Bojana05 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 10/19 [chat] (19.10.2019 12:13:57)
|
IZVORNA PORUKA: popkica bebic AnaTamara, zdravo! 😁Baš lepo što ste vas dvoje i svi oko tebe dobro, hvala Bogu! Bila sam ubeđena da sisa nosila još jednu devojčicu, uopšte nisam pročitala, tj. promaklo mi je, da je dečak. Kakav ti je taj muškonja? Meni je počeo pritisak da se pojavljuje, ide ponekad do 134/90. Nadam se da to nije alarmantno, budući da ću se uskoro poroditi. Čak sam ubeđena da sam ga sama "nabila" strahovanjem. I neko teško disanje me spopalo i slabost kao kad sam vam kukala na početku trudnoće. Bože, ja više ne mogu ovo.... I lepo rekoh da ću se javiti kada se porodim jer osećam da dramim i da vam dojadih kukanjem. Sigurno ti je protisak od straha i razmisljanja,jer nema sta drugo da bude ako ga nisi imala do sada...ne mozes da promenis nacin razmisljanja ali mozes da promenis fokus misli-razmisljaj sta sve treba kad dodje beba,pregledaj jesi li sve spremila,citaj o orvim danima s bebom...nemoj da mislis o porodaju,vec o onome sto sledi a kad te ihvati panika samo disi duboko☺️☺️☺️Nadam se da cemo uskoro i od tebe da cujemo lepe vesti kao od AnaTamare🥰🥰🥰
|
|
|
|