|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/19 [chat]
14.5.2019 21:33:32   
flamingos

IZVORNA PORUKA: pari

Mi bili malo napolju prepodne, hladno prilicno...od sutra najavljuju 20...jedva cekam...Mm dolazi tek u 7 danas...smoricemo se malo nas troje sami...
Pozdravljam vas sve!
Kod nas za vikend javljaju sunce.Trenutno kiša pada,haos.Užvajte u sutrašnjem danu.Srdačan pozdrav

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 576
14.5.2019 21:35:46   
Ivanka 75
Pozdrav Pari 👋👋👋

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 577
14.5.2019 22:21:24   
Maraj
Gde ste mame. Mi bili na rodjendanu u igraonici.
Isla i jauser posted image mama mi rekla, izadji, ja cu ti cuvati Suser posted image i ja narqvno odoh sa mojim momcima.
S bila dobra.mama je nahranila, oprala i uspavala. Za sad i dalje spava . Bravo za baku user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 578
14.5.2019 22:24:07   
vonavoj
Bravo za baku! Uspela je da zaspi bez sisanja😁

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 579
14.5.2019 22:26:18   
pari
Super ti je mama Maraj! A i ti jer imas poverenju u nju da ce sve biti dobro. Ja imam taj lroblem sto se plasim kako ce beba bez mene...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 580
14.5.2019 22:26:42   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Maraj

Gde ste mame. Mi bili na rodjendanu u igraonici.
Isla i jauser posted image mama mi rekla, izadji, ja cu ti cuvati Suser posted image i ja narqvno odoh sa mojim momcima.
S bila dobra.mama je nahranila, oprala i uspavala. Za sad i dalje spava . Bravo za baku user posted image
Bravo za baku.Odmaraj.Pozdrav.Želim vam lepe snove

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 581
14.5.2019 22:28:15   
kamičak
Laku noc mame

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 582
14.5.2019 22:29:49   
flamingos

IZVORNA PORUKA: kamičak

Laku noc mame
Laku noć želim svima

(odgovor članu kamičak)
Direktna veza do poruke: 583
14.5.2019 22:35:49   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: pari

Super ti je mama Maraj! A i ti jer imas poverenju u nju da ce sve biti dobro. Ja imam taj lroblem sto se plasim kako ce beba bez mene...

Ja kad ostavljam,to je retko,bukvalno moram i uputstvo da ostavim,ali kad odem,ne brinem,pa i oni su imali nas,decu..snacice se. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 584
14.5.2019 22:54:33   
pari
To je tacno von,ali bilo je davno kad smo bile bebe 😆 ne mislim da se nece snaci,nego se bojim da ce beba jako plakati,traziti mene,a ja nisam tu...Verovatno bi bilo drugacije da mi je mama stalno tu i da je cesto sa T...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 585
14.5.2019 23:02:33   
Ivanka 75
Mene bi bolela glava od instrukcija 😊

Ostavim dete na mislost i nemilost babama 😂

A i babe na milost i nemilost detetu, pa nek se snalaze, i tako od prvog dana. Ja sam bila ta koja je stalno zapitkivala babu i dedu a kad ce Iva da spava kod vas, ide sa njima u selo, na more... Odemokod moje mame, mi spavamo  u Uzicu a ona sa babom u vikendici. Druze se. 

Kad mi je otac umro mm je ostao sa njom 5 dana, njegovi je cuvali samo onaj dan kad je on dosao na sahranu da bude uz mene. 

Moja komsinka ne pusta dete na rekreativnu jer ne zna kako ce njih dve spavati jedna bez druge, navikle su da spavaju zajedno. 

Ja sam malo revolucionarna sto se tice takvih stvari. Parola, snadji se

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 586
14.5.2019 23:13:45   
pari
Ivanka,mislim da dobro radis. Ja sam takva, dosta emotivna, kad su mali, imam potrebu da ih stitim i da budem sa njima. M ce sad 5 godina i to mi je vec ok iako nije jos spavao sam kod baba i deda jer sam cekala da on sam pozeli da to uradi.

Direktna veza do poruke: 587
14.5.2019 23:17:53   
Rosita
Veče. Evo ja sa N, probudio se posle 15 m.
Ja smatram velikim uspehom što sam pustila dete 10 d kod rodbine. Na rekreativnoj je bio i sa 5 g. Imam poverenja u roditelje i svoje i mm, u sve, ali znam da ne može biti sve kao kod mene. E konačno sam to prihvatila na nivou- pa šta? Šta će mu biti od kog crtanog više, od ugađanja oko jela, od ranog ustajanja a malo kasnijeg leganja i td. Ništa. Došao pun utisaka. Controlfreak- ing mi je donosio samo probleme, učim i trudim se da labavim.
Laku noć mame.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 588
14.5.2019 23:20:05   
Misha i Ljisha
Ivanka ja nikad nisam insistirala ja sam kao i Pari cekala da D zatrazi sama. I sa 3 zatrazila. Bilo joj super. Nikad suzu za mnom prolila nije 😂 

Ja se salim da sam ja non stop sa decom da oni jedva cekaju da mi vide ledja. Ja kao pravim foru P i masem i kazem ide mama pa pa on meni opusteno mase 😂😂 djubrov. Niko me ne voli heheh...
Mm rodj sutra. Kako je krenulo docekacemo ga

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 589
14.5.2019 23:45:15   
pari
Rosi,i meni se T i dalje budi isto tako...cesto posle 15 min...Super Rosi sto si ga pustila da ide...i treba...
Ja cu pitati M da li hoce da ide sam kod mojih iako je moj problem sto meni M svaki vikend ide kod svog tate pa mi valjda nedostaje pa ni ne insistiram da ide negde...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 590
15.5.2019 0:57:32   
Ivanka 75
Ljiso, nikad nisam insistirala da spava kod babe i dede, samo smo na vreme ubacivali bubicu da ce dp toga da dodje jednog dana.
A jesam pitala i babu i Ivu "a kad ce unuka da spava kod vas" " a kad ces ti da spavas kod babe i dede" 
I tako ja jednom dosla s posla uvece a ona kod njih, dete spavalo ali baba nije 😊 Celu noc dezurala da se nesto ne desi 😊

Imamo mi u komsiluku dete koje je 5. razred i hos uvek ga majka prati u skolu i docekuje ga, kaze ne mogu jedno bez drugog. Dete ne ide na izlete, rekreativne... Ne treba mi takav odnos, i jos mi prodaje pricu kako je to normalno

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 591
15.5.2019 1:00:57   
Ivanka 75
A do skole inace, ima 200m

Direktna veza do poruke: 592
15.5.2019 6:43:36   
Misha i Ljisha
Ijuuuu kakva noc. A jos danas treba P da primi vakcinu. Sve mi se cini da cu da je odlozim. Ne mogu ja da dezuram. Mm ustao u 3 jutros sav je slomljen otisao u 4 za Bg. Ja sam spavala sat vremena. I onda nisam od pola 1 do 3 uopste ni sekund. 

Direktna veza do poruke: 593
15.5.2019 6:50:10   
pari
Joj Ljisho :(Meni evo sad T spavala 3h...videcemo za dalje...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 594
15.5.2019 7:18:51   
Filadendronka
Kod nas nikad da svi spavamo dobro. Ja sam bolesna definitivno. Ona glavobolja od juce se pogorsala, a boli me sad i grlo prilicno. Samo da ne predje na decu. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 595
15.5.2019 7:21:41   
vocicana
Dete mi je jutro u 2 dobilo napad laringitisa, noc nije bila noc nego vojna vezba, sama sam sa njim, ne znam gde se nalazim. Morala sam da dodjem na posao, kakvu zamenu da trazim u 3.
Mrtva sam umorna.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Filadendronka)
Direktna veza do poruke: 596
15.5.2019 7:41:33   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Ispratila sam Sofi u vrtic. Imaju opet neku priredbu po ovom vremenu. S tim sto je u zatvorenom prostoru. Ali treba da idu pesice. Sofi malo kasljuca.
Vratila sam se u krevet. Ali ubrzo ustajem da spremim rucak. Posle na posaom

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 597
15.5.2019 7:57:16   
Ivanka 75
Dobro jutro i od mene
Kafa se pije u tisini, dete spava, ide uskolu popodne, domaci smo uradile juce posle skole pa je free. 
Ispada se kisa samo tako, prozoru su sad katastrofa prljavi 😒

Opet smo danas same kuci popodne, mm opet radi nesto... Bas mi ga nekad zao, ne moze da stigne da se odmori

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 598
15.5.2019 8:35:19   
flamingos

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Dobro jutro i od mene
Kafa se pije u tisini, dete spava, ide uskolu popodne, domaci smo uradile juce posle skole pa je free. 
Ispada se kisa samo tako, prozoru su sad katastrofa prljavi 😒

Opet smo danas same kuci popodne, mm opet radi nesto... Bas mi ga nekad zao, ne moze da stigne da se odmori

Dobro jutro.Naša ćerkica spava,po podne ide u školu.I mi juče završile domaći,obavezno tako radi,jer sutradan duže spava.Pozdrav.

Direktna veza do poruke: 599
15.5.2019 8:36:06   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Dobro jutro. Ispratila sam Sofi u vrtic. Imaju opet neku priredbu po ovom vremenu. S tim sto je u zatvorenom prostoru. Ali treba da idu pesice. Sofi malo kasljuca.
Vratila sam se u krevet. Ali ubrzo ustajem da spremim rucak. Posle na posaom

Ne znam zasto im ne odgode te aktivnosi po ovom vremenu... Moja Ema danas ima neko predavanje u sportskom centru, to im je 20 min od skole, isto idu peške. Juce sam isla da joj kupim gumene cizme jer ne znam sta drugo da obuje po ovom vremenu. Patike se natope do skole koja nam je na 200m, prolecne cipele isto... Ovo vreme nije ni da idu do skole i vrtica a ne jos i da se set_kaju

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Koje ime je lepse?
jovana13

Minja (24%)

Janja (16%)

Lena (60%)

Ukupan broj glasova: 233

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here