Beca.t -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/19 [chat] (11.11.2019 22:21:52)
|
IZVORNA PORUKA: Nally Drage zene, izvinjenje sto se ovoliko dugo ne javljam, a i ranije retko :(( Borim se sa svojim nekim strahovima i nekim zaista glupom osećajem, koji pripisujem tom istom strahu, jer nikako da se skroz opustim.Prvo hematomi od 4 do 6 meseca, posle sve uredno, ali uz ogroman oprez, da bi na pretproslom oregledu dr nasao da mi je plodova voda na donjoj granici, a obim stomacica bebinog kasni 2 nedelje. Znaci, odmah briga nemoguca, a kao pokusavam pribrana da budem. Prva trudnoca (vto) i nekako bas mi ne ide da se prepustim i uzivam. Zato vam i ne pisem, iako bih se u suprotnom sigurno bolje osećala. Na pregledu prosle nedelje da kucnem u drvo sve ok. Plodove vode ima (nije idealno, ali nije za paniku) stomacic i dalje zaostaje, ali uvek isto, sto znaci da ipak raste. Trudnoća je sad 35+3 i u cetvrtak idem na drugi ctg, a sled nedelje opet na uz pregled. Tesi me sto bebica ima 2.5kg po poslednjem pregledu, iako ja nemam osecaj da mi stomak nesto napreduje ove tri nedelje. I naravno, briga oko pokreta bebe, tako da te Ikimama skroz kapiram i Beco, hvala ti na komentaru za bas to, uteši me samo tako :)) . Ova moja curica je inace mirna... Retko kad se rita da oset__im bas nozice i sutiranje, ali se svako malo meskolji, premesta, migolji, i to nezno. Takva je oduvek bila. I ume da se ne javi po 6-7 sati, ili da veze dane kad se jedva mrdne. To sve traje kao vecnost. Isto. Nekad ne deluje ni slatko kad pojedem (popijem sok i sl). To sad pripisujem njenom ritmu jer je uvece (recimo sad) uglavnom aktivna i meskolji se, i evo meni nazad osmeh na licu ☺️ Isto mi dr rece da je bitno da se ona javlja kolko tolko. Samo da je docekam u naručju 💕 Draga Nally, mislim da vise nemas razloga za brigu jer si prakticno u terminu, jos koji dan i ulazis u 9, a cak i sada si na sigurnom. Zaista te razumem, sta si sve prosla nije ni cudo sto se plasis. Sve ces zaboraviti kada uzmes svoje cedo u ruke. Da li nosiss decaka ili devojcicu? Evo meni se sada beba javlja, meskolji, skoro pa isto kao u prvoj trudnoci. Znam samo da je moja cera bila divna kao beba, koja je od prvog dana spavala nocu i samo sikila na 2-3 sata, sto znaci da je nastavila isti ritam kao i u stomaku, nocu mirna.😀 Vazno je samo da su nam zivi i zdravi a ostalo cemo lako. Bebana, kako si?
|
|
|
|