smeško -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (16.4.2019 20:57:36)
|
Joj, kad citam o vasim mukama sa jelom budem toliko zadovoljna sto moji jedu. Razmisljam, covece, ja cu jednog dana da kuvam u vojnickom kazanu za njih cetvoricu. Pojesce mi i usi.😂 Pari, meni poslednjeg puta nista nije pomagalo sa sinusima. Kada sam sve prestala da koristim, oaim inhalacije, proslo je. Jednostavno sam digla ruke. To tako nervira kada si zapusen, boli, nista ne osecas...J je danas kakio cetiri puta. Terao je suze na oci miomirisima, a nije bas uvek tako. Jutros sam otrcala po N u skolu, pa sam shvatila kad sam ga videla da to nece moci bez kopci. Zato sam zvala mm, jer sam mislila da se vratim kuci, J niko ne moze da cuva koliko je zahtevan i posesivan, to moram biti ja. I mama minse jedva krece, ne bi ni imala srca da ga ostavim sa njom. Pitam N da se tata i ja zamenimo, on pocne da place. Kazem, ok idem i ja. Ali, moramo po J cim nam oedijatar da uput, pa onda idwmo dalje. Dodje mm, odemo po J, shvatimo da moja mama ima takazan pregled kod lekara bas zbog toga sto ne moze da hoda. Povedemo i M. I tako odemo svi, sto ste, verovatno, shvatile iz price o rendgenu.😂 Tako smo poremetili J da uopste nije spavao od jutros. Evo tek sada je zaspao i to jako tesko jer je premoren. A bio je dobar, on je rodjen za skitnju.
|
|
|
|