Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 21.7.2020 10:37:34
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja bas volim mlince, ali ih ns pravim i izbegavam ih. Sad ih bas dugo nisam jela. Mama danas izvadila iz zamrzivaca, pasulj mislim. Danas ne kuva niko nista.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 21.7.2020 15:53:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi obozavamo mlince. Nikad ne kupujem gotove mlince. Uvek pravim. Brzo se prave. Elem, ostalo je za decu jos malo mlinaca. Sebi sam isprzila kobasicu i papriku i napravila salatu. To ce da dobije i mm. Bolonjeze mi je S narucila. Pravicu im u cetvrtak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 21.7.2020 16:05:21
|
|
|
|
jess021
|
Mama jo, sto izbegavas mlince? Mi ne jedemo pasulj od maja do oktobra, mm bas nije odusevljen, ali sta sad🤣
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 21.7.2020 16:10:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam juče kuvala pasulj (zamolila me svekrva - kad kažem zamolila mislim popela mi se na glavu tražeći pasulj i uopšte ne kontam zašto sebi ne skuva ako joj se jede...) i ne planiram da ga kuvam do zime.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 21.7.2020 23:08:42
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hoce neko da mi kaze sta su to MLINCI? Ja skrckala danas supicu domacu, piletinu i krompirice. Planiram sutra da umesim neke kupus kiflice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 21.7.2020 23:11:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Jess, pa kao izbegavam generalno testo, mislim nije nestp da uzivam u njemu, ali mlince bas volim. Ja ni ne znam da ih napravim, a mislim da su bas jednostavni za pravljenje. Pasulj i kod nas na meniju samo u jesen i zimu mada sam ga pre par nedelja skuvala kad je ono bilo hladno i kad nisam znala sta cu vise da kuvam. A mi smo danas imali corbu iz zamrzivaca, nije bio pasulj. Kaze mi mama.,, kakav pasulj, ko je rekao pasulj''''. Sanjala sam izgleda
< Poruku je uredio mama Jo -- 21.7.2020 23:12:58 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 21.7.2020 23:22:13
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Hoce neko da mi kaze sta su to MLINCI? klik U Slavoniji smo obavezno spremali mlince uz pečenu piletinu ili ćuretinu. Moja mama i sad tako sprema, ja baš dugo nisam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 21.7.2020 23:22:28
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Moji svekijevci suitra spremaju pasulj u kotlic 🙌🙌🙌 Nema kuvanja 👍
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 21.7.2020 23:37:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Jess, pa kao izbegavam generalno testo, mislim nije nestp da uzivam u njemu, ali mlince bas volim. Ja ni ne znam da ih napravim, a mislim da su bas jednostavni za pravljenje. Pasulj i kod nas na meniju samo u jesen i zimu mada sam ga pre par nedelja skuvala kad je ono bilo hladno i kad nisam znala sta cu vise da kuvam. A mi smo danas imali corbu iz zamrzivaca, nije bio pasulj. Kaze mi mama.,, kakav pasulj, ko je rekao pasulj''''''''. Sanjala sam izgleda Prostije da prostije ne može biti. Dacu ti recept ako zelis. 🙂
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.7.2020 6:04:15
|
|
|
|
Duškić
|
Tikvice , na vise nacina . Imam puno.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.7.2020 8:32:07
|
|
|
|
flamingos
|
Pasulj sa suvim mesom i salata po izboru.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.7.2020 12:45:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Sanjice moze recept za mlince molim te, bas bih mogla da naucim da ih pravim. Ja cu danas nesto sa mlevenim mesom, izvadih sad iz zamrz... Bolonjeze verovatno 😊
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.7.2020 12:47:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo Recept Gledam da kupim onu spravicu za pravljenje razne testenine.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.7.2020 12:48:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za danas deci boranija sa mesom. Za nas pomfrit iz rerne, paprike i kupus salata sa sargarepom i cveklom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.7.2020 12:50:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas uštipci od tikvica, mladi krompirići i grčka salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.7.2020 13:08:07
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja przila kobasice dok ne dodje mm po nas i odosmo na pasulj iz kotlica 👍Mislila sma da spremam kupus kifle a i dalje mislimm mislimmm
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.7.2020 19:57:45
|
|
|
|
branki*
|
kuvani kupus sa mesom za dva dana.za veceru kacamak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 22.7.2020 20:07:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Kod nas ipak cufte sa pireom i corba od povrca. Corbe ce biti i za sutra samo cu jos nesto da dodam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.7.2020 15:18:34
|
|
|
|
flamingos
|
Bataci i karbaataci u plehu sa krompirima,sve pečeno u snederevcu.Šopska salata.Skuvan je i pekmez od šljiva.Malo kasnije palačinke.Pozivam u baru kad budu gotove.❤
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 23.7.2020 15:28:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak su bile zapecene slane palacinke, Rucak po Sofijinoj želji su bile spagete bolonjeze. Imamo sladoled za dezert
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.7.2020 7:16:00
|
|
|
|
Duškić
|
Pohovana paprika i piletina , rucak imam od juce. Mozda sladoled .
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.7.2020 9:14:45
|
|
|
|
flamingos
|
Mojima špagete u bolonjeze sosu.Sebi pržen krompir,salata,po podne neka voćkica.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.7.2020 9:16:41
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Przicu kockice mesa. Pomfrit. Salata. Mozda nesto slatko spremim videcu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.7.2020 11:21:38
|
|
|
|
physio70
|
Slane kiflice i junecu corbu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.7.2020 13:36:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Supica, peceno pile uz sargarepu i tikvice, salata rendana cvekla, jabuka, sargarepa
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Saveti jelenadunjaDa li slusate savet drugih o odgajanju vaseg deteta ,i da li ih praktikujete?da (
61%)
ne (
38%)
nikako (
2%)
Ukupan broj glasova: 130Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!