|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/19 [chat]
15.5.2019 8:42:25   
flamingos

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Dobro jutro. Ispratila sam Sofi u vrtic. Imaju opet neku priredbu po ovom vremenu. S tim sto je u zatvorenom prostoru. Ali treba da idu pesice. Sofi malo kasljuca.
Vratila sam se u krevet. Ali ubrzo ustajem da spremim rucak. Posle na posaom

Ne znam zasto im ne odgode te aktivnosi po ovom vremenu... Moja Ema danas ima neko predavanje u sportskom centru, to im je 20 min od skole, isto idu peške. Juce sam isla da joj kupim gumene cizme jer ne znam sta drugo da obuje po ovom vremenu. Patike se natope do skole koja nam je na 200m, prolecne cipele isto... Ovo vreme nije ni da idu do skole i vrtica a ne jos i da se set__kaju
Upravo tako bubulence,trebaju odložitl sve te dodatne aktivnosti.Vreme je užasno.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 601
15.5.2019 8:51:32   
Sanjica26 RR
Bubi, i ja sam juce kupila T cizmice. Po ovom vremenu patike ne dolaze u, obzir.
A sto se tice odlaganja. Otvara se neka izložba decijih radova u opstini. Ne mogu da odloze. Kaže mi mm nemaju pojma nista kad ih je pitao. Pomenuli su kombi da će njime ici. I jutros kad je mm predlozio da idu kombijem kao sto su rekli, vaspitacica kaže samo ako pada kisa njime idu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 602
15.5.2019 9:03:17   
vonavoj
Jutro! M probila pelena jutros,natopljen je bio..mukica. Ivanka,moram instrukcije da im ostavim,kao da su pali sa Marsa..izludjuju me,ali kao da se nicega ne secaju. Meni uskoci samo tata da ih pricuva,deda,ali to ne bude na duze od 2h,gledam da su tad namireni. A sveki dodje 2 puta godisnje,njoj moram da pisem...mama i ne dodje i ne cuva..tako da..Deda je imao jedno vece i uspavljivanje,i uspeo je.Sanjice,bez gumenjaka nema napolje..ja sam im prosle godine uzela,pisala sam na RRu,za 690din plus ptt.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 603
15.5.2019 9:19:18   
mama Jo
Jutro svima.
Secam se Von kad si pisala za te cizmice, preko fb-a, zar ne? I ja sam tada uzela za J dva para od njih, super su, stalno ih nosi.
Sta radite po ovom vremenu u kuci?
Joj mame spopale me neke akne, ne mogu uopste da povezem od cega, to mi se desilo i pre nekoliko godina. Idem da vidim je l' ima tema

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 604
15.5.2019 9:23:14   
bubulence
Ima i sada super akcija u metrou, ali posto nisam mogla da cekam da mi pošalju morala sam ovde da uzmem 3x skuplje... Ali dobro, malo su joj vece, nosice ih na jesen... Nadam se 😁

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 605
15.5.2019 9:24:44   
flamingos

IZVORNA PORUKA: bubulence

Ima i sada super akcija u metrou, ali posto nisam mogla da cekam da mi pošalju morala sam ovde da uzmem 3x skuplje... Ali dobro, malo su joj vece, nosice ih na jesen... Nadam se 😁

Ako su veće,deci očas noga poraste,nosiće ih i na jesen

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 606
15.5.2019 10:25:04   
Sanidej
Imate i u Deichman-u povoljne decije cizmice.

Direktna veza do poruke: 607
15.5.2019 10:29:51   
jance
Dobar dan. Jako sam lose spavala, sva sam nikakva, pms me drma, kisu sam isplakala... pisacu u negativi....

Ogi danas ima skolu do 10, a boravak do 12, neki sportski dan im je.

Cini mi se da je kod nas kisa stala... hladno je i mokro ali bez kise trenutno... nema za sada ni najavljene kataklizme ni porasta vodostaja....

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 608
15.5.2019 11:05:47   
Ana RR
Hello user posted image kod nas je padala do jutros bez prestanka, od preksinoć. Sve je mokro katastrofa.

Mm je jutros u pekari imao čudnu situaciju user posted image nešto je pogubljen danima i nije ni primetio da je krenuo bez para jutros da odveze Marka u školu. I ušao u pekaru da kupi hleb i nešto za užinu i da plati - nema para. Jel primate kartice - ne primamo. Kaže sad ću da trknem do bankomata (znaju ga, često tu pazari) kad neki dečko uskoči i kaže ne brini ja ću da platim. Mm ni da čuje - ovaj isto user posted image A mm u frci, Marko ga čeka u autu, zakasniće u školu. Kaže ovaj dečko, ne brini, ja ću platiti. Mm mu pružio ruku, zamolio da ga sačeka dok odveze dete u školu ali ovaj ni da čuje. Došao kući sav smoren, kaže hteo sam u zemlju da propadnem od sramote. user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 15.5.2019 11:17:25 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 609
15.5.2019 11:14:15   
Ivanka 75
Ana, ljudskost nije izumrla! 👍

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 610
15.5.2019 11:19:39   
Sanidej
Imala sam slicnu situaciju u pekari na Banjici. Baka je kupila neke pogacice, pretura po novcaniku, ja zurila i platim i za nju. Rekoh ja, da ne cekaju ovi iza, napravila se guzva. Naravno obe smo znale da nije imala dovoljno novca ni za te pogacice, ali nijedna od nas to nije pokazala. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 611
15.5.2019 11:21:13   
Ana RR
Ivanka, lepo je kada te neko iznenadi dobrim delom. Mm se smorio user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 612
15.5.2019 11:23:52   
Ivanka 75
Ljudi su ljudi, samo je mali broj čoveci... Tako je govorio moj deda... Mudra starina.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 613
15.5.2019 11:27:21   
vocicana
Divan gest, divan! Ja sam jednom jednoj devojcici kupila krem bananicu, trazila je mami, nije zena imala, veoma su skromno pazarili, ali sam bas insistirala. Lep mi je ceo dan bio.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 614
15.5.2019 11:31:46   
Sanidej
Ivanka, deda je genijalac. "Da bi nam svima bilo bolje, ubacite malo dobrote u bubanj. Ne cekajte da to uradi neko umesto vas".

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 615
15.5.2019 12:40:48   
flamingos

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Divan gest, divan! Ja sam jednom jednoj devojcici kupila krem bananicu, trazila je mami, nije zena imala, veoma su skromno pazarili, ali sam bas insistirala. Lep mi je ceo dan bio.
Bravo za vas,lepo je pomoći kada je nekome to potrebno.U našem gradu se organizovala humanitarna akcija za pomoć učeniku koji je imao saobraćajnu nesreću j potreban mu je novac za lečenje,prodavali su balone,magnete itd.Svašta nešto sam kupila kako bih pomogla-naše malo nekome znači mnogo

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 616
15.5.2019 13:45:15   
Rosita
Dan. Loše sam volje, pitam se kad ću konačno spavati noću??? Budi se trista puta. Zaspim od 7 , pola 8 do 9. 
Janče, drži se!! Ubeđena sam da svaka odgovorna, potrošna majka ima te momente. Grlim te.
Poz mame.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 617
15.5.2019 13:47:23   
Misha i Ljisha
Dobar dan. P dobio temp jutros. Idem da zovem savetovaliste da kazem da necemo doci

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 618
15.5.2019 13:58:38   
Ana RR
E bre Ljišo..

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 619
15.5.2019 14:21:52   
Ivanka 75
Nadam se da nije nista ozbiljno Ljiso... 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 620
15.5.2019 14:40:34   
vocicana
A rece ti da ces mozda odloziti vakcinu i sve. E stvarno mi je zao. Bas sam se i ja iznervirala, zbog mog deteta, strasna noc iza mene, ali proci ce. Odvratno je vreme, sta da kazem vise.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 621
15.5.2019 14:42:05   
Maraj
Pozdrav mame
Ja sa L kuci. On zaspao. Ja kuvam rucak za S. A S je kod b&d user posted image
Moja mama je najbolja. Postedjuje me koliko moze.
S je navikla na nju i mog tatu. Tako je i L kad je bio beba. I onda nemaju problem da ostaju sa njima. Mama lad mi je tu , a S se prispava, ona mi kaze, "daj da je ja uspavam". Ona joj peva,nosa je i S zaspi. Tako je radila i sa L kad je bio beba. A ja ih uspavljujem iskljucivo sisanjem. Tj L kad je bio beba , ne sada user posted image i oni znaju...kako se s kim uspavljuju.
I meni je frka....pogotovo kad je L bio beba. Al posle par puta, opustim se i ja. Ne odem na kraj sveta. Svaki put joj kazem da me zove ako ima problema. Ali nikad me pozvala nije. Super su deca sa b&d

Ljiso ..bas bezveze...ovo vreme je uzasno.....i meni L posao u vrtic i odmah proslinavio. Nema grejanja. Sutra cu ga najverovatnije poslati je je sutra 5.dan kako ne ide...poale bi morala potvedu da nosim...

< Poruku je uredio Maraj -- 15.5.2019 14:44:52 >

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 622
15.5.2019 14:46:02   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Maraj

Pozdrav mame
Ja sa L kuci. On zaspao. Ja kuvam rucak za S. A S je kod b&d user posted image
Moja mama je najbolja. Postedjuje me koliko moze.
S je navikla na nju i mog tatu. Tako je i L kad je bio beba. I onda nemaju problem da ostaju sa njima. Mama lad mi je tu , a S se prispava, ona mi kaze, "daj da je ja uspavam". Ona joj peva,nosa je i S zaspi. Tako je radila i sa L kad je bio beba. A ja ih uspavljujem iskljucivo sisanjem. Tj L kad je bio beba , ne sada user posted image i oni znaju...kako se s kim uspavljuju.
I meni je feka....pogotovo kad je L bio beba. Al posle par puta, opustim se i ja. Ne odem na kraj sveta. Svaki put joj kazem da me zove ako ima problema. Ali nikad me pozvala nije. Super su deca sa b&d
Bravo za tvoju mamu,ja sam ostala rano i bez mame,a i bez tate...preminuli su mladi-tata je inao 60,a mama 62 godine...i tako...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 623
15.5.2019 14:48:59   
vocicana
Mog sinka je moja mama cuvala danas , uzivao je, najsladji je bio kada smo se culi i kaze mi Maja, volim te do sunca do neba i do patke i do kraveuser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 624
15.5.2019 14:52:48   
Sanidej
Bake su najveca radost, cak i kada ne mozemo da se slozimo oko toga sta dete sme a sta ne :)

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here