Beca.t -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/19[chat] (9.12.2019 22:10:27)
|
IZVORNA PORUKA: blizanac2 Nju bas muci, srce malo. Zvala me je moja dr pa me je umirila. Nalivam se svim i svaci. Nadam se da je ovo samo protrcalo, ne skace mi temp, vise me onako sve boli. Probaj da se peres sa cajem od zalfije ili tantum rosom, i ako mozes izbegni te dnevne uloske, probaj obicnu vatu. Mislim da ako nemas peckanje i svrab, neprijatan miris, nije nista strasno. IZVORNA PORUKA: Beca.t Mojoj ceri bio 30 pa posle par dana skocio ali ona je bas zaglavila, nije skoro bila tako bolesna. Cini mi se da je za imunitet najbolji c direkt sa Zn. Pij cajeve, vitamine i domacu pilecu supu. Ne brini, u drugom si trimestru tako da si usla u bezbedan period. Da li neko ima iskustvo sa pojacanim sekretom? Ja ga imam od pocetka, dugo sam stavljala vaginalete utrogestana ali sada se bas pojacao, inace nosim dnevne uloske. Dobro je da nemas visoku T, bice to sve super. Moje dete se bori, svaki put pomsilim jos sada T i vise nece biti. Dobro je da su sada veci razmaci izmedju T i davanja leka pa se iskreno nadam da popusta, korak po korak. A mnogo se sekiram.... Rece mi dr da uradim vaginalni bris a probacu sa zalfijom.Tantum rosu ne bih koristila posti ne bih nista "ubacivala" ako ne moram, jer moja dr izbegava svaki vid ginekoloskog pregleda i briseva, ukoliko nije neophodno. Javljam kada budem uradila bris, pa da vidimo da li je sve ok. Sto se tice dnevnih ulozaka, videces i sama, kako vreme prolazi sekret i sama neka vlaznost se veoma uvecava i jednostavno se osecas neprijatno ako nemas ulozak. Vata mi smeta, lepi se, tako da...videcemo. Ako nesto ima, verovatno cu morati da stavljam vatu jer je ona najbolja naravno.
|
|
|
|