Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 27.7.2020 10:31:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak kiflice sa mocarelom i slaninicom, a za rucak krem corba od tikvica. Moram da ih iskoristim sto kaze Anci i punjene paprike.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 27.7.2020 10:48:08
|
|
|
|
mama Jo
|
Za dorucak smo pekli zlatne moce. Imami supicu sa knedlicama za rucak i jos nesto cemo dodati ne znam sad sta.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 27.7.2020 10:50:33
|
|
|
|
ivaMark
|
Dorucak: jaja, sunka...rucak krompir sa spanacem i brancin...za veceru planiram palacinke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 27.7.2020 19:05:07
|
|
|
|
emicaa
|
dorucak lov po frizideru.Za rucak spagete carbonara.Za veceru americke palacinke
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 27.7.2020 19:09:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Koh od speltinog griza, ostao mi taj griz dok sam M ranije spremala kašice, pa reko da iskoristim. Pojedoh sada vreo, nisam čekala da se ohladi, ostalo za moje kada dođu iz parka.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 27.7.2020 21:44:11
|
|
|
|
Duškić
|
Ja sam opet pravila krofne. Moji se razbiju od njih. Obozavaju.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.7.2020 9:40:01
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak dete hoće plazmu i mleko.Mm cunja po frizideru,ja preskačem doručak.Za ručak-domaća supa,pileći kroketi,pire krompir,šopska salata.❤A da,skuvaću i kukuruz šećerac.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.7.2020 9:49:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak sta ko nadje.Ruckic je ostao od juce, ali samo jedna punjena paprika. Dodacu krem corbu i pastu sa sosom od tikvica i cerijem.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.7.2020 10:02:08
|
|
|
|
physio70
|
Susam stanglice, sataras.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.7.2020 11:11:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Za dorucak gibanica, za rucak supa i djuvec
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.7.2020 17:25:20
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Supa,pljeskavice, pire,salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 28.7.2020 17:53:23
|
|
|
|
vocicana
|
Danas musaka, nisam je spremala ko zna od kada, mi sve pojeli i salata od krastavca za dete i mene, a za muza vitaminska. Bilo je bas njami
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.7.2020 8:02:59
|
|
|
|
branki*
|
Ja od kako smo dosli, sem kafe, nisam nista skuvala. Kuca do nas, maltene isto dvoriste je mm brat od tetke i njegova zena ispekla jagnje i stalno tamo rucamo i svasta nesto. Odmorila sam se od kuvanja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.7.2020 8:07:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Super branki, i ja sam ovde kod mame sad bas kdmkrila od kuvanja. Evo i danas nista ne spremam, mama pravi supu i musaku za rucak 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.7.2020 8:09:43
|
|
|
|
branki*
|
Ti si kod mame,? Nisam znala.Ma,da,kuvacemo kad dodjemo. 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.7.2020 8:42:46
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak napraviću od lisnatog testa rolnice sa džemom.Za ručak pasulj sa suvim mesom i kupus sakata,a za večeru šta budu žeeli.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.7.2020 9:31:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak deci krofne. Od juce je ostala pasta sa tikvicama. Nama posto je sredom post pomfrit iz rerne, lignje i salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.7.2020 10:19:05
|
|
|
|
physio70
|
Kiflice sa sunkom, rusku salatu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.7.2020 10:40:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Juče sam stavila svinjsku plećku da se marinira, malo kasnije ću je staviti da se peče lagano, uz nju krompir sa povrćem. Imamo i krem čorbicu od povrća. I torta naravno
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 29.7.2020 10:46:42
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Vauuu Ana. Uzivajte danas. Ja danas kuvam grasak sa rebrima.I salata i spremicu im palacinke 👍
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.7.2020 8:39:15
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak pica.Za ručak pileća bela čorba,krmenadle u sosu,salata po želji.❤
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.7.2020 8:44:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mm ce danas da kuva po mojim instrukcijama. Za dorucak makarone sa sirom. Za rucak gulas sa pire krompirom. I krem corba od tikvica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.7.2020 8:57:16
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja danas imam sve, donela od mame komplet rucak i dezert. Bas mi prija da ne kuvam po ovoj vrucini. A donela i gomilu povrca pa cu ovih dana spremati svasta
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.7.2020 9:24:28
|
|
|
|
physio70
|
Musaku sa tikvicama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 30.7.2020 10:36:53
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Danas rostilj spremamo,salate koliko volis i razmisljam da sravim i sampinjone na rostilj
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?