blizanac2 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/19[chat] (25.12.2019 9:31:28)
|
Beco, ja nesto mislim da si se premorila pa ti tako organizam reaguje. Ja sam se isto zapitala kako sam tako usporena sada, ali da, trudne smo. 🥰 Dobro tvoja majka kaze! Kakav heliko, zaboravi na to sada.. Ja sam se isto premorila, pravili smo zurkicu od 30-ak ljudi, ali se to razvuklo na par dana, gosti svaki dan.. Hvala ti puno na lepim zeljama, mi cemo se truditi da bude tako! 😊 Ma ja se bas ne opterecujem, trudim se da ne jedem smece od hrane i da se ponasam normalno. Nakon stimulacije sam vec dobila par kg i izgledala kao zaba, tek sam nedavno splasla od tih hormona. I briga me bas, samo neka ovo malo u meni skakuce i meni sve lepo! 😍 LJUBIMO VAS SVE! IZVORNA PORUKA: Beca.t Pratim vas devojke ali od gužve ne mogu da se javim. Majstori su izašli za 2 dana iz kuće ali mi smo kuću istumbali, daj ovo, daj još ono..sutra i tuš kabinu menjamo...tako da sam potpuno posustala. Bila sam efurična par dana, i neki rodjendani, a onda odjednom od nedelje kao neki presek...loše, malaksalost, tahikardija i tako mi prođe dan.Onda od ponedeljka mi počela mučnina [sm=smiley19.gif], ne znam da li sam nešto fasovala ili jednostavno tako reagujem na gomilu stresa i osmi mesec ili jednostavno kreću mučnine u ovom periodu trudnoće..smorila sam se jer do pre 3 dana sam letela a sada, strašno, sve na silu. Idem u četvrtak na kontrolu, beba skakuće po običaju, tako da mi je to ok. Odmah tripujem da imam heliko, jer sam te muke prošla pre 1,5 godinu, strah je čudo...a moja Mama kaže, da nisi možda trudna [sm=smiley36.gif] Blizanac, želim ti dugovečan i srećan brak! Ljubavi, razumevanja i uživanja! Da ti muž bude najbolji prijatelj, tvoja podrška uvek! Želim vam da bebac bude samo prvi korak u proširenju porodice pa da posle lakše dođete do još jednog bate ili seke. Bebana, šta da kežem, osim ŽENA, MAJKA, KRALJICA!!! I da, ja sam do sada dobila 12 kg i to nekako stoji već neko vreme, čini mi se ceo mesec, i svi kaću da mi se vidi samo stomak, zaista tako i jeste. Sve zavisi od građe, i kako se vi osećate. Smatram da 6 kg za 6 meseci uopšte nije mnogo, posebno za VTO trudnicu koja u startu sva otekne od terapije. Ljubim vas!!![sm=smiley27.gif] Šra nam rade mame sa bebama?
|
|
|
|