Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 20:41:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj domaci hleb, domaci cvarci i kajmak... ajde imam ja neku savrsenu crnogorsku rakiju, cekajte pre svega, da nam malo proradi apetit 🙃
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 20:45:04
|
|
|
|
bubulence
|
Leelee, sto ce da bude jedenje i pijenje 😆
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 20:45:53
|
|
|
|
Khaleesi
|
U bubulence moj kupus jos nije stigao... Moze tvoj predlog ali ne znam ta rakija bas ima da se opijemo 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 20:46:34
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ove moje zdere sad trazile puding sa vanilom pa sam i to skuvala. Moze da prodje kao topla cokolada 😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 20:47:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma necemo mi puno, mi smo fine,malo samo da se ugrejemo 😊 Kh, kad stignes baci recept u C kuhinju, odlicno ti izgleda taj hleb!
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 20:54:46
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ma koji recept to je obican hleb 🤣 samo laneno seme dodam....
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 20:57:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
E, pa Bubi sta mi radis u vreme posta :(
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:34:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ajmo narode, častim, stigao novi televizooooor 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 I princes krofne sluzim!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:35:59
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR E, pa Bubi sta mi radis u vreme posta :( Za tebe onda karfiol a cvarke cuvamo za posle posta😉😁
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:36:44
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ivanka u zdravlju dugo da vas sluzi. Jeste bolje...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:37:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne volem karfiol. 🙄 Ivanka, prihvatamo cas_t. :)
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:38:23
|
|
|
|
bubulence
|
Ooo Ivakooo, bravo!
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:38:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Jaoj princes krofne, gde me nadje
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:39:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ajde ajdeeeee Hvala hvala, da vam se bolje vrati ❤️❤️❤️ Ostado bez texta kad udje dragi na vrata malopre sa novim drugom 😀
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:40:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Jaoj princes krofne, gde me nadje Verovatno u nekoj sobi 😂❤️ Ajde danas na princeze a sutra knedle sa sljvama
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:40:52
|
|
|
|
mama Jo
|
E, da i da vas dugo sluzi
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:42:00
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja te princes mnogo volim 🤣10 mogu od jednom da pojedem 🤗
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:50:30
|
|
|
|
smeško
|
Bravo! Ja ne volim princes krofne, ali lepo menjam kanale. Cak i dok spavam, fotografisao me mm pre par dana.😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:53:10
|
|
|
|
Khaleesi
|
Hahaha i dok spavas 🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 21:54:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo E, da i da vas dugo sluzi Hvala ❤️
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 22:03:50
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Hahaha i dok spavas 🤣 Da. I menjam kanale i premotavam emisije. 😂Ivanka, neka ti ,,bira" samo kanale sa dobrim emisijama.😘
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 22:26:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala Smesko 😍 Evo biramo, ne mozemo da se set_imo mejla i lozinke za EON, posvadjasmo se 😂 Koji smo mi bolidi 🤣🤣🤣
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 22:30:53
|
|
|
|
smeško
|
Zovite call centar. I mm ima 10 miliona mejlova. Sigurna sam da ne moze svih adresa da se set_i, a lozinke su posebna prica.😂
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 22:31:52
|
|
|
|
flamingos
|
Čestitam Ivanka,da vas dugo služi.Hajd i ja častim za nagradu.Živeli.Vidim-lepo se vi najedoste😀.Koje šta i popiste,ako,valja se.❤Mi okitismo jelku i sad se sredismo za krevet
|
|
|
|
RE: DecembaRRska kafana 7.12.2019 22:32:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ma iskombinovasmo sve mejlove i lozinke i pogodismo na kraju 😀 Proradio je!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.