dunja RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/19[chat] (23.12.2019 1:04:35)
|
Ne Bebanče ja nisam primala fragmin i poslednjoj trudnoci, pa me zato zanima, da li ovo što si pisala - mogućnost hematoma i invaliditeta ima veze generalno sa spinalom, ili samo ako se prima fragmin + spinal? Doktori su davali različita mišljenja a zapravo nisam jos videla dr neurologa koji me prati, kako bih joj pokazala rezultat MR vrata, tu može biti mozda problem iako mi je dr radiolog koja je tumacila MR rekla da generalno moj vratni deo kičme dobro izgleda za moje godine, tj da ljudi u mojim godinama dolaze kako ona reče sa daleko grdjim kicmama. Ali ima nekih preklapanja diskusa i nerava pa mozda i može biti to uzrok, samo jos da pored non stop bolesne dece uspem da odem kod neurologa,koja je tvrdila na osnovu simptoma da njoj moj problem ne liči na problem sa kičmom. Ali me poslala na MR da bi bila sigurna. IZVORNA PORUKA: Bebana17 Dunja, stvarno ne znam da li se to sto si dozivela sest meseci nakon porodjaja moze dovesti u vezu sa terapijom fragminom, meni je to nekako nategnuto da te snadje sest meseci kasnije, ali ja nisam lekar, pa je moje misljenje nebitno. Kako su lekari objasnjavali to sto ti se desavalo?
|
|
|
|