Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 23:03:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kod nas Luda noc na programu... Prelepe narodne pesme, prelepe ❤️❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 23:04:25
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ma koja luda noc... 🤣 Strasna si. Ja nista ne gledam samo neku sediju ili film...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 23:05:43
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Kod nas Luda noc na programu... Prelepe narodne pesme, prelepe ❤️❤️❤️❤️ Gleedaaam, obozavam Marinka i njegove pesme 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 23:06:30
|
|
|
|
bubulence
|
Mada su sve oesme vecaras dobre. Jedino su pevači totalni anonimusi
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 23:07:47
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pa lepo... Joj ne znam sta mi je. Lomi me sve neka unutrasnaja temp. I boli grlo. Donpre 2 sata bila sam ok... Da znam dal sam il nisam pa da popijem febricet ovako nista....
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 23:08:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Ma koja luda noc... 🤣 Strasna si. Ja nista ne gledam samo neku sediju ili film... Mm udje u kucu malopre, uzima daljinski i naravno na br 2, kad ono peva Marinko Rokvic... I tu stanemo 😊 Prosli serijalsmk redovno gledali, bio nedeljom valjda. Sad petkom pa preskocimo nekad.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 23:08:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Mada su sve oesme vecaras dobre. Jedino su pevači totalni anonimusi Ja sve pitam A ko je ovo? A ko jeova?
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 23:12:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A ovu pesmu Ne klepeci nanulama je moj deda pevao kad mu je majka umrla 😭😭😭😭 Ubih se od plakanja sad... Eh zivote
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 23:13:46
|
|
|
|
flamingos
|
Tu sam i ja,da činim većinu.Ma Ivanka,uz muziku ide i vince😀Khaleesi,drži se.Ivanka,ljubi dete.Odoh u krevet.Laku noć želim svima❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 23:13:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Aetih se i dede, i prababe, izzuzetni ljudi, uzor za sve nas koji smo ostali posle njih. Mm me belo gleda, ne razume on sevdah pa to ti je
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 23:14:38
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ivanka 🤗😘
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 23:15:26
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Ivanka,da,uvek nas nešto set_i na one koje smo vokeli,a nema ih više...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 6.12.2019 23:49:00
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: bubulence Mada su sve oesme vecaras dobre. Jedino su pevači totalni anonimusi Ja sve pitam A ko je ovo? A ko jeova? Meni su svi nepoznati.. Osim voditelja😆
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 0:03:25
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Khaleesi kako si? I ti bolesna? Sta se radi ? Jma nekoga u kafani? 🍷🍷🍷🍷🍷🍷
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 0:07:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pu ja😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 0:08:09
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Heeeeheeeee zivela ivankaaaa 🍷🍷
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 0:11:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mirkooooo 🤗🤗🤗❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 7:47:53
|
|
|
|
branki*
|
Jutro, zene... Ja sad otvorila oci, svi jos spavaju.. Ja propustila tlzp. Ne gledam tv, nervira me sto nemamo normalan, pa i ne gledam nista. Zaspala rano.. Bas bila umorna.. Krecem danas da cistim. Prozore.. Bljak.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 8:39:59
|
|
|
|
vocicana
|
Branki, dobro jutro i od mene, pa pre nego sto krenes da cistis, da popijemo po jednu kaficu.
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 8:56:28
|
|
|
|
Filadendronka
|
Moze jedna i za mene! Ne boli me vise glava, sad u akciju sa decom koja su budna preko dva sata.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 8:57:11
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,može i meni jedna kafica.Evo ja u kuhinji,gulaš se krčka,pa da zamesim za neku slatku plerenicu.Moram čas do pijace i prodavnice.Večeras planiramo da okitimo jelku.Želim vam prijatan vikend.Ivanka,Mama Jo,ostale mame i dečica kako ste?Pozdrav svima❤
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 9:19:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro, kafica na meniju 😊
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 10:04:20
|
|
|
|
mama Jo
|
I jaoj pa vi ste i sinoc bancile u kafani😁 I ja rano zaspala, bila sam koma. Hajde aad ja kuvam sta kome treba 😁
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 10:05:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bančile bančile 😊 Došo vikend!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 10:08:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Da, konacno vikend 🙃
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.