|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/19 [chat]
15.5.2019 14:58:31   
Ivanka 75

Flamingos, 😢
IZVORNA PORUKA: flamingos

IZVORNA PORUKA: Maraj

Pozdrav mame
Ja sa L kuci. On zaspao. Ja kuvam rucak za S. A S je kod b&d user posted image
Moja mama je najbolja. Postedjuje me koliko moze.
S je navikla na nju i mog tatu. Tako je i L kad je bio beba. I onda nemaju problem da ostaju sa njima. Mama lad mi je tu , a S se prispava, ona mi kaze, "daj da je ja uspavam". Ona joj peva,nosa je i S zaspi. Tako je radila i sa L kad je bio beba. A ja ih uspavljujem iskljucivo sisanjem. Tj L kad je bio beba , ne sada user posted image i oni znaju...kako se s kim uspavljuju.
I meni je feka....pogotovo kad je L bio beba. Al posle par puta, opustim se i ja. Ne odem na kraj sveta. Svaki put joj kazem da me zove ako ima problema. Ali nikad me pozvala nije. Super su deca sa b&d
Bravo za tvoju mamu,ja sam ostala rano i bez mame,a i bez tate...preminuli su mladi-tata je inao 60,a mama 62 godine...i tako...

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 626
15.5.2019 15:13:51   
flamingos

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Mog sinka je moja mama cuvala danas , uzivao je, najsladji je bio kada smo se culi i kaze mi Maja, volim te do sunca do neba i do patke i do kraveuser posted image
Duša draga,uživa sa svojom bakom

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 627
15.5.2019 15:59:50   
IvanaSK RR
Von,eve meee. Vodili smo macu jutros kod fizijatra,dobili smo uput za ortopedske cipelice. Nameravam da ih odnesem u vrtic i tamo da ih nosi. Kuci mi se stalno izuva. Posle smo je odveli u vrtic,imali slikanje. Reče mi ova vaspitacica da su je izgleda drugari i vaspitačica cekali da dodje pa da se slika sa njima. Sad cu videti kad odem po nju sta je bilo.
Ja imam neku ponudu da cuvam jedno dete,bebu juna,pola jula i avgusta. Verovatno cu prihvatiti. 
Jance,koliko sam skontala tvoj muz nije prijavljen? Ako nije prijavljen zato i ne računaju potvrdu. Do pre par godina su racunali takve potvrde..

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 628
15.5.2019 16:11:15   
Sanjica26 RR
Dobar dan konacno. Krenuli smo jutros sa AB-om. Dala sam T posto joj je crveno grlo. Dala nam je dr za rekreativnu, ali ipak sam ga otvorila jer mi se ne svidja njeno grlo a putuje u ponedeljak. Necu da razmisljam. Inace da ne ide ne bih joj dala. Ne pamtim kad ga je pila.
Inace posle rekreativne radicemo dodatne analize zbog njene kilaze. To sam ja od dr zahtevala. Ne mogu vise da slusam komentare ljudi i bliskih da li ona uopste jede, sto je tako mrsava.user posted image Na glavu su mi se popeli. A i zao mi je T koja to non stop cuje a nekad i nju zezaju.
Sutra odoh kod mojih busem. Tamo cu prespavati. Samo moram da vidim sta ce mm da kažu u bolnici kad radi intravensko snimanje. Ako radi u petak onda necu da idem.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 629
15.5.2019 16:11:47   
Sanjica26 RR
Ivana, odlicno za cuvanje.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 630
15.5.2019 16:15:48   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Dobar dan konacno. Krenuli smo jutros sa AB-om. Dala sam T posto joj je crveno grlo. Dala nam je dr za rekreativnu, ali ipak sam ga otvorila jer mi se ne svidja njeno grlo a putuje u ponedeljak. Necu da razmisljam. Inace da ne ide ne bih joj dala. Ne pamtim kad ga je pila.
Inace posle rekreativne radicemo dodatne analize zbog njene kilaze. To sam ja od dr zahtevala. Ne mogu vise da slusam komentare ljudi i bliskih da li ona uopste jede, sto je tako mrsava.user posted image Na glavu su mi se popeli. A i zao mi je T koja to non stop cuje a nekad i nju zezaju.
Sutra odoh kod mojih busem. Tamo cu prespavati. Samo moram da vidim sta ce mm da kažu u bolnici kad radi intravensko snimanje. Ako radi u petak onda necu da idem.
Draga Sanjice,i ne slušaj komentare,bitno da je zdrava,šta ako je mršava,svetu se ne može ugoditi.Ljubi mališane.Srdačan pozdrav.Sa dečicom uvek neke muke i brige

Direktna veza do poruke: 631
15.5.2019 16:32:49   
Ivanka 75
Sanjice, koliko je visoka i koliko ima kg?
Ja sam sa 18kg posla u 1 razred, a moja Ivka sa 27 pa ti vidi 😊

Direktna veza do poruke: 632
15.5.2019 16:43:02   
Ana RR
Ma T je super! Mršavica jeste ali je zdrava, raste i nema kada da se ugoji. Ja sam bre do 20. godine imala muku da nađem farmerke jer nije postojao model koji je bio dovoljno dugačkih nogavica i dovoljno uskog struka user posted image bože kad se samo set_im... od mene samo pločice na stomaku, sve ostalo koske user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 15.5.2019 16:44:45 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 633
15.5.2019 16:49:57   
Sanjica26 RR
Ivanka, sad ima 21 kilu. Krenula je kao ti sa 18 kg.
Meni kaže dr ne može ona ni drugacija da bude. Vidite kako ste vi graciozni. Ona je zdrava. Da joj nesto fali ona bi bila mlitava, non stop bi bila bolesna. Ali ajde odradicemo neke analize da budete mirni

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 15.5.2019 16:56:36 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 634
15.5.2019 17:00:23   
vonavoj
Sanjice,odradite,i bices mirna.. ona je zdrava,ti vodis racuna o zdravoj ishrani i tu je kraj price. Moja T ima 26,sto je onda super,na 138cm..a isto je zovu mrsavica..

Direktna veza do poruke: 635
15.5.2019 17:04:10   
Ivanka 75
Sanja, eto vidis i dr kaze da je ok. Ja nikad nisam mogla da, se ugojim, ni kad sam jela ko provaljena od mene bili samo kost i koza. Ima slika s mora pre prvog razreda, rebra mogu da mi se izbroje koliko sam mrsava.

Nego uradite to da umirite one oko sebe i da ucute. 

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 636
15.5.2019 18:38:41   
pari
Sanjice, verovatno je sitna...vazno je da je zdrava, ali ako ce vam biti lakse, uradite neke analize...
Mi bili napolju,konacno sunce i toplo...T mi jako malo spavala iako obicno spava duze u kolicima. Sad napravila rucak pa cemo popodne opet napolje. Naravno uvek jedva cekamo mm...
Puno pozdrava!

sitnice i emocije čine život...

Direktna veza do poruke: 637
15.5.2019 18:55:55   
vocicana
Pari bas mi je drago da uzivate. Ljubim vas i grlim.
Sanjice naravno da je najvaznije da je zdrava. Pusti je. Uradi analize sa svoj mir, ali nema razloga, preslatka je.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 638
15.5.2019 19:05:13   
Duškić
Bas tako Sanjice, kao sto kazu drage zenice.
Ja rstujem sa mojim klincima, jedva cekam kad ce vreme za soavanje.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 639
15.5.2019 21:18:22   
Misha i Ljisha
Ja P dala Brufen u 7 i ni makac.nit se penje nit se spusta evo dva sata. Bas cudno. Al spava. 

Voci ma imala sam osecaj cim se budio celu noc i drao se da nema nista od vakcine. 

Mm rodj. A ja ljutaaa kao ris. Ma u minus fazi sam pa me tako savatavaju neke misli. Bez volje sam. No duvali svecice. Obavili rucak i td.
Sanjice ja sam na kraju srednje imala 48kg 😂 kao avet sam izgledala. Ma iz ausvica da sam izasla. Ko bi rekao? 😂 a moja D ima 25. P ima 12 sa godinu dana covece. Pola njene kilaze haha... Svako ide svojim tempom.
Maraja super su tvoji. Svaka im cas_t. Ja se danas izderala na sveki. Uuu sto sam.popizdela. izeo ih gen da uvek neko mora biti kriv. "Htela sam ti reci da je on juce bio slabo obucen" ma.more mars. A on 4 sloja na sebi imao. I slabo obucen. Nema vitusa kod sveki vec se on uvek naladi. Ja ga naladim. More mars. Odlepila sam i spustila joj slusalicu.  Ja sam inace neko ko je vrlo strpljiv s ljudima ali me ovo danas izvelo iz takta. 
I tako. Idem da se raskomotim pa da malo dremnem dok deran spava. Sad vs on uskoro da se budi.
Ljubim vas 

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 640
15.5.2019 21:30:56   
Ivanka 75
Ispisa ja svasta i izbaci me...
Ljiso, koliko si dala brufena, kolika je temp? 
Jednom ivka imala baaaaaas visoku temp, 40.2, dala ja brufen i 3h temp no makac. Odemo kod dr kaze mnogo visoka temp trebalo je da date vise brufena. 
A i ivka za svoj uzrast i visoka i teska, znaci ja sam dala brufen kako pise za dete od 5, 6 godina a ona imala 25kg tada, znaci teska. 
Posle toga su mi uvek racunali u apoteci kad kupim sirup koliko trebada joj dam prema kilazi. I uvek bude 2ml vise nego sto pise za njen uzrast. 

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 641
15.5.2019 21:32:01   
Ivanka 75
Bice on dobro Ljiso, spasce temp, al nervoza znam

Direktna veza do poruke: 642
15.5.2019 21:53:14   
Misha i Ljisha
Ivanka 4tinu kilaze jer je onaj duplo jaci brufen. Znaci 3ml dadoh. Evo kupali ga. 38.8 mm u panici. Odlepitis dobih

Direktna veza do poruke: 643
15.5.2019 21:55:11   
Ivanka 75
Ljiso, ja sam onda prema uputstvu dala 5ml a dr mi rekla da je trebalo 8 ili 10 ml zbog visine temp. 

Direktna veza do poruke: 644
15.5.2019 21:55:26   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ivanka 4tinu kilaze jer je onaj duplo jaci brufen. Znaci 3ml dadoh. Evo kupali ga. 38.8 mm u panici. Odlepitis dobih

Muke sa dečicom,spašće temperatura.Znam kako ti je,svi pošizimo kad su nam deca bolesna

Direktna veza do poruke: 645
15.5.2019 21:55:52   
Ivanka 75
Inace, nista ti ja ne razumem to 4tina kilaze, zato meni oni u apoteci to i racunaju 😒

Direktna veza do poruke: 646
15.5.2019 21:56:29   
Ivanka 75
Sad sam skontala... 😒 Malo sam glupko nekad

Direktna veza do poruke: 647
15.5.2019 21:59:24   
Filadendronka
Ljiso, bice dobro, ne moze odjednom ni da spadne. Ali temperatura bas izaziva paniku kod roditelja, pa te razumem skroz. 

Direktna veza do poruke: 648
15.5.2019 22:01:43   
kamičak
Mislim da je Ljisa dala brufen od 200 miligrama, pa zato tako racuna

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 649
15.5.2019 22:22:29   
Misha i Ljisha
Da da od 200. Evo dadoh sad eferalgan. Skocila je na 39. Okupali ga i dadoh. Videcemo sta ce da se desi. Pola aata je bio golisav.

(odgovor članu kamičak)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here