|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/19 [chat]
16.5.2019 16:13:54   
smeško

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Sta vam je to? Ala to zraci,vise nego mob😂😂

Ah, Von.😂
Mene tako slabo interesuju telefoni, ali zato N daje sve od sebe da me nauci. Dosadnjakovic.🤣 A njemu bas ne dozvoljavamo da prilazi telefonima.Flamingos, prekjuce je bila elektromagnetna oluja na Zemlji. I ovi promenljivi vremenski uslovi. Sve utice na spavanje. Ja zaspim u 21h. Pa kad se probudim u 2 da spremam po kuci i da razgovaram sa mm, a on pojma nema gde se nalazi.😂

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 701
16.5.2019 17:45:09   
Duškić

IZVORNA PORUKA: Maraj

Srecan rodjendan Anauser posted image
Ja dovela L iz vrtica. Vaspitacica dobila T 39. Pola grupe bolesno. Pola su spojili sa drugom grupom... sta je ovo vise. Oce li proci ovi virusi. Kad ce lepo vreme user posted image

Ovako i kod nasih ..prica cerka. Bili nam veliki, bolesna im vaspitacica!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 702
16.5.2019 18:53:08   
flamingos
Šta radite mame?Mi došli iz škole,nemamo domaći.Pijem kafu i kuvam džem od jagoda

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 703
16.5.2019 19:08:05   
Duškić
Mi se rastezemo po stanu. Bas je hladno.
Klimamo se malo user posted image
Kasno mi za kaficu a bas mi se pije.

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 704
16.5.2019 19:30:39   
vonavoj
Izgleds da samo meni nije hladno,ukljucimo samo ujutru 30min i to je to.Ljisho,sta kaze dr?Maraj,opasan virus vlada kod vas.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 705
16.5.2019 19:38:58   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Duškić

Mi se rastezemo po stanu. Bas je hladno.
Klimamo se malo user posted image
Kasno mi za kaficu a bas mi se pije.
Meni nikad nije kasno za kaficu.Kod nas u stanu nije hladno.Za vikend sunce.

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 706
16.5.2019 20:03:06   
Misha i Ljisha
Znacii slusam mm pola dana kako ce da vodi P u bolnicu jer ima temp preko 39. I Malo pre me pitao "oces da nam umre dete" znaci u takvim situacijama.....coveka treba nadrogirati da iskljucivo spava. Vrl vrlo malo koristi od njega osim onog donesi mi i prinesi a i to sve bude uz nervozu pa mi prisedne.

P je jos i superiska s obzirom da ima tolku temp i da Ne pada na normalu.

Direktna veza do poruke: 707
16.5.2019 20:10:14   
flamingos
Dušica mala,baš mi žao,kako ne spadne više ta temperatura?

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 708
16.5.2019 20:54:05   
smeško
Ljisho, koliko padne?

Direktna veza do poruke: 709
16.5.2019 20:57:19   
Misha i Ljisha
Smesko bilo je i da nenpadne uopste. Ali recimo dodje do 37.5 

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 710
16.5.2019 20:59:45   
Maraj
Ljiso jeste probali da malcice vise brufena date?
Joj kod nas je u stanu ledara. Ceo dan mi upaljen uljani radijator u dnevnoj. Sad sam i u spavacoj ukljucila klimu. Brrrr. .
S cei dan na podu ili trazi da je ja nosam. Al kako god...sve se plasin da joj nije hladno.
L sutra ne ide u vrtic. Gde da ga saljem kad su ipet svi tamo bolesni...be znam sta he vise ovo. .kad ce sunce, zna li ko user posted image

E ja ko von...sta su vam ti satovi? Jel to ko oni deciji? Za pracenje? Da vas muzevi prate? user posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 711
16.5.2019 21:05:58   
smeško
Ljisho, pa to je sasvim normalno. Ne moze od 39+ da padne ispod 37. Bilo bi i opasno. Ne brini, telo se bori. Ja bih uradila krvnu sliku i crp, ali i ako je virus ne ocekuj da padne do kraja. I ne preteruj sa dozom da bi je na silu spustila ispod 37, mozes da oteras dete u hipotermiju. Sjajno je sto je lepo raspolozen, to je jako bitno!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 712
16.5.2019 21:06:50   
vonavoj
Maraj,to je da prate samu sebe.Ljisho a niste ih vodili kod dr danas? 

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 713
16.5.2019 21:11:06   
Maraj
E da ljiso...sta bi sa onim pregledom posle podne.
Ja mislila prosli su virusi..a eto kod nas u vrtucu i dalje haraju. I dosta ljudii se zali na grlo.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 714
16.5.2019 21:13:31   
pari
Ljisho,nadam se da ce vam ova noc biti bolja! I da ce tm manje paniciti...
Mi se sinoc nesto posvadjali...bas bezveze...posle ce mi biti zao...za dve nedelje vec idemo nazad za Bg i onda ce mi nedostajati...Ja sam stalno zabrinuta nesto, plus ne spavam dobro zbog T i eto...nervozna cesto...
Ana,srecan divan dan!!! Da budes vesela,ispunjena,srecna! 😘
Puno vas sve pozdravljam!

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 715
16.5.2019 21:17:20   
vocicana

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Znacii slusam mm pola dana kako ce da vodi P u bolnicu jer ima temp preko 39. I Malo pre me pitao "oces da nam umre dete" znaci u takvim situacijama.....coveka treba nadrogirati da iskljucivo spava. Vrl vrlo malo koristi od njega osim onog donesi mi i prinesi a i to sve bude uz nervozu pa mi prisedne.

P je jos i superiska s obzirom da ima tolku temp i da Ne pada na normalu.

O boze koliko te dobro razumem, samo zamisljam mog muza kako bi i sta radio da je bio sam sa njim u noci kada se zagusio. Boze dok sam ziva necu zaboraviti.
Ljiso, drzi se, sve ce biti ok.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 716
16.5.2019 21:44:12   
vonavoj
Pari,i to je za ljude,nervoza, nespavanje cine svoje. Vi se bas vracate za prvi rodjendan ili ste tamo 30.5.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 717
16.5.2019 21:55:55   
smeško
Slazem se, Von. Sve ima udela. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 718
16.5.2019 22:01:28   
flamingos
Laku noć mame.Da imate mirnu noć i naspavate se,dečica da su zdrava.

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 719
16.5.2019 22:03:37   
vocicana
Lepa i laka noc neka je i vama imame i decici. Ja sam patosirana, jedva cekam da zagrlim jastuk. Previse je posla danas bilo, ali previse.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 720
16.5.2019 22:14:45   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: smeško

Ljisho, pa to je sasvim normalno. Ne moze od 39+ da padne ispod 37. Bilo bi i opasno. Ne brini, telo se bori. Ja bih uradila krvnu sliku i crp, ali i ako je virus ne ocekuj da padne do kraja. I ne preteruj sa dozom da bi je na silu spustila ispod 37, mozes da oteras dete u hipotermiju. Sjajno je sto je lepo raspolozen, to je jako bitno! 

Smesko pa ja se ne brinem uopste i kad padne za 0.5 i to je ok nego me mm izludjuje. Kod nas je ratno stanje kad su deca bolesna. On jedno ja drugo. Ja ih ni kod dr ne bih vodila on bi ih nakljukao odmah antibioticima i davao im injekcije novageltola ali bukvalno. Vi ne mozete njega i njegovu paniku da zamislite. Onda ja ispadam pored njega tolko zabrinutog nemajka i on kako  oboje da misle da je virus al posto mu se crveni grlo dadose ab. Uzela sva 3 ab u appteci 😂 a D nema temp samo se zali na grlo i jako je crveno ali ispira morskom soli. 
Ana srecan rodjendan 
Pari udahni izdahni😁

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 721
16.5.2019 22:30:32   
vonavoj
Dr je ipak prepisala antib.a nije mu crveno grlo.

Direktna veza do poruke: 722
16.5.2019 23:33:05   
kamičak
Laku noc mame, da decica budu dobro

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 723
17.5.2019 0:12:24   
Milena18
Veče!Opet je mnogo bolesnih...
I M je danas dobila Pancef. Ovo joj je četvrti dan sa temperaturom preko 39. Rekla nam je dr da će nam dati uput za bolnicu ako joj do subote ne bude bolje, ali ja se nekako nadam da ipak neće biti potrebno. Jedva čekam leto da napravimo pauzu sa vrtićem. Večeras mi je dok se uspavljivala rekla "zvezdo moja, mama", baš sam se raznežila. Porasla mi je devojčica.
Ljišo, i ja imam takve paničare u okolini, sreća pa mm nije jedan od njih. Kakva je situacija kod vas sada?
Pari, nadam se da si izgladila stvar sa mužem. 
Laku noć, mame!

(odgovor članu kamičak)
Direktna veza do poruke: 724
17.5.2019 2:06:31   
pari
Mi bili na jednom lepom igralistu...lepo bilo...uskoro spavanje, tj.nespavanje 😁Von, tu smo 30og za T rodjendan, 31og idemo...
Ljisho, kako ste nocas?Milena, da budete dobro sto pre...
Puno vas sve pozdravljam!

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Biramo ime za decaka
bens

Pomozite nam u izboru

Dimitrije (60%)

Bogdan (40%)

Ukupan broj glasova: 187

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here