Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 21:26:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Veselo... Ivka dobila temp... Kao i obicno, da nismo izmerili ne bi ni znali, 38,7. A zalila se da je umorna kad smo se vracale sa sajma, i nakasljava se po malo. Videcemo nocas sta ce biti...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 21:29:51
|
|
|
|
pari
|
Uf Ivanka...kod vas uvek tako...nadam se da.ce joj ujutru biti bolje...najlosije.je uvek uvece
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 21:31:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: pari Uf Ivanka...kod vas uvek tako...nadam se da.ce joj ujutru biti bolje...najlosije.je uvek uvece Nadam se i ja ali ne verujem... 😔 Bice ovako 3 dana...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 21:32:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Otvaram sezonu mojih interesantnih cajeva. 🙂 Ivanka, brzo nek ozdravi drugarica
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 21:40:38
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,baš nam je žao.Što pre da ozdravi.Ljubimo vas❤❤.Konačno se sredismo za krevet,odoh da odmaram.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 21:57:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Ivanka,baš nam je žao.Što pre da ozdravi.Ljubimo vas❤❤.Konačno se sredismo za krevet,odoh da odmaram. Hvala F ❤️ I vama da se ne vracaju boljke vise...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 22:24:05
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka da brzo ozdravi djetence,nadam se da nece u toku noci imati temperaturu. Moji svi spavaju,ja da odgledam neku emisiju pa cu i ja
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 22:27:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Vece mame. I moje zaspale, ja se okupala pa odoh da im se pridruzim... danas mi je katastrofalan dan, ne znam bas sam u nekom cudnom raspolozenju. Krenula da dobijam pa me verovatno to negde poremetilo u organizmu. Jesva cekam da legnem. Ivanka, kako ti je cerkica?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 22:29:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mama Jo, odmori, treba ti odmor😊 Žaba ćuti, ne izgleda ko da ima temp, kao i obično.... Spala temp malo, ona gleda crtani, sad cu da je spakujem u krevet.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 22:42:13
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Ivanka.Hajd odmarajte.Grlim vas.Laku noć❤Anđela je super,izgurasmo,da je bilo strašno-jeste,ali prođe,Bogu hvala
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 4.12.2019 22:45:24
|
|
|
|
bubulence
|
Mame laku noc, nista od alkohola danas... Nadam se da ce sutra biti bolji dan
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 6:46:31
|
|
|
|
branki*
|
Jutro, zene... Standardno, spremam se za posao... Malo je zabelelo, kaze mi mm, ja nisam otvarala terasu...ivanka,da brzo ozdravite..
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 7:09:32
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ima neka kafa u kafani ovog jutra?Kod nas -4..Hladnooo 🌬❄
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 7:58:27
|
|
|
|
bubulence
|
Evo stize kafica ☕☕☕☕☕
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 8:40:00
|
|
|
|
Duškić
|
Kaficaa....jutro drage mame!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 9:02:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dibri jutro, pijemo kaficu 😊 Nocas nisam spavala uopste, Iva se preznojilao ko 2 pa sam je presvukla a temp uopste nije imala. Kad ima temp, dam sirup i spavam. Ovako, celu noc dezurala. Sad merimo da vidimo stanje...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 9:21:29
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,pijemo zajedno kafu.Duša,puno je ljubi.Samo da nema temperaturu
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 9:25:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala F ❤️ Jedva cekam vikend
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 9:29:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutric drage. Pridruzujem se na kafici... bas ce mi prijati, totalno sam smlacena. Ivanka, nadam se da nema vise temp. Jos danas i sutra i vikend, jeeeej
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 9:32:44
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Kome se jede nesto slatko 🤗😚
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 9:36:25
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,može,evo da skuvam drugu kaficu i taman❤Ručak se krčka,sad dete da doručkuje,da joj pržim pomfrit i da vidim šta će još
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 9:37:52
|
|
|
|
Filadendronka
|
Mirko, kud slatko ranom zorom da nam skoci secer. 😁 Ivanka, kako je Ivka?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 9:42:17
|
|
|
|
bubulence
|
Leelee mirko, ti nisi citala da kukamo na kilograme 😆. Ivanka, zato i nije imala t. Neka se dobro preznojala...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 10:43:41
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pa samo jos danas slatke krofnice pa onda kukamo na kg 😁Kako je Ivka? I meni se Mirko tako preznojava po par puta kad bude bokesan i to bude natopljena pidzama.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 12:19:52
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mirko sto je dobar taj tanjir. Ja obozavam te Novogodisnje gluposti kupujem stalno... Sad da ispratim veliku u skolu pa sa malom da kupim neke stvarcice... Ne izlazi mi se ko zna kako je hladno
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?