Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 15:07:04
|
|
|
|
branki*
|
ja ne mrdam nigde do sutra ujutru sedimo i grejemo se kao prasici.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 15:27:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: branki* ja ne mrdam nigde do sutra ujutru sedimo i grejemo se kao prasici. A ja u pola 6 jopet na poso ☀️ Milina..... 🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞 Samo da rucam i jopet put pod noge 💞💞💞💞
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 17:03:00
|
|
|
|
branki*
|
ivanka,mislim na tebe ja se odvikla od smena ..samo sam prva,sto ima i dobrih i losih strana,naravno.mm ga jos nema..treba da perem kosu,da stavim rucak za sutra..jaooo
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 17:12:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivanka, sapatnice moja. Danas sam posle podne posteđena, ali sam bas rano izasla iz kuce. Vec u pola sest sam isla u skolu. Sreca kolima u selo.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 17:16:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo sedim i razmisljam se koliko me mrzi da ustanem da se oblacim.... Bus oko pola 6 ide a kisica sipka, mrak.... Bas me mrzi
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 17:28:35
|
|
|
|
mama ivane
|
Sedim i cekam da dodje osam sati da idem kuci, hladno bezveze, sinusi i glava me ubise, danas dan uzasan da sam mogla nebih ustajala prespavala bih ceo dan.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 17:37:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj ni mi nigde ne mrdamo, ja mislila da prosetam sa decom malo da pokupujemo za sutra za rucak, ali posto kisa pada ne idemo nigdd. Ivanka, jesi i ti u prosvetarskim vodama?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 17:40:07
|
|
|
|
branki*
|
jeste,ivana je moja fah koleginica bas verujem,ali..sta da se radi..kad se mora,odradi se to,prodje i idemo dalje. mama ivane,a ti si na poslu? ja smislila rucak,izvadila filete oslica,sutra cu da ih przim i pire krompir iz kesice i supa,a posle cu da kuvam..to mi je vec za drugu temu
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 18:13:19
|
|
|
|
Khaleesi
|
Vece mame, ja bila u skolu po dete uzas kako je hladno. Dajte neku ideju za veceru. ove moje samo bi griz jele ili jaja, a ja nemam nikakvu ideju sada...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 18:17:21
|
|
|
|
vocicana
|
mazalice sa hlebom i rostiljskim mesom. Preko mogu kecp, naku svezu salatu.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 18:21:09
|
|
|
|
Filadendronka
|
Projaru ( brasno pola-pola, kisela voda, jogurt i malo sira), pecenu jabuku, kompot od jabuka i krusaka... IZVORNA PORUKA: Khaleesi Vece mame, ja bila u skolu po dete uzas kako je hladno. Dajte neku ideju za veceru. ove moje samo bi griz jele ili jaja, a ja nemam nikakvu ideju sada...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 18:28:10
|
|
|
|
Khaleesi
|
E da znas mogu imam i blitvu pa cu da ubacim hvala. Stao mi mozak pregoreo osigurac skroz. Danas sam skroz sano duso...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 18:33:15
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro vece mame.. sta radite?Ima neka kafa u kafani? Moze za veceru lisnato testo ili makarone 🤔 Pozdrav za sve
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 18:49:28
|
|
|
|
branki*
|
moze,moze,mirkosvirko ili evo moji uparavo jedu rizoto sa tunjevinom i super im ide zakacila se sa mm...oko plate ,naravno i para.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 19:12:29
|
|
|
|
bubulence
|
Vece u kafani! Mm otisao sa decom u set_nju, malac spava a ja uzivam. Oprala sudje i cekam ihm
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 19:14:21
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam napravila projice sa blitvom i sirom cekamo dok se peku. Hvala devojke na idejama...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 19:20:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: branki* moze,moze,mirkosvirko ili evo moji uparavo jedu rizoto sa tunjevinom i super im ide zakacila se sa mm...oko plate ,naravno i para. Dan za kacenje muzeve oko istih stvari 😁
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 19:24:49
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Moj stize za jedno sat vremena pa... mozda dodje do zakacaljke 😂😂😂Samo vi njupajte. Prijatno!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 19:29:08
|
|
|
|
mama ivane
|
Uhu devojke moze li kafa caj nepravim pitanje😄, a i projice bi mogle😊 Cekam cerku da zavrsi sa plesom do 8 h joj traje smrzoh se, cekam u kolima nigde blizu nema kafic🤔
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 19:31:17
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Moze moze pridruzi se... ja taman srcem jednu pola sata a mali imitira zivotnje oko mene... znaci zatvorim oci i pijem kafu u zoo vrtu 😂😂😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 19:43:10
|
|
|
|
branki*
|
meni sad rekao brat da ce da dodje sa maleckom,on ne zna da mi u 9 spavamo cekamo ga..
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 19:45:59
|
|
|
|
Khaleesi
|
Projice gotove super su pa izvolte...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 19:47:10
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvala hvala stizemo 😉 Branki imate sat vremena do spavanja 😂😂😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 21:43:01
|
|
|
|
branki*
|
da,da,evo pre minut odose,sad cu malecku da strpam,jer sin vec legao.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 3.12.2019 21:49:07
|
|
|
|
Filadendronka
|
Nama dosao drugar, ceo pleh smo pojeli.😂 A zacrtala sam jos 2.5kg da skinem do NG, bas mi se cini da necu. 🙊 IZVORNA PORUKA: Khaleesi Projice gotove super su pa izvolte...
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?