Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 11:29:03
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Dobro jutro zene, kazem jutro jer ja jos pijem jutarnju kafu evo cetvrti sat🤭 A sto se kilaze tice, ide zima, deblji dzemper i eto. Ja moje sredim tini jer volim da mesim
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 15:12:39
|
|
|
|
flamingos
|
Bubulence,hvala na pitanju.Super je,kašljuca još po malo.Evo sve završila od domaćeg i šta su juče radili u školi.Večeras idem do škole da vidim šta su radili i šta imaju za domaći,da napiše i sutra u školu Bože zdravlja.Pozdrav❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 15:45:30
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: MamaNecaVo A sto se kilaze tice, ide zima, deblji dzemper i eto. Ja moje sredim tini jer volim da mesim U dzepmeru sam najdeblja 😂. Flamingos, odlicno da je bolje... To je njoj opao imunitet zbog boginja pa je sada ovo uhvatilo
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 16:06:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobar dan... Ne citah vas nista danas... Dodjoh s posla cekam zivku iz skole pa da odemo na sajam knjiga, pa ako nas ne bude mrzelo na eng. Ali mrzece nas, osecam 😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 16:10:09
|
|
|
|
branki*
|
evo i mene...sve me mrzi sin i ja sami,ovo dvoje su na plesu..skarabudzila filete oslica i treba malo stan da sredim..krenula generalku,pre neki dan ormare sredila,cipelarnike,ostalo me sve ceka.. ja se jutros ubedacila kad sam farmerice probavala,sve mi knap
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 16:14:50
|
|
|
|
flamingos
|
Bubulence,da,zbog boginja joj opao imunitet.Dobro je,Bogu hvala,izgurasmo.Jesre li vi dobro,ostale mame?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 16:29:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj kakav dan, jedva cekam da mu dodje kraj!
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 16:35:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki, i ja sam danas filete oslica. Sutra stvarno ne znam sta cu za mene i mm posni. Ajte na mirisnu lenju pitu od jabuka. 🙂
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 17:16:42
|
|
|
|
branki*
|
sanjice,moji obozavaju pitu sa jabukama,moram je i ja neki dan.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 17:23:36
|
|
|
|
mama ivane
|
Caos mame kako ste😊 Izvolite posluzite se , ocenite me kakva sam mlada domacica😄
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 17:27:06
|
|
|
|
emicaa
|
Kod mene dosla zaovina djeca.Promrzli smo danas napolju.Davidu svaki put suze liju kad izadje na hladno. Sanjice sutra prebranac,nesto mi on pade na pamet 😁
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 17:32:15
|
|
|
|
mama ivane
|
Emice dala si mi sjajnu ideju za prebranac, moja deca obozavaju da ruckaju pasulj
< Poruku je uredio mama ivane -- 4.12.2019 17:33:50 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 17:36:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Kod mene dosla zaovina djeca.Promrzli smo danas napolju.Davidu svaki put suze liju kad izadje na hladno. Sanjice sutra prebranac,nesto mi on pade na pamet 😁 Jao Emi pretvoricemo se u prebranac. Pre neki dan smo ga jeli
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 17:45:21
|
|
|
|
emicaa
|
Imam jos jednu ideju,isjeces krompir na pola,ne gulis ga.peces tako samo posoljen na reset_kama od sporeta i to je to.uz to riblje stapice,salatu i eto ga
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 17:49:21
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Evo i mene da i ja popijem kafu.. Hoce jos neko? 🤗😚
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 17:50:11
|
|
|
|
Filadendronka
|
Dajte caj, bila sam napolju.....🥶🥶🥶🥶🥶🥶
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 18:00:54
|
|
|
|
mama ivane
|
Moze caj i kafa nebiram cekam cerku jos 15 min i idemo kuci zima ima debeli minus sledih se
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 18:23:49
|
|
|
|
Khaleesi
|
I ja bih caj isla sam u skolu po dete kako jenh hladno..... Brrrr
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 19:06:52
|
|
|
|
flamingos
|
Mama ivane,bravo,divna si domaćica.Mirko,može kafa,i ja pijem,dete piše domaći,pa da se tušira.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 19:06:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Vratismo se sa sajma knjiga, kupili Jezevu kucicu pa sad cita dete
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 19:11:18
|
|
|
|
branki*
|
ivanka,samo neka cita ja malo po stanu sredjivala,nista posebno,bas me mrzi nesto,nista mi se ne radi samo bih u krevetu dzonjala.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 19:12:06
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo za Ivku👏Pozdrav i poljubac❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 19:31:41
|
|
|
|
veselicaa
|
Knjige I ja sredjujem,hladno,samo da se grejemo i pijemo kafu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 20:24:05
|
|
|
|
kamičak
|
Stigla teta zima..vruc caj sa limunom?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 21:10:31
|
|
|
|
Filadendronka
|
Divno je kad deca vole da citaju, pogotovo devojcice. Ja sam tako postala mag za pisanje svih vrsta radova. Inace, moze caj sa ukusom nekog voca. Jabuka i cimet su pun pogodak.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?