Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.7.2020 11:34:39
|
|
|
|
flamingos
|
Zamesila sam testo,postim i ispržiću"kolače od testa",kako li ih već zovete,na ulju.Voli i Anđela,a i mm sa domaćim džemom.Kuvam kukuruz.Mojima špagete u bolonjeze sosu,to hoće.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.7.2020 12:47:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam planirala gulaš ali opet sam odledila mleveno meso umesto u komadu možda bude lazanja, ako budem imala vremena da spremim.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.7.2020 12:50:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Danas za rucak. Supica iz kesice. Mm je kupio. Ne pamtim kad sam pravila iz kesice. Deci cu da isprzim kobasice, a nama tunjevina i salata. Danas je tako dok ne ozdravim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.7.2020 14:18:24
|
|
|
|
emicaa
|
rucak spagete bolonjez,za veceras cemo narucit pizze
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.7.2020 16:08:36
|
|
|
|
vocicana
|
Danas boranija sa batacima pilecim, hleba ima. Za veceru cu isprziti neki ustipak, davno nisam, moj sin to voli sa secerom da jede. Sutra ce oni sami u sopstvenoj reziji da spremaju makarone, ja cu samo supu da spremim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.7.2020 17:07:45
|
|
|
|
physio70
|
Spagete bolonjez. Supa je iz kesice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.7.2020 21:22:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Pita sa sirom i zlatne moce.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.7.2020 21:27:04
|
|
|
|
zivka
|
Palancinke, mafine, slatki kupus i ćureće medaljone
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 31.7.2020 22:45:04
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sta je to zlatne moce? Ja imala rostilj. Samo grejala i dodala pomfrit. I salata. Supu nisam ni kuvala.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.8.2020 7:56:10
|
|
|
|
zivka
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Sta je to zlatne moce? Ja imala rostilj. Samo grejala i dodala pomfrit. I salata. Supu nisam ni kuvala. prženice
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.8.2020 9:04:47
|
|
|
|
flamingos
|
Za dorucak dete hoće plazmu i mleko.Za ručak-domaća supa,pohovane šnicle,pečen krompir i salata po zelji.Zalepiću i oblande-sa čokoladom i plazmom.❤
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.8.2020 9:07:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Znam samo da cu za rucak krem corbu od tikvica, musaku i salatu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.8.2020 9:07:41
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hehe meni su te przenice "pohovani hleb". Przenice prazne onakk od testa su mi przenice. Punjene sirom i zatvorene su mi vlaske pite ili plasinte.Ja danas pilecu dzigu i jos nesto,ne znam sta jos. Neki krompir ili nesto nemam pojma.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.8.2020 13:52:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Da przenice neko kaze, a ja jos od detinjstva govorim zlatne moce, aali ono hleb se umoci u jaja i ispece.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.8.2020 14:36:33
|
|
|
|
vocicana
|
Za dorucak ustipke, za rucak supa sa knedlama, tata sprema sinu makarone posle.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.8.2020 15:06:31
|
|
|
|
mama Jo
|
Za rucak corbica sa prosom, ispekla file skuse uz pire krompir, i salata cvekla, jabuka, sargarepa, i posebno krastavac i paprika. Ispekla i razeni hleb.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.8.2020 15:08:38
|
|
|
|
vocicana
|
Dade mi ideju za svabski krompir, sto je to lepoooo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.8.2020 22:23:51
|
|
|
|
Didy
|
Ništa. Mm bio vredan - pekao roštilj i tikvice za ručak, za večeru smo jeli samo lubenicu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.8.2020 22:56:16
|
|
|
|
zivka
|
Danas smo isli na Iriški venac i jeeli u restoranu 🙂 Muz papke-nekako kao pohovane a ja gulas od manguljice 🙂 dete kropirice 😳 a prvo je trazio rezance s eurokremom i nije hteo da ih jede. Restoran ima 18vrsta gulasa ☺️
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 1.8.2020 22:58:36
|
|
|
|
physio70
|
Gibanicu i paprikas sa svinjetinom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.8.2020 0:24:21
|
|
|
|
branki*
|
Jaoooo...ja moram da kuvam sutra...nisam kuvala nedelju dana tacno.milina.mada,mozda i ne moram..sad se set_ih dok pisem.svekrva nosi na groblje nesto,daje se,takav je neki obicaj..pa ce verovatno onda da bude i za rucak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.8.2020 7:57:34
|
|
|
|
flamingos
|
Za ručak Anđela hoće na gril tiganju pileći batak,spremiću i pečen krompir i krilca,ja ih bpvolim.Imamo i oblandu od juče.Za doručak šta požele.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.8.2020 8:32:43
|
|
|
|
jess021
|
Zivka, odličan je, bili smo skoro tamo, zove se nesto Gulas ali bas. Sta bih mogla od belog mesa a da nije pohovano ili neka pasta? Nemam rernu ovde.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.8.2020 8:36:39
|
|
|
|
branki*
|
Mozes u corbu od povrca. Ili neki mix ,varivo sa povrcem..Nisam bas pomoc...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 2.8.2020 8:38:33
|
|
|
|
jess021
|
Branko, hvala. Ali ne bih varivo ni corbu, imam supu. Bice pec pec, promašila sam temu Ja sma juce supu, krompir, mm pekao rostilj, pravila sam i krofne, odlične su bile
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?