blizanac2 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/19[chat] (7.12.2019 9:31:16)
|
Hvala puno Becoo, znas koliko mi to znaci! Ja se bas nadam da se utrogestan uskoro da mi izbaci, vec mi je dosadio. 👀 Da, i taj bol kad hodam, kao da sam trcala, i te blage kao menstrualne bolove, ali na njih se vise ne cimam. U pravu si, kad se i sad javi da je tek osecam, mogla bih trcati i raditi sta god. ☺️ Sva sreca u forum, mi se ovde razumemo u potpunosti. Nadam se da ce se Nally javiti, da cujemo kako je. Ja sam nalazila stvari za trudnice u maloj Piramidi, videla sam da imaju i carape, nisu nesto preskupe. IZVORNA PORUKA: Beca.t IZVORNA PORUKA: blizanac2 Sta bi ja bez vas. ☺️ Ja sam na utrogestanu od pocetka, spavam kao medved, pala u zimski san 😀 Meni su ga davalai vise kao vaginalete, na pocetku 3 x dan, od toga sam jednu pila. Meni je inace uzasno smetao kada popijem, mucninu mi je pravio ali stvarno mnogo uspavljuje. Vremenom, kako beba bude rasla, ti ces je vise osecati i time ce svaka situacija koja ce ti biti neobocana, brzo proci jer ce ti se bekana javiti i odaganti tvoje brige. Do sledece situacije i tako u krug 😀 Samo ti pisi! A meni se desavalo da kada idem nizbrdo me boli kao da sam trcala maraton, ono posle fizockog. Pa onda stanem, savijem se pa sednem i onda me prodje. Isto tako, desavao mi se onaj osecaj kao da cu da dobijem, pa gledam u gace, da izvinite, posto sam krvarila prva 3 meseca, i brinem eto da znas. A jos mi koji smo vto ili neko ko je imao neko neprijatno iskustvo, utripujemo se mnogo. Meni su devojke na forumu mnogo pomogle, umirile i podrzale. Super su sve! ❤ Nally, kako ke bebica? Ti?
|
|
|
|