Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 20:41:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj domaci hleb, domaci cvarci i kajmak... ajde imam ja neku savrsenu crnogorsku rakiju, cekajte pre svega, da nam malo proradi apetit 🙃
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 20:45:04
|
|
|
|
bubulence
|
Leelee, sto ce da bude jedenje i pijenje 😆
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 20:45:53
|
|
|
|
Khaleesi
|
U bubulence moj kupus jos nije stigao... Moze tvoj predlog ali ne znam ta rakija bas ima da se opijemo 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 20:46:34
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ove moje zdere sad trazile puding sa vanilom pa sam i to skuvala. Moze da prodje kao topla cokolada 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 20:47:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma necemo mi puno, mi smo fine,malo samo da se ugrejemo 😊 Kh, kad stignes baci recept u C kuhinju, odlicno ti izgleda taj hleb!
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 20:54:46
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ma koji recept to je obican hleb 🤣 samo laneno seme dodam....
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 20:57:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
E, pa Bubi sta mi radis u vreme posta :(
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:34:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ajmo narode, častim, stigao novi televizooooor 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 I princes krofne sluzim!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:35:59
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR E, pa Bubi sta mi radis u vreme posta :( Za tebe onda karfiol a cvarke cuvamo za posle posta😉😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:36:44
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ivanka u zdravlju dugo da vas sluzi. Jeste bolje...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:37:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne volem karfiol. 🙄 Ivanka, prihvatamo cas_t. :)
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:38:23
|
|
|
|
bubulence
|
Ooo Ivakooo, bravo!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:38:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj princes krofne, gde me nadje
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:39:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ajde ajdeeeee Hvala hvala, da vam se bolje vrati ❤️❤️❤️ Ostado bez texta kad udje dragi na vrata malopre sa novim drugom 😀
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:40:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Jaoj princes krofne, gde me nadje Verovatno u nekoj sobi 😂❤️ Ajde danas na princeze a sutra knedle sa sljvama
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:40:52
|
|
|
|
mama Jo
|
E, da i da vas dugo sluzi
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:42:00
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja te princes mnogo volim 🤣10 mogu od jednom da pojedem 🤗
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:50:30
|
|
|
|
smeško
|
Bravo! Ja ne volim princes krofne, ali lepo menjam kanale. Cak i dok spavam, fotografisao me mm pre par dana.😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:53:10
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hahaha i dok spavas 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:54:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo E, da i da vas dugo sluzi Hvala ❤️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 22:03:50
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Hahaha i dok spavas 🤣 Da. I menjam kanale i premotavam emisije. 😂Ivanka, neka ti ,,bira" samo kanale sa dobrim emisijama.😘
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 22:26:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala Smesko 😍 Evo biramo, ne mozemo da se set_imo mejla i lozinke za EON, posvadjasmo se 😂 Koji smo mi bolidi 🤣🤣🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 22:30:53
|
|
|
|
smeško
|
Zovite call centar. I mm ima 10 miliona mejlova. Sigurna sam da ne moze svih adresa da se set_i, a lozinke su posebna prica.😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 22:31:52
|
|
|
|
flamingos
|
Čestitam Ivanka,da vas dugo služi.Hajd i ja častim za nagradu.Živeli.Vidim-lepo se vi najedoste😀.Koje šta i popiste,ako,valja se.❤Mi okitismo jelku i sad se sredismo za krevet
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 22:32:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ma iskombinovasmo sve mejlove i lozinke i pogodismo na kraju 😀 Proradio je!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?