Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 12:10:05
|
|
|
|
jess021
|
Ana i ja bih jedno kuvano vino, iako pijem antibiotik od juce, jer me grlo u roku od dva sata toliko steglo nisam mogla da progovorim. Deca u vrticu, danas cu ranije po njih jer imam neki sastanak pa da me ne cekaju u vrticu dok zavrsim. Mi smo vec imali slikanje, jedva cekam da budu gotove slike.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 12:21:58
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Dobila sam od mm mobilni telefon i braunov epilator, ne znam šta bih prvo da isprobam Anci, sigurna sam da tm glasa za epilator! 😂 Srecan rodjendan, draga drugarice! Da ga slavis sa najmilijima u zdravlju jos dugo, pa makar i uz radijator!💖 Dobar dan, mame! Kako ste danas? Mi smo uhvatili red skitnje i nikako da provedemo dan u kuci. Ne smeta nam ni kisa. Doduse, N i M imaju toliko treninga da ne mozes da ne udjes u formu lutanja.😀 Jos samo da i ja malo treniram. J je za nijansu bolji nego poslednja dva meseca, mozda ga uskoro i prodje ta posesivna faza. Nema sanse da ostane sa mojima, ne brinem zbog njega, nego zbog mame. Ona to ne bi izdrzala zbog ruku, nogu i kicme. Ali, zato se navikava da je stalno u pokretu, stalno nekud ide sa mnom. I u vrtic po M idem sa J i N.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 12:35:34
|
|
|
|
vocicana
|
Voci, voli te sinak do patke i krave ❤ voli me Milenice do krave i patke, dobro smo izasli iz noci, toliko sam slomljena i umorna bila da ne mogu da opisem. Dobar je, danas ide kod mame na cuvanje ja radim drugu smenu. Prala sam neki ves, svasta sam radila danas, usisala malo stan i tako. Jess brzo ozdravi! Sta se ovo desava nista mi nije jasno. Ovde je takva kisa, tako rominja sitno a puno, sve vise osip dobijem kada vidim tamne oblake. Ne volim ni one vrucincine od 50 stepeni, ali ovo sto je mnogo mnogo je.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 12:38:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Smeško, odmah je pitao A kada ćemo da ga isprobamo? Hvala puno devojke Jel to opet neki virus, vidim da se više vas žali na grlo. Ajde prezimeli smo zimu, još da prezimimo proleće i stiže leto biće valjda bolje.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 12:38:50
|
|
|
|
vocicana
|
Do sledece jeseni i zime Anci, pa u krug.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 12:43:27
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Smeško, odmah je pitao A kada ćemo da ga isprobamo? Hvala puno devojke Jel to opet neki virus, vidim da se više vas žali na grlo. Ajde prezimeli smo zimu, još da prezimimo proleće i stiže leto biće valjda bolje. Kod nas je sve ok.I u školi ne izostaju deca.Preživećemo i ovo.Baš da beše leto da dođe.Još malo pa da se spremamo se za školu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 12:47:18
|
|
|
|
smeško
|
Voci, fenomenalno objasnjeno! Gradska deca cesto i ne znaju sta je krava, a sta patka.🤣 Anci, pametan covek tm. Investira u buducnost.😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 12:48:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Nego šta, Smeško
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 13:14:14
|
|
|
|
Rosita
|
Dan! Srećan rođendan, Ana! Tortu molim, kakva je 😮! Joj, ja sam epilator prosledila mami. Nije to za mene. Očekivala sam da rezultat duže traje. Ljišo, kako ste? Mm sinoć napunio papriku i to se noćas spremilo u krčku 👌. Tako da imamo ručak. Sinoć sam na pek papiru pekla one kao pljeskavice od tikvice. Stavih ruzmarin i deci se, za čudo, baš svidelo! N i ja usisali i malo rasklonili, čitali. Mm je sa njim nešto vileneo sa kockama, rasturali i cerekali se i sad on nema šanse da bi kocku stavio jednu na drugu, samo rastura i cereka se 😁. Ja sam spavala odvratno. U pola legl, do 2 čitala, posle čula svaki šušanj, N se budio, stavila čepić u jedno uvo (da bih ipak bila tu za N) i preneo me neki san sat, sat i po. Pa ustala u 5, malo zaspala oko 6. Grozno, sve čujem, mm kome je zapušen nos, okretanje D, sat sa zida skidam. Sreća zasad pa ujutru odspavam sat, dva. Inače, od pomisli da noću loše spavam i ranim na posao 😨... Maraj, piši u moru ☺. Puno pozdrava.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 13:35:22
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja nigde bez epilatora. Imala sam braun,sad philips.Anci,koji mob si dobila?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 13:50:03
|
|
|
|
smeško
|
Ja sam imala braun kao devojka i nisu mi bile glatke noge, pa sam digla ruke. Meni urastaju dlacice cim malo oslabe, zato mi je brijanje potrebno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 13:55:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Rosita, nema torte, niko mi nije napravio Von, Galaxy A50, stavila sam sliku u temu. Ja samo slabo dlakava kod mene bi i pinceta radila posao hahaha. Ruke su mi potpuno bez dlaka, noge samo do kolena. Sama se depiliram a imam i stari, stari braun pa sam kombinovala. Ali dosadio mi je taj, već je toliko bučan da nemam živce da ga koristim. Ovaj novi može i pod vodu što je super
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 14:05:13
|
|
|
|
Maraj
|
Srecan rodjendan Ana Ja dovela L iz vrtica. Vaspitacica dobila T 39. Pola grupe bolesno. Pola su spojili sa drugom grupom... sta je ovo vise. Oce li proci ovi virusi. Kad ce lepo vreme
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 14:35:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala Maraj O užas, pala i vaspitačica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 14:51:06
|
|
|
|
smeško
|
Kad od ustipaka dodjemo do mog hleba i N kifle.😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 15:09:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan opet. Rosi, ti kao ja sa tim spavanjem. Radila sam do kasno, pa posle pisala pismo uciteljici. Posle sam blansirala domacu blitvu. Aj na tusiranje. I posle ne mogu da spavam od raznih zvukova. Nisam otisla kod mojih. Boli me poslednji dan stomak kao posle porođaja. Danas, sutra pakujem T. U subotu cemo svi kod mojih. Ja volim poklone i rado ih se secam. Evo ono što bih želela. Klik
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 15:19:16
|
|
|
|
smeško
|
Zato sto si pod enormnim stresom, Sanjice. Ja spavam cim dotaknem jastuk pa sve dok me J ne probudi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 15:28:15
|
|
|
|
smeško
|
Evo N lepinjice. 😂😍
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 15:28:59
|
|
|
|
smeško
|
Ala sam izvrnula slicicu. Slatka mala izvrnuta lepinja.😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 15:39:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjči, ja merkam već neko vreme taj i ovaj a dopada mi se i Nokia hibridni klik on nije skroz pametan
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 15:41:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Smeško, njama
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 15:41:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anci, ovaj prvi nisam videla. Bas je lep. Može i taj. Moram da pokažem mm.
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 15:46:21
|
|
|
|
Ana RR
|
skroz je dobar.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 15:55:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Sta vam je to? Ala to zraci,vise nego mob😂😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/19 [chat] 16.5.2019 16:06:42
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: smeško Ala sam izvrnula slicicu. Slatka mala izvrnuta lepinja.😂 Super je.A što se tiče spavanja,nekako zaspim,ali,i nešto najmanje da šušne čujem i probudim se.Što se probudim i nije strašno,nego što teško posle zaspim.Godine...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
mame,sandrinaKako ste uspele da vratite stomak posle porodjaja?dijeta i vezbe (
33%)
nikako,ostao je (
31%)
ili? (
35%)
Ukupan broj glasova: 51Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!