Bojana05 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/19 [chat] (8.11.2019 17:01:50)
|
IZVORNA PORUKA: Beca.t IZVORNA PORUKA: Bojana05 Odlicno Popkice,neka sisa,prodje i taj posesivni period brzo😍😍😍j sam kao zombi isla kroz kucu sa ovommladjom,sisala je dok sam jela,sisala je dok sam hranila stariju hahahaha bila mi je u rukama dok nije pocela da sedi i puzi☺️☺️☺️Ja jutros bila po upute za krvnu sliku,test opterecenja secerom i skolu za trudnice😃😃uzasne je kisa kod nas pa se nadam sledece nedelje bice bolje pa da podjem da radim te testove,iskreno najvise me zanima hemoglobin i da li je nastavio da pada...A sto se tice prednosti za trudnice,u Podgorici se to vrlo retko praktikuje🤯🤯sto od strane naroda sto od strane onih gde si dosao nesto da zavrsi...primer je kad sam bila u MUp da se prijavljujem i zena iz poste mi rekl da ne uzimam broj nista vec da idem na prvi slobodni salt_er jer imam prednost. Kada sam to rekla zena na salt_eru,koja moze da vidi moj stomak do zuba jer su niski salt_eri,samo me je pitala: “ Prednost?! Kakvu prednost? Ko vam je to rekao? “ i kad sam joj pomenula moje stanje samo je prevrnula ocima i rekla sacekajte,jos nisam zavrsi. Iskreno,vise neprijatnosti zbog prednosti sam imala sa zenama nego sa muskarcima. Ali dobro,sta da se radi😄😄Svaki post mi se oduzi,pisem pisma😂😂😂😂izvinjavam se😜😜 Bojana, neka, samo pisi. Nije lako u CG, oni znaju dsbudu lenji...nikako ne generalizujem ali njihov sistem je tek u haosu u odnosu na nas. Tamo nekako sve po rodjackoj vezi. Radila ssm preko posla sa njima i uvek je bilo povuci potegni. I ajmo na pice pa cemo lako 😁 Uh bas tako,”kako cemo,lako cemo” i onda nista🤯🤯🤯mene to uzasnoooo nervira pa cak i kod muza hahahah ma lagano,zavrsicemo a zavrsimo tako sto ja zavrsim jer nemam zivaca da cekam😂😂😂Sto se tice testa opterecenja ovamo se radi od 27-e nedelje. Ja sam ga radila u prosloj trudnoci i lakse sam podnela ono ispijanje secera nego cekanje,uzas ali sve kao ajde,bolje da odradim nego da ne odradim☺️☺️U prvoj trudnoci ga nisam ni radila,tada nije bio medju obaveznim testovima(to je bilo pre 6 god)....
|
|
|
|