Bojana05 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/19 [chat] (5.11.2019 23:28:30)
|
IZVORNA PORUKA: Beca.t Bojana, super! Mi smo bas blizu po terminu Meni je posteljica sarena, oznacena kao 1. I beba glavom na dole. Sve je to kako treba 😘 Meni je ulazak u 27. nedelju 7. mesec, tako makar mislim da se racuna. Gore dole koji dan. Nesto sam se danas uzvrpoljila, svi u familiji me zasipaju nepotrebnim informacijama, nije mi po volji. Proci ce i to. Blizanac, zavrsi 2 ispita i zbog vremena i zbog toga sto ce prof imati razumevanja. Kad dodje bebac tesko da ces stici u prvojj godini ista. Samo napred! ❤❤❤ Ulazimo u 7-ii🥰🥰🥰mene ledja vec opasno bole,narocito kad lezim ali ne mogu da stojim ni sedim predugo jer me onda boli ispod stomaka😄😄😄😄ja se spremam da krenem u skolu za trudnice,po treci put iako mi se svi smeju hahahaha kao veteran,sta ce mi to ali ja sam mirnija kad idem tamo,pripremim se malo za poradjaj,malo vezbice a i lepo se ispricamo svaki put,nekako kao ovde samo sto smo u istoj prostoriji🥰🥰🥰inace sam se merila jutros kod doktora 😱😱😱😂😂70kg,uh,vec sam 11 nagurala a imam jos tri cela meseca hahahaha ne gine mi jos 7-8😱😂😂😂😂
|
|
|
|