RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

vonavoj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (16.4.2019 18:36:42)

Sanjice,sta si smislila? Nemoj da je tm nadgleda,mora da bude sama kad jede i pojede sve,provalili ste je,znaci mora da povrati poverenje.Ljisho,svaka cas_t za spremanje..Zene,ja ceo dan brisem ukakane guze...J kaki evo vec 4ti put,a M 6ti...kakav metabolizam imaju..strasno,taman sednem neko se ukakio😂Smesko,da li je dobio antib? Moja T jeste,kad je rasekla celo,isto imala 3 kopce..i to na kuhinjsku fijoku...

pari -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (16.4.2019 18:42:54)

Jao von 😁 tako je to sa puno male dece 😉 
Ja cekam M da stigne svakog momenta,od subote se nismo videli ali dobro, tata ga sad nece videti do 1.6. A i dobro je da nije bio tu s obzirom kako sam ja...
Probacu sad toplu inhalaciju sa bosiljkom...ne znam vise sta da radim

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (16.4.2019 19:09:17)

Vracamo se iz skole i pitam je kako je provela dan. Ona kaže lepo. Jel si danas nesto pogrešila? Ona kaže ne znam. Uzela sam mobilni[sm=smiley36.gif]
I onda se u trenutku set_i. Krenemo Sofija i ja na ples, a nju pošaljem prvi put samu i kažem da se javi. Ona naravno negoduje. Naravno uputstvo sta treba da radi. Pranje ruku, uzina i domaci dok ne krene na ples. Dolazim kuci, ona jede bananu, radi domaci. Kaže mi još na vratima: Oprosti mi mama. Necu više tako nikad da uradim. I onda smo dugo pricale. [sm=smiley1.gif]
Nisam nista smislila. [sm=smiley36.gif] Svakako sutra nema mobilnog.

smeško -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (16.4.2019 20:49:53)

Von, dobili smo ab. I diplomu u Tirsovoj, zato sto je bio miran.😬 A uplasio se za medalju. Kada su ga pitali koliko ima godina on odgovara: 7, zapravo 8.😂

smeško -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (16.4.2019 20:57:36)

Joj, kad citam o vasim mukama sa jelom budem toliko zadovoljna sto moji jedu. Razmisljam, covece, ja cu jednog dana da kuvam u vojnickom kazanu za njih cetvoricu. Pojesce mi i usi.😂

Pari, meni poslednjeg puta nista nije pomagalo sa sinusima. Kada sam sve prestala da koristim, oaim inhalacije, proslo je. Jednostavno sam digla ruke. To tako nervira kada si zapusen, boli, nista ne osecas...J je danas kakio cetiri puta. Terao je suze na oci miomirisima, a nije bas uvek tako. Jutros sam otrcala po N u skolu, pa sam shvatila kad sam ga videla da to nece moci bez kopci. Zato sam zvala mm, jer sam mislila da se vratim kuci, J niko ne moze da cuva koliko je zahtevan i posesivan, to moram biti ja. I mama minse jedva krece, ne bi ni imala srca da ga ostavim sa njom. Pitam N da se tata i ja zamenimo, on pocne da place. Kazem, ok idem i ja. Ali, moramo po J cim nam oedijatar da uput, pa onda idwmo dalje. Dodje mm, odemo po J, shvatimo da moja mama ima takazan pregled kod lekara bas zbog toga sto ne moze da hoda. Povedemo i M. I tako odemo svi, sto ste, verovatno, shvatile iz price o rendgenu.😂 Tako smo poremetili J da uopste nije spavao od jutros. Evo tek sada je zaspao i to jako tesko jer je premoren. A bio je dobar, on je rodjen za skitnju.

Maraj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (16.4.2019 21:24:28)

Pozdrav mame
Ja samo da mahnem
Uspavljujem S. Pakujemi se za Zlatibor. Kao da idemo na pola god. A sve kao ponecu par stvari za svakoga...al sitnica po sitnica...jos se spakovali nismo...u kuci atomska...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (16.4.2019 21:28:53)

Smesko, S je dete koje sve jede. Ona samo kaže jescu ono sto spremis.[sm=smiley1.gif]
T isto lepo jede, ali ume da bude komplikovana za nesto odredjeno.
Da ne masim temu. Deca su u krevetima. Mm se sa njima dvema dobacuje jastucima[sm=smiley36.gif] To im je pre spavanja. Samo da se tusnem i, begam u krevet.

Maslacak, kako ste? Vidim te. [sm=smiley1.gif]

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (16.4.2019 21:34:11)

dobro vece. ja samo da mahnem pa odoh da se srusim u krevet. Ovo je jedan od onih retkih dana kad sam toliko preumorna od nespavanja da se komiram naredno vece. Inace dobro podnosim manjak sna ali i ja imam neke granice... A i dalje spava nakaradno, budi se kukumace i ustaj eu sest ujutro. Problem sa dojenjem sam skoro resila, max 1-2 dnevno ali kratko vidim da ne nalazi bog zna sta, to se kod mene brzo smanji kad dete smanji frekvencu tako da ocekujem da prestane i da trazi.
Ona je inace bila danas u vrticu od 9 do 14:30 rucala, spavala tako da super napreduje, Vaspitacice su super zadovoljne. F je na uskrsnjem raspustu, ide u neki fudbalski kamp ovde u kraju. S je dobio gomilu Lego kockica za rodjendan i slaze neke komplikovane automobile. Bas mu ide slaze samostalno one od 8-12 godina male malecke, ja neznam odakle mu zivci. Ali zanima ga[sm=smiley36.gif]

Pozdrav mame, ja se raspisala umesto da zahrcem.

Rosita -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (16.4.2019 22:09:39)

Maslačak, tako i D. Ja i ne dam da mu se kupuje ispod 8 g. Lego su skupe kod nas,,a on svake reši za dan i onda se to pomeša sa ostatkom... Dobio je za Ng i za rođ, sve od kuma. Kupovali smo i neke nn koje su uklopive, ali samo pravi lego ima jasna uputstva.
Moj N još nije prohodao, polako,,sve je bolji 😁. Baš mi je za sad divnog temperamenta, meda moj ❤. Samo još da spava noću 😁. Evo već je plakao.
Smeško, ismejah se. Dobro će biti. Imali smo ušuvanje glave koja je naopačke visila sa ljuljaške...
Sanjice, neće ona to ponoviti... Ne brini.
Laku noć mame.

vocicana -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (16.4.2019 22:28:57)

Ahoooj zene, da se javim i ja malo. Maraj srecno ti bilo pakovanje za Zlatibor, sve te razumem.
Ja sam dosla kuci, mrtva sam od svega. Dete jedanas dobor izgladnelo, pa je jeo, ali naravno jutros pa tek posle podne. Vazno je da je pojeo sta je pojeo, sutra ga vodim u vrtic.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (16.4.2019 22:30:44)

Voci,jel prestao proliv?

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (17.4.2019 6:43:55)

Ja mislom da smo.mm i ja sklopili citav sat nocas. Drao se ko blesav. Dve veceri zaredom dadoh veceru.  Budio se i njakap a nocas je bilo uzasno. Podrigne pa place prdne pa place u toliko bolu. Bude ok i kako podrigbe da li mu kiselina naidje krene tako da se dernja. Bas je izgledao kao da ku je blokirao zeludac. Isto i za gasove. Presece ga napne se jadan iznjaka se ma strasno. Dokle vise tsj stomak

jess021 -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (17.4.2019 7:15:04)

Dobro jutro! 

Maraj, srecan put i lep provod!
Mi smo juce bile napolju 4 sata, bas nam je bilo lepo.
Pari, jel ista bolje danas?

Duškić -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (17.4.2019 7:57:07)

Dobro jutro.
Maraj, lepo vreme , uzivajte!
Ljisho, bas muke sa stomacetom malim.
Ja smorena bas, ovaj pms uf.
A sad i deca se bude pa jurcanje.

emicaa -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (17.4.2019 8:28:19)

Dobro jutro
Pari,Von jeste li spakovane?
Maraj kakvo je stanje kod vas?
Ja sam krenula necemo se nikad do kraja spakovati,stalno nadjem nesto prece za uradit 🙄

vonavoj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (17.4.2019 8:56:47)

Jutro!Emice,spakovaces se,nece niko umesto tebe😁 Ja danas krecem sa pakovanjem,u nedelju krecemo,da izbegnemo guzvu na putu,svi sad putuju ka njima,od petka raspust.Ljisho,a sta je vecerao? Ne mogu da verujem da se toliko mucite...Moj je sinoc ispovracao veceru,tj,slajm,mm ga inhalirao i toliko je plakao i opala..ali je onda lepo spavao.

emicaa -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (17.4.2019 9:07:34)

Ahahahaha nasmija me 😂 a bas taki je,nece niko ako necu ja.ali volim ja pakovati,samo sto nikako da sve odjednom pa se spetljam 

pari -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (17.4.2019 9:48:32)

Ja nisam ni krenula da se pakujem...nocas i jutros mi bas bilo lose,toliko da sam zvala moje da dodju i evo ih stizu iz ns uskoro...malaksala sam, nocas neka jeza, jutros hladan znoj...bas me sve sastavilo...verovatno sinusi,plus kasalj,plus nespavanje plus dojenje,sve to jako iscrpljuje...
Drugarica mi odvezla M u vrtic. Ja sad cekam moje...
Ljisho vi se bas mucite sa stomakom :( 
Maraj,jeste krenuli?Emice,kako ide?Rosi,kako ledja?Sanjice,i ja mislim da ona to vise nikad nece ponovoti.Maslacak, svaka cas_t za A,lepo napreduje u vrticu...
Puno vas pozdravljam sve!

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (17.4.2019 9:49:21)

Dobro jutro. Maraj srećan put i lep provod [sm=bravo.gif] Ljišo, jbt pa kad će to prestati? Namuči se dete, a i vi sa njim.

I kod nas sunce, nadam se da će biti lep dan.

Mi nemamo struju. Konektovala sam se na mobilni internet ali laptop će izdržati još sat vremena. U peršun baš.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (17.4.2019 9:57:06)

Dobro jutro.

Rucak se krcka. Peglala sam mm-ove kosulje.Izgleda ce morati da menjamo dusek. Bole me ledja od njega. A kupili smo kvalitetan, a verovatan i on ima rok. T doruckuje. Ja sam mali prilegla posto me stomak boli, pa na noge lagane. 
Pari☹️ sta ces da radis? Jel pijes nesto?

Mi putujemo krajem maja. Mm priprema iznenadjenje za 10 godina braka. 🙂 Naravno sa decom. 😀 Nemamo ih gde. 

pari -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (17.4.2019 10:01:48)

Jao Sanjice,bas divno za putovanje!
Ja pijem svasta i nista mi ne pomaze ili ce pomoci ali treba vremena...Sta da radim, bice bolje...

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (17.4.2019 10:02:35)

O bre Pari, baš te sastavilo :(

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (17.4.2019 10:03:40)

Samo da mirno putujes. Barem je dobro sto ne presedas.
Nista bez roditelja. [sm=smiley27.gif]

Duškić -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (17.4.2019 10:05:20)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Samo da mirno putujes. Barem je dobro sto ne presedas.
Nista bez roditelja. [sm=smiley27.gif]

Uuu.. iznenadjenje aa?

vonavoj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (17.4.2019 10:30:02)

Pari,bas se mucis..samo da budes ok u putu..Sanjice,sjajno! 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>