|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/19 [chat]
15.5.2019 22:24:19   
vonavoj
Da.daIma novi,jaci brufen sirup..ali ja bi mu na tu kg dala i malko vise..bar 3.5ml..uvek pola ml vise,da deluje kod visokih temp.Nadam se da cete imati mirnu noc.

(odgovor članu kamičak)
Direktna veza do poruke: 651
15.5.2019 22:26:57   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: kamičak

Mislim da je Ljisa dala brufen od 200 miligrama, pa zato tako racuna

Znam, mene taj brufen tako buni... Meni je receno da taj brufen, kad joj skoci temp na njenu kilazu moze i 7ml jednom dnevno. Ostalih puta 5ml.

(odgovor članu kamičak)
Direktna veza do poruke: 652
15.5.2019 22:46:39   
kamičak
Nezgodan virus kad ga drzi visoka temperatura i uz lekove

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 653
15.5.2019 23:03:24   
Rosita
Ljišo, ne ispratih, šta reče dr? Da što pre prođe! Mališan 💞

Sanjice, sto posto je sve u redu. Takvo dete. Ali uradite eto ako vas kopka. 
Voci, kako tvoj sin? Nadam se da je dobro.
Moj  mališan će sledeće sedmice probati mleko, kako se bliži nije mi svejedno 😬.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu kamičak)
Direktna veza do poruke: 654
15.5.2019 23:13:17   
kamičak
Laku noc mame

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 655
15.5.2019 23:15:56   
flamingos
Laku noć

(odgovor članu kamičak)
Direktna veza do poruke: 656
15.5.2019 23:35:50   
Misha i Ljisha
Zato sto je bitno dnevna doza da se ne prekoraci. Drzimo se nunamo se igramo. Uzasno ga muci

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 657
16.5.2019 0:24:41   
Sanjica26 RR
Dobro vece.
Ljiso, znaci kod vas temperatura. user posted image

Sofi se prehladila. Ostavicemo je kod kuce, a ja necu da idem do mojih dok mm ne zavrsi u bolnici. Opet se neko prehladio kad neko od nas ide. Ovo je neverovatno. Nema sanse da odlazem put.

Inace svi spavaju, a ja pisem uciteljici pismo. Rekla je da svako napise karakter deteta. Ima žena da se slogne od mog referata. user posted image Jos ne kucam, nego pisem.
Pisem i za lekove koliko cega ide u slucaju da dobije temp.

Ujutru ustajem rano. Bice veselo. Puno toga me ceka. Moram i rucak da im spremim, a i veceru pre nego odem.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 16.5.2019 0:25:32 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 658
16.5.2019 1:00:18   
Milena18
Ćao mame!

Voci, Ljišo, kako su dečica?

Voci, voli te sinak do patke i krave ❤

M ponovo ima bronhitis. Temperaturu nikako da oborimo, spadne na 2-3 sata, pa ponovo skoči. Danas je imala 39.8. Evo sada čekam pola 3, pa da joj dam Nurofen, u međuvremenu smo joj dali Paracetamol, ali ne deluje. Sutra neću raditi jer mm celo prepodne ima časove, a treba i da se inhalira i da popije sirup ako bude imala T. 

Maraj, bravo za b&d. Naši kao da dete pre nje nisu videli. Jeste ružno što to kažem, ali zaista se ne možemo osloniti na njih. Sveki je pričuva na par sati kad zatreba, ali niti može da joj izmeri temperaturu, niti sirup da joj da. Paničari su oboje, pa u ovakvim situacijama ni ne pomišljam da je ostavim sa njima, iako je ona dobro raspoložena čak i sa visokom temperaturom.

< Poruku je uredio Milena18 -- 16.5.2019 1:11:23 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 659
16.5.2019 8:02:59   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Noc prosla katastrofalno. Ne spada mu temp na normalu ali vec smo davali sa 38 lek. Tako da je dobro da nismo cekali jer se u jednom momentu i pored datog leka popela na 39.

Medjutim evo njega orca po kuci kao da nema temp. Evo igra uz muziku. Ukljucio liniju i djuska. A vreo. D ostala kuci. Kaze boli je grlo. Zakazala sam termin u 17 i 45 danas da ih vodim kod dr. Nema drugog termina. 
Izem ti ja ovo prolece

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 660
16.5.2019 8:04:14   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Zato sto je bitno dnevna doza da se ne prekoraci. Drzimo se nunamo se igramo. Uzasno ga muci
Dobro jutro mame.Kako ste proveli noć?Nadam se da je mališan dobro i da nema temperaturu

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 661
16.5.2019 8:31:03   
Maraj
U bre ljiso... bar on djuska user posted image
I ja mrzim ovo prolece.nikad ovakvo nije bilo. Uzas jedan. Poslala sam L u vrtic . Da nisam morali bi po potvrdu kod dr. Uzecu ga pre spavanja. Strah me da mu nije hladno tamo. I ovo grejanje...user posted image dogrevam se i na uljani radijator i na klimu. Porazboljevacemo se koliko je hladno u stanu.
Juce bili da uplatimo rezervaciju za more. Ipak idemo. I ako kazem...ja sam pre za menjanje prozora na terasi ...nesto mi se u poslednje vreme ne ide na more. Mada kaze mm da otvaraju neki auto put pa cemo brze stici. Pojima nemam
Nisam u toku

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 662
16.5.2019 8:40:58   
bebilule
Jutro mame!
Ljisho, bitno da je on raspoložen. Imao je i M neki lud virus prije mjesec-dva, nije spadala nikako 24 sata.
Maraj, idi nego šta, kakvi prozori. Ja jedva čekam more.

M danas ima slikanje u vrtiću, kuka kako ne može u farmerkama. user posted image
Pokušah mu malo frizuru srediti, reko da ne izgleda baš kao Mogli. Nema šanse da se ošiša. Voli kosu i baš mu je frka i kada se neko zeza da će ga ošišati.

O vremenu više i neću, samo da je sunca. Ovdje i hladno baš, valjda planina.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 663
16.5.2019 9:43:33   
Filadendronka
Dobro jutro, zelim svoj decici da se sto pre oporave. Maraj, super za more, ipak su putovanja ono sto ostaje u secanju. Prozori ce doci na red drugi put. Ja sam i dalje bolesna, ubi me glava bukvalno i nos curi katastrofa. Deca se drze jos uvek, mozda je ipak alergija kod mene. 

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 664
16.5.2019 9:43:56   
Ana RR
Dobro jutro!

Ljišo, nadam se da će brzo proći. Mrzim, ali mrzim temperaturu. Marku isto za čas skoči i do 40 a teško spada. Užas.

Kod nas grejanje radi user posted image jbt maj mesec, uključeno grejanje, pokrivamo se jorganima. Ludilo.

Maraj, i nas čeka puno toga u kući (a kuća velika....) ali *ebe mi se, more je obavezno.

Nego ko šta pije, danas mi je divan dan user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 16.5.2019 9:45:01 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 665
16.5.2019 9:48:46   
bebilule
Pa neka je srećan Ana!
Ja bih kuhano vino ili rakiju, ubi me prehlada. user posted image

Što se kuće tiče, kod mene su urađene bitne stvari, nova fasada i prozori. Ostalo će da sačeka. I baš me briga. Moj i M stan bih trebala skroz renovirati, ali neka još malo.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 666
16.5.2019 9:50:02   
vocicana
Anci, srecan ti rodjendan, sve najlepse od srca!!!!user posted image user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 667
16.5.2019 9:58:27   
Ana RR
Evo malo da se poslužimo

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 668
16.5.2019 9:59:51   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Dobro jutro!

Ljišo, nadam se da će brzo proći. Mrzim, ali mrzim temperaturu. Marku isto za čas skoči i do 40 a teško spada. Užas.

Kod nas grejanje radi user posted image jbt maj mesec, uključeno grejanje, pokrivamo se jorganima. Ludilo.

Maraj, i nas čeka puno toga u kući (a kuća velika....) ali *ebe mi se, more je obavezno.

Nego ko šta pije, danas mi je divan dan user posted image
Srećan divan dan,da si nam živa i zdrava još sto pet pa opet-od srca ti želim sve najbolje.Živeliiiii!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 669
16.5.2019 10:00:36   
Duškić
user posted image Juuuu...divota!
Hvala na svemu...Uzivaj u tvom danu.
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Duškić -- 16.5.2019 10:01:20 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 670
16.5.2019 10:05:21   
Ana RR
Haha hvala user posted image

Nekada smo moj rođendan slavili napolju uz roštilj a danas ćemo uz radijator user posted image

Dobila sam od mm mobilni telefon i braunov epilator, ne znam šta bih prvo da isprobam user posted image

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 671
16.5.2019 10:05:47   
Sanidej
Ovu cokoladnu lepotu sa jagodama molim!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 672
16.5.2019 10:08:29   
vonavoj
Sanjice,ti si gora od mene..sta ce im biti ako jedan dan ne napravis rucak ili veceru. 😂😂 Olaksaj sebi. Ljisho,mozda mu je D prenela..

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 673
16.5.2019 10:34:29   
Sanjica26 RR
Von, sutra nece imatiuser posted image
Barem jedan dan da imaju.
Jedva gledam na oci.
Dobar dan. Legla sam u 2, a ustala u 7. Sad idem u skolu. A jutros sam vec bila. Mm nisu primili. Imate uput, a nemate zakazano. Ne može. Moracemo na vma to snimanje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 674
16.5.2019 10:37:27   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Haha hvala user posted image

Nekada smo moj rođendan slavili napolju uz roštilj a danas ćemo uz radijator user posted image

Dobila sam od mm mobilni telefon i braunov epilator, ne znam šta bih prvo da isprobam user posted image
Predivni pokloni,za predivnu ženu,bravooo

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Branko

(70%)

(24%)

Ukupan broj glasova: 79

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here