Beca.t -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/19 [chat] (28.11.2019 7:32:04)
|
IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom Ja se salim evo jace od 3 godine,ne piskim kako treba od pocetka prve trudnoce,odnosno svako malo piskim a trdunoca se odavno zavsila ta prva. A onda,eto druge i stanje ist,piskenje nije ni prestajalo[sm=smiley36.gif] Nego trudnice drage,da li je neku boleo stomak onako kao da zigne na pocetku?Ja se sebe ne secam s pocetka prethodne trudnoce iskreno,a i bilo je odavno,zaboravi covek. Jedino mi je super sto slatko i hleb,generalno testo ne podnosim.Pa idem ka dobrom putu[sm=smiley36.gif] Draga Nevena, da, mene zigne i dan danas ali retko, a na pocetku je znalo da bude bas bolno i neprijatno. Tako me zaboli sa leve ili desne strane, nisko, da sam sve "zvezde" videla. Kazu da su to ligamenti i da ne treba nikako brinuti. Na primer, nakon nekog naglog pokreta, ustajanja iz kreveta, kijanja, ili neceg slicnog. Meni je logicno da te vode kao visokorizicna zbog povracanja, posto povracanje zna da iscrpi mnogo, pa sigurno vode vise racuna radi predostoznosti. Cuvaj se i uzivaj! A testo ce ti se jesti u drugom tromesecju 😀 Mame, bili smo sinoc na UZ, po kalendaru sam 29+4, a beba je 31+0. Ima 1500 gr i kaze dr da je ista moja cera, tako vizljava i malo krupna. 😀 kontrola sa mesec dana. Ljubim vas!
|
|
|
|