Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 20:38:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Moze sta god, na sve pristajem 🙃
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 20:50:21
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jao zene kako me je obradovala jedna zenica... Nasa je zivi u Becu i hoce da poruci za 20 evra, sad to je kod njih nista, nase su cene realno male... Pa ce preko neke dugarice da plati i ona da donese... Tako sam happy moja prva porudzbina za inostranstvo... Castim ko sta pije u ovoj nasoj kafani....
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 21:04:04
|
|
|
|
flamingos
|
Nasmeja me Mirko,deca ko deca.Za mene kafa i kisela,ne pijem ništa od alkohola.Nekako ni čaj ne volim.Može dva u jedan ili kapućino😀
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 21:42:02
|
|
|
|
emicaa
|
Fil manja svaki dan popijem po jedan.Obavezno kad veceram otvorim.Inace pijem od jednom marketa marku,ima najljepsi ukus,ali vec par dana nemaju pa kupujem pravi. Khaleesi divno,nadam se da ces od svake sedmice imati bar po jednu takvu narudzbu
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 22:12:08
|
|
|
|
flamingos
|
Khaleesi,bravoooo,divno.Živeli❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 22:30:08
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Khaleesi,bravo. Cestitam ti!Da samo imas velike porudzbine. Da biznis napreduje. 👍👍👍❤❤❤ Sta ima u kafani ove noci?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 22:30:27
|
|
|
|
Filadendronka
|
Kh, bas lepo, kad je nesto lepo i kvalitetno pronaci ce put do kupaca!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 22:56:21
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hvala mame hvala 😁 nadam se da ce biti jos takvis porudzbina
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 23:02:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bravo Khaleesi! Bas mi je drago! Popiste li sta?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 23:05:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Super Kh, samo tako nastavi, trud se uvek isplati, pre ili kasnije, to sam uvek govorila. Ja nista ne pijem, ne mogu vise 😊 Dosla mu je mama, sutra cu ceo dan da radim nesto sto sam u zaostatku. Ivanka, kako tvoja malena?
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 23:08:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mama Jo, merimo temp upravo, ceo dan joj je ispod 38. Da izmerimo pa da odlucimo da li da joj damo malo sirupa, za svaki slucaj. 😉
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 23:11:53
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,ja te zapitah za Ivku u"razgovoru mama".Duša draga,muke.Ljubim vas❤❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 23:15:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja na tu temp.dam paracetamol nocu... u stvari zavisi kako je bilo preko dana, ako smo npr.preko dana izdrzali bez sirupa, a pred spavanje je tolika, dam sirup cisto da moze lepo da spava... cesto joj pomogne da se preznoji.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 23:18:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nemam paracetamol, samo brufen od 200. Da dam 2ml, npr? Puna doza za preko 38, 5 je 5ml.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 23:18:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mada... Oko pola 10 je imala 38, znaci da spada.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 23:22:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Merimo opet😁 Mrzim noć
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 5.12.2019 23:49:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa da, spada jbg... joj i tako budem zbunjena, i nemam pojma da li da dam ili ne... Ako joj nije spala u odnosu na malopre, ja bih dala...
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 6:33:52
|
|
|
|
branki*
|
Vidim, bancilo se dugo sinoc.. Ja legla rano kao po običaju, malo citala knjigu i uspavala se.. Jos da izgura o ovaj petak..Otvaram kafanu, kafa za sve!
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 7:05:33
|
|
|
|
Duškić
|
Eeeheej, moze li kafica?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 7:05:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro... Budila sam se na 1h celu noc, taman zaspim eto ga alarm, pipni dete, hladno celo, vrati se u krevet... Ali bar sam spavala izmedju.... Sad se spremam da ja idem kod lekara a ladno.... Ladnooooooo Mama jo 🤗🤗🤗
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 7:20:00
|
|
|
|
flamingos
|
Duškić,može kafa❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 7:59:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivanka, bice bolje. A i ti moras da se lecis. Dobro jutro. Ja doruckujem, rucak se kuva za nas dvoje. Sad cu i za T.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 8:00:08
|
|
|
|
mama ivane
|
Upravo sam skuvala kaficu hajte da se zagrejemo kod mene je napolju temperatura -6
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 8:00:13
|
|
|
|
emicaa
|
Ajte,okupljajte se 😁
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 8:01:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?