Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.7.2020 13:48:11
|
|
|
|
Duškić
|
Sad smo ruckali sladoled, nisam ga ni pravila, muz kupio.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.7.2020 13:48:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Ništa danas - pržićemo jaja i kobasice. Moooožda stignem da smućkam proju sa tikvicama.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 24.7.2020 14:07:04
|
|
|
|
jess021
|
Pekmez od kajsija😊 Za rucak varivo sa belim mesom, tikvicama, krompirom i knedlicama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.7.2020 12:18:13
|
|
|
|
flamingos
|
Dete doručkovalo plazmu i mleko.Za ručak krmenadle u sosu,pire krompir,šopska salata.Kuvam i kukuruz,a upravo sada odoh da napravim mafine sa euroblok čokoladom.❤
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.7.2020 12:19:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Za dorucak jogurt lepinjice. Rucak nasuvo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.7.2020 12:24:42
|
|
|
|
physio70
|
Musaku od tikvica i domacu pilecu supu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.7.2020 12:52:57
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Supica i meso imam od juce neko przeno.dodacu i spagete sa mlevenim mesom za malog.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.7.2020 12:56:25
|
|
|
|
jabudic
|
Supa sa knedlama, musaka, i imamo sladoled. Braca su mi na rucku, inace bi se sipak palila rerna da se grijemo 😂
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 25.7.2020 14:09:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za dorucak su ostale krofne od sinoc. Za rucak: krem corba od celera, spanac i piletina. Upravo se pece hleb.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.7.2020 9:56:49
|
|
|
|
flamingos
|
Detetu i mm napraviću tople sendviče.Preskacem doručak(još varim večeru od sinoć).Danas demo na slavu,tako da sam oslobođena što se tiče spremanja rucka.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.7.2020 10:24:45
|
|
|
|
physio70
|
Boraniju sa mesom, palacinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.7.2020 10:44:25
|
|
|
|
jess021
|
Corbu od povrca, lazanje, knedle sa sljivama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.7.2020 13:54:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Domaca supa, piletina sa povrcem i salata. Torta sa keksom i malinama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.7.2020 14:20:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Domaća supica, pohovano belo meso, spanać, kremenadle na naglo i pomfrit.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.7.2020 14:34:28
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR kremenadle na naglo Kako to izgleda?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.7.2020 15:20:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rucak: Krem corba, piletina, pomfrit iz rerne i salata. Za veceru: tart od spanaca i slanine.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 26.7.2020 15:28:02 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.7.2020 16:03:31
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo IZVORNA PORUKA: Ana RR kremenadle na naglo Kako to izgleda? Haha moja mama to tako zove pa i meni ostalo 😅 mm ih obožava a ja ih skoro nikad ne spremam jer izbegavam prženo i onda mu moja mama spremi kad dolazimo. Ma to ti je kada krmenadle ili šnicle ispržiš na vrelom tiganju, ja imam onaj gril tučani. Na bukvalno dva minuta po strani. Budu nekako sočne a lepo pečene.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.7.2020 16:11:09
|
|
|
|
jess021
|
Ana, i mi to zovemo na naglo😁
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 26.7.2020 20:45:13
|
|
|
|
flamingos
|
I ja sad čuh za taj izraz.Znam,super je to,očas posla.I mi volimo"na naglo".👍
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 27.7.2020 7:03:45
|
|
|
|
Duškić
|
Bitno da je brzo i ukusno!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 27.7.2020 8:50:39
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Juce sam im spremila banini. Znaci slatko imaju. A slano neke dimljene kobasice przim i krompir i supa i mozda dodam i sataras (jedino to jede moj sin gde ima svasts od povrca)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 27.7.2020 9:08:57
|
|
|
|
jess021
|
Mmmm... Sataras, na obozavam, ali njih dve ni da priđu. Ne znam sta cemo danas, nesto na brzinu, taman cemo oko 12-13 stici na vikendicu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 27.7.2020 9:12:25
|
|
|
|
physio70
|
Punjene paprike, krofnice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 27.7.2020 9:26:55
|
|
|
|
flamingos
|
Sve imam od juče,poslali nam-pečenje,punjene paprike,torte.Dete hoće da doručkuje mekike,zamesila sam joj i sad ću da joj ispržim.❤
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 10. deo 27.7.2020 9:58:32
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Ana, i mi to zovemo na naglo😁 Dobro je, nisam jedina Mi imamo supicu za danas i mislim da ću samo još napraviti pastu sa tikvicama, moram ih iskoristiti.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Branko (
70%)
(
24%)
Ukupan broj glasova: 79Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!