka..ne znam da li je ko citao.ja sam citala vec dva puta kao devojka,nisam se uclanila u biblioteku,daleko mi je,a stalno sam sa decom,nego kad sam bila kod mojih,uzela neke knjige koje su tamo kod njih,pa cu citati opet kad mogu.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 15:58:11
|
|
|
|
emicaa
|
Branki ja sam je citala prije najmanje 15 godina.Dva puta do sad.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 16:40:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Branki, ja sam to citala u nekom drugom zivotu😊 I ne secam se o cemu je...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 17:19:01
|
|
|
|
branki*
|
o jednoj siromasnoj italijanskoj devojci koja je pocel da se prostituise,pisana u prvom licu,nije losa..zavrsili sa ruckom,idem da malo cistim i sredjujem fioke.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 17:39:31
|
|
|
|
flamingos
|
Mame,gotova je kafa,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 17:56:50
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja bih jedan caj da se zgrejem. Bila sam do skole po dete ledeno je 3 para carapa nosim ne mogu da se ppvratim... Zagrlicu pec na kratko...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 18:36:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Kh - tako sam ja jutros, isle smo da setamo i usput pokupujemo svasta pa se zadrzale. Kad smo dosle i one zaspale, htela sam da udjem u radijator da se ugrejem
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 19:37:16
|
|
|
|
branki*
|
u stanu kod nas je ok,nije ni vruce,ni zima.ja pijuckam belo vino i sredila kuhinjske elemente,precistila one papire ispod,sredila spajz...plako,jedno po jedno..sutra vikend pocinje konacno!!!
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 19:48:46
|
|
|
|
bubulence
|
Dobro vece! Mi smo svi isli u set_nju, nije jako hladno. Mm sada sprema decu zs kupanje a ja grickam kokice
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 20:00:37
|
|
|
|
Filadendronka
|
Sredila sam nokteee, a najjace sto sam ih skroz skratila i obojila u puder roze. Castim pice ko zeli! :)
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 20:15:56
|
|
|
|
emicaa
|
Bubi podsjeti me da se i meni jedu kokice 😁 Ja pijuckam red bull,opasno sam navucena na energetske napitke.Hoce jos neko 😁
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 20:21:28
|
|
|
|
Filadendronka
|
Emice, meni uvek prija guarana, ali sad ne smem zbog dojenja. Moze zato caj od kamilice pred spavanje da opusti nerve.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 20:30:24
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde ste mame sta se radi?Ja sam bila navucena na ultra. Moja sestra govorila sta ce ti ta "kaka".. dok je bio M mali a onda on kaze vaspitacici mama pije kaku i mama kupi ki jaje😂😂😂A mama vise ne pije..Aj pijemo kafu caj mozda neka vruca rakijica 🍻
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?