jance -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (18.4.2019 10:24:56)
|
Dobar dan. Ljiso srecan rodjus velikom momku! [sm=bravo.gif] Bila sam da odnesem papire za upis u vrtic, smrzla sam se ko dupe jer sam obukla samo dzemper a stigla 10min pre otvaranja salter sale... Stigla kod moje dr ranije, dosla na red u minut tacno kad sam bila zakazana ( cisto ako bude padala kisa da znate zasto), dobila terapiju od kardiologa, dr se frapirala kako mi nije nista od toliko bakterija u mokraci, reko navikla ja [sm=smiley36.gif]. Uglavnom opet moram urinokulturu da radim sutra ujutru i da pijem jak antibiotik... E da, htedoh da vas pitam, koji su simptomi hipertonusa kod beba? Nesto sam citala na fejsu pa se zabrinuh. Bebuska se prvi put okrenula sa puna 3 meseca. Tek sad je to stvarno i uvezbala, da zna ruku da izvuce itd. Ona je beba koja relativno cvrsto drzi glavu, i dalje ume da me osine sa njom punom snagom, nije bas cvrsta ko da ima 6 meseci, cesto je jako nemirna i kad je drzim na rukama a kad lezi na dasci za presvlacenje onda bas puno skuplja i izvlaci nogice. Pruza ruke prema onom sto vidi, povremeno i uspe da uhvati. Cesto hoceda izvrne glavu unazad da bi gledala nekoga ili nesto sto joj se krece " iza ledja" dok lezi recimo.... na netu sto nalazim nista mi nije definitivno... ima nesto, nema sve itd...
|
|
|
|