Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 21:26:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Veselo... Ivka dobila temp... Kao i obicno, da nismo izmerili ne bi ni znali, 38,7. A zalila se da je umorna kad smo se vracale sa sajma, i nakasljava se po malo. Videcemo nocas sta ce biti...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 21:29:51
|
|
|
|
pari
|
Uf Ivanka...kod vas uvek tako...nadam se da.ce joj ujutru biti bolje...najlosije.je uvek uvece
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 21:31:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: pari Uf Ivanka...kod vas uvek tako...nadam se da.ce joj ujutru biti bolje...najlosije.je uvek uvece Nadam se i ja ali ne verujem... 😔 Bice ovako 3 dana...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 21:32:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Otvaram sezonu mojih interesantnih cajeva. 🙂 Ivanka, brzo nek ozdravi drugarica
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 21:40:38
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,baš nam je žao.Što pre da ozdravi.Ljubimo vas❤❤.Konačno se sredismo za krevet,odoh da odmaram.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 21:57:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Ivanka,baš nam je žao.Što pre da ozdravi.Ljubimo vas❤❤.Konačno se sredismo za krevet,odoh da odmaram. Hvala F ❤️ I vama da se ne vracaju boljke vise...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 22:24:05
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka da brzo ozdravi djetence,nadam se da nece u toku noci imati temperaturu. Moji svi spavaju,ja da odgledam neku emisiju pa cu i ja
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 22:27:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Vece mame. I moje zaspale, ja se okupala pa odoh da im se pridruzim... danas mi je katastrofalan dan, ne znam bas sam u nekom cudnom raspolozenju. Krenula da dobijam pa me verovatno to negde poremetilo u organizmu. Jesva cekam da legnem. Ivanka, kako ti je cerkica?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 22:29:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mama Jo, odmori, treba ti odmor😊 Žaba ćuti, ne izgleda ko da ima temp, kao i obično.... Spala temp malo, ona gleda crtani, sad cu da je spakujem u krevet.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 22:42:13
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Ivanka.Hajd odmarajte.Grlim vas.Laku noć❤Anđela je super,izgurasmo,da je bilo strašno-jeste,ali prođe,Bogu hvala
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 22:45:24
|
|
|
|
bubulence
|
Mame laku noc, nista od alkohola danas... Nadam se da ce sutra biti bolji dan
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 6:46:31
|
|
|
|
branki*
|
Jutro, zene... Standardno, spremam se za posao... Malo je zabelelo, kaze mi mm, ja nisam otvarala terasu...ivanka,da brzo ozdravite..
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 7:09:32
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ima neka kafa u kafani ovog jutra?Kod nas -4..Hladnooo 🌬❄
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 7:58:27
|
|
|
|
bubulence
|
Evo stize kafica ☕☕☕☕☕
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 8:40:00
|
|
|
|
Duškić
|
Kaficaa....jutro drage mame!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 9:02:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dibri jutro, pijemo kaficu 😊 Nocas nisam spavala uopste, Iva se preznojilao ko 2 pa sam je presvukla a temp uopste nije imala. Kad ima temp, dam sirup i spavam. Ovako, celu noc dezurala. Sad merimo da vidimo stanje...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 9:21:29
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,pijemo zajedno kafu.Duša,puno je ljubi.Samo da nema temperaturu
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 9:25:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala F ❤️ Jedva cekam vikend
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 9:29:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutric drage. Pridruzujem se na kafici... bas ce mi prijati, totalno sam smlacena. Ivanka, nadam se da nema vise temp. Jos danas i sutra i vikend, jeeeej
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 9:32:44
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kome se jede nesto slatko 🤗😚
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 9:36:25
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,može,evo da skuvam drugu kaficu i taman❤Ručak se krčka,sad dete da doručkuje,da joj pržim pomfrit i da vidim šta će još
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 9:37:52
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mirko, kud slatko ranom zorom da nam skoci secer. 😁 Ivanka, kako je Ivka?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 9:42:17
|
|
|
|
bubulence
|
Leelee mirko, ti nisi citala da kukamo na kilograme 😆. Ivanka, zato i nije imala t. Neka se dobro preznojala...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 10:43:41
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pa samo jos danas slatke krofnice pa onda kukamo na kg 😁Kako je Ivka? I meni se Mirko tako preznojava po par puta kad bude bokesan i to bude natopljena pidzama.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 12:19:52
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mirko sto je dobar taj tanjir. Ja obozavam te Novogodisnje gluposti kupujem stalno... Sad da ispratim veliku u skolu pa sa malom da kupim neke stvarcice... Ne izlazi mi se ko zna kako je hladno
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?