Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.7.2020 13:41:27
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gurmansku piletinu (c zacin), pire, salata, supa
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.7.2020 13:54:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Kuvam juneću supicu (kuva se od 9 sati jutros, lagano), za mm i mene će biti meso iz supe i povrće, za Marka ćuretina i krompirići.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.7.2020 14:06:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Za sada evo samo supa sa knedlama 😬
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 17.7.2020 16:42:05
|
|
|
|
branki*
|
Pileca cobica.Sebi sam zakiselila i pojela prepunu ciniju.Pilece belo pohovano i salata za ostale.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 18.7.2020 9:16:24
|
|
|
|
flamingos
|
Za doručak lisnato lesto.Za ručak sarma,pileći kroketi sa susamom i salata po želji.♥️
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 18.7.2020 9:19:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak deci slane palacinke, za rucak pileca supica, cufte u sosu i salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 18.7.2020 9:23:23
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Za rucak imam piletinu. Dodacu supicu i rizoto sa sampinjonima. I salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 18.7.2020 14:11:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Corba sa piletinom, rostilj. Mama pravi jafa kolac
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 18.7.2020 14:28:49
|
|
|
|
ivaMark
|
Supa, bečka i pomfrit...ispunjavam mm zelju..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 18.7.2020 15:17:08
|
|
|
|
Didy
|
Krompir paprikaš s domaćom kobasicom i knedlama i kupus salata. Jedno brzinsko jelo koje moji obožavaju.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 18.7.2020 21:58:29
|
|
|
|
vocicana
|
Danas samo supu sa knedlicama, rucak konkretni je bio kod mame, ali sam zato sinoc kasno zaesila neke kiflice, slatke, ma tope se, veoma je jednostavno testo, postavicu sutra u receptima, a ispadne sila, ukusne mekane, ma super!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.7.2020 7:20:46
|
|
|
|
flamingos
|
Roštilj,šopska salata,sarma(skuvan pun lonac juče,tako da imamo i za danas),domaći hleb(zamesiću pre nego roštilj da bude gotov,kako bi hleb bio vruć),torta,limunada.♥️
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.7.2020 10:34:39
|
|
|
|
physio70
|
Corbu od blitve i pasulj prebranac.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.7.2020 14:51:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jutros za dorucak mm je pravio omlet. Rucak imam od juce. Za dezert dete je pravilo mafine Klik ko hoce da pravi.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.7.2020 14:52:21
|
|
|
|
jess021
|
Bravo za dete!!! Ja sam za rucak junecu supu sa knedlama, pirinac sa povrcem i piletinom. Desert, danas nema, idem po sladoled.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.7.2020 19:58:12
|
|
|
|
physio70
|
Super izgledaju cokoladni mafini. Bravo za devojcicu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.7.2020 20:41:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Super sanjice mnogo lepo izgledaju. Mi smo danas pilecu supicu, kolenicu sa renom i povrcem, salata. Plazma torta.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.7.2020 20:43:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gledam da joj kupim ovih dana deciji kuvar. Mene mama nije pustala da se petljam po kuhinji. I bas se radujem sto one zele da pomazu u kuhinji.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 19.7.2020 22:18:13
|
|
|
|
physio70
|
Treba ih pustiti ako imaju zelju da budu u kuhinji i jos znaju ponesto (eto da prave mafine).
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.7.2020 8:45:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Super sanjice, eto tebi pomoci 😊mi imamo za danas dosta toga od juce sto je ostalo treba samo neki prilog da dodam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.7.2020 8:56:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za danas krem corba od tikvica, mlinci sa piletinom i brdo salate.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.7.2020 8:59:06
|
|
|
|
flamingos
|
Imamo sve od juče tako da sam mirna što se tice ručka.A što se tice deteta-moje dete unszad godinama voli sa mnom da muti,pravimo zajedno kuglicr itd.,mota se po kuhinji kad god nesto spremam,pogotovu slatkiše.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 20.7.2020 11:05:17
|
|
|
|
physio70
|
Musaku sa tikvicama i pilecu supu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 21.7.2020 10:17:55
|
|
|
|
flamingos
|
Dinstana piletina i pire krompir za ručak,salata po želji.Detetu topli sendvič za doručak.❤
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 21.7.2020 10:30:28
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, ja bas volim mlince ali ih retko pravim. Mi cemo danas bolonjez sos sa testeninom, posle cu da zamesim mekike
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
drugi prodjajVVVVDa li je drugi porodjaj laksi od prvog (ako su oba bila prirodna)?Laksi je (
58%)
Isti je (
32%)
Tezi je (
10%)
Ukupan broj glasova: 125Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!