RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

smeško -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 14:53:48)

Maki je sa sest meseci pio prolife, da mu podigne imunitet pre vakcine. 

😅Anci, mene tako nerviraju ove slicice preko ekrana...Mi se obaramo po krevetu, za 10-ak minuta nam dolazi tata, pa cemo malo u set_nju i u neki kafic u okolini.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 14:57:58)

Dobar dan.
Smesko, nisam napisala da se radujem sto je sve ok.
Danas i SUTRA su ti deciji dani kulture u Laguni. Imas popust na decije knjige. [sm=smiley1.gi]
Malo pre sam se vratila sa nastavnickog. S spava. Mm ode na radne zadatke. I ja cu na svoje, pa posle da idem po T i S da vodim kod logopeda.

smeško -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 15:04:43)

Hvala, Sanjci! 💖
Znam za Lagunu. Ovde je snizenjeni u nedelju.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 15:08:54)

Smeško, sad sam čitala unazad... mukica mala, neka je sve to iza vas. Bitno da je sve ok.

bebilule -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 15:12:01)

Mame, ja da vas pozdravim. Bila mi je baš gužva na poslu, a i babu sam vozila na kontrolu. Sad još da sačekam 16 i kući.
Mislila sam danas očistiti svoj stan, ne znam da li ću uspjeti. Tatin bih ostavila za neki dan sljedeće sedmice, isto posle posla. A babin sam završila. [sm=smiley36.gif] Voljela bih to srediti prije praznika da malo duškamo, a i fakat mi je haos u cijeloj kući.
Moram vam se malo pohvaliti, sin mi je juče imao Igre bez granica, bio je super. U trčanju je pobijedio u svojoj grupi, pa prošao u "finale". Kako neće kada je svaki dan vani kao na pripremama. Lijepo smo se družili uglavnom, i klinci i roditelji.

Nema Pari, sigurno spava. [sm=smiley1.gif]
Maraj, iskoristite maksimalno i ne ulazite u sobu. Gumenjake i put pod noge. Uživajte!
Smeško, sad čitam za mikcionu. Samo neka je dobar nalaz.
Ostali vidim koliko-toliko ok. I vama Von srećan put i lijepo se provedite.

mama Jo -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 15:13:19)

Dan mame, kako ste, sta radite?
Smesko, samo kad je to iza vas [sm=smiley31.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 15:35:34)

Bebi,bravo!U vidis smesko,davacu mu i ja prolife 10 dana,taman kad se vratimo da primi vakcinu,odlazemp je od 18.3...uvek slini i kaslje.

jance -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 17:24:11)

I taaako...

Jedan rucak - check!

Jedna poseta hirurgiji zbog pada bebe na glavu sa kreveta - check! [sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 17:33:34)

Kako bre jance? 

jance -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 17:41:33)

Evo pisah tamo u temi. Otisla u wc na minut, zamolila Ogija da stoji pored kreveta i pazi je da ne padne. On je navodno otisao da uzme papir za crtanje, i cujem iz kupatila tup! i vristanje. Nisam mogla jedno 15min da je smirim sigurno. Bila na hirurgiji, pregledali je, smeskala im se tamo svima, nisu joj snimali glavu kazu da ovako sve izgleda ok, i da je pratimo....

Sad se samo preispitujem da li sam trebala da insistiram na snimanju glave.... [sm=zmeden.gif]

jance -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 17:44:00)

Jao admini nebih vam bila u kozi posle ove nagradne igre... 1001 novootvorena tema....

Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 18:37:33)

Jance ništa me ne pitaj. I[la bih redom i sve ih brisala. Neke stvari su prilično očigledne, ali dobro, ionako će većina biti sankcionisana na kraju zbog duplih naloga [sm=smiley36.gif]

O bre, bem mu miša. Prati je, znaš i sama. Mrzim kada se takve stvari dese.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 18:56:36)

Moj sin spava kao top,vec 2h..i jutros je spavao 2h..a ne pamtim kad je spavao u kontinuitetu 2h...mislim kad je beba bio,pu,pu. Imao je 3 stolice,jesu retke i smrdljive,ali je bas lepo jeo,veseo,sve ok.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 19:16:19)

Smesko,drago mi je zbog vas ❤️

Jance,zašto misliš da su je trebali snimati ako je ovako sve ok?

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 19:44:59)

Gde ste zene.
Moje da veceraju i laku noc.
Konacno je petak. Malo da odmorim.
Mozda odgledam neki film ako mi se ne prispava.

vocicana -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 20:00:45)

Dobro vece.
Ja evo da se ukljucim u kosnicu, nadam se da ste najvece takmicarke vec iskliktale milion ikonica, da ste decu videle i namirile, pa sada i mi ovako koji zelimo da vidimo sta nasi dRRugari rade, da se javimo.
Mi smo juce povuceni iz vrtica nakon dva sata provedena tamo, dete mi je juce imalo temp ceo dan. Von tako da te smrdljive stolice su taj rad, virus koji ce za 5 dana da prodje. Mi smo sada i to prebobali, ali sam juce bila kao dva zombija, dve glave me bole.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 20:06:25)

I mene juce glava bolela ceo dan, istrpeh bez lekova na srecu. Malo je falilo da popijem amigren koliko me oko bolelo 😔

vocicana -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 20:08:19)

Znaci, noc strasna i uzasna, odavno goru nisam imala, taman kazem sada cu malog u vrtic posto se oporavio, da se spustim dva sata u krevet, oces malo morgen, posle dva sata zovu, dodjite ima temepraturu, daklem, nemam reci.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 20:19:41)

Ja ne volim prolece, uvek iznenadi nekim virusom. Piljis u dete a ono malo malo pa kine, mislis ne fali mu nista kad ono bolesno.
Nadam se da nije nista strasno Voci

vocicana -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 20:26:02)

Joj bre pa potrajalo je, 5 dana nije uspeo da formira stolicu, taman se to sredilo, hajde da ga vodim juce, on temp, niti koja niti kaslje, ali se juce razvlacio kao crevo i spavao, drobio, nije hteo da jede, dok sinoc u neko doba 38,2, nista mu nisam dala, on odspavao 10 minuta, samo ga vidis ustaje, kaze, mama hocu kiflice i eurokrem, 4 je pojeo, celu noc bio super i danas evo ga kao da nista nije bilo. Jeo je super danas, bolje nego svih prethodnih dana, ali je potrajalo.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 20:29:56)

Jooj jance. Znam kako je. D mi pala s 3 meseca. Dadoh joj brze bolje sisu. Smirila se u swkundi nismo je nigde vodili. P mi pao sa 5. Al on je pao vec 3 puta 😂 nigde ga  nisam.vodila.  

Nadam se da nisi vikala na Ogija. Mm poceo da se dere na D jer jenona bila pored bat3 u yom momentu. I ja sam ga samo po ramenu pipnula da se smiri da nije trebalo dete da cuva dete. I tu je bio kraj dreci. A P se smirio cim sam ga uzela.
Ja danas ribala i ribaala i ribala. I iskreno zapitam se kako neki ljudi mogu biti tako skrnavi. Od kad au se ovi odselili nisam bila gore. Ostavili gomilu smeca sve prljavo i skrnavo. Na prozoru zvaka. Drugi pvc prozor ona diht guma iseckana na svaka 2 cm. U kafi BLATO. Ma strasno. Boze ja kad sam otisla sa salasa sve sam sredila covece. A odlazila sam prakticno od svojih roditelja. I ostavili smo im sveze okreceno. Ono gore je uzas uzasa. Mislim dovela sam u red al stvarno strasno. A jos nisam ni ribala kako ja to znam i umem u picinu bocu. Na roletnama blato. Brat bratu bar dve godine roletne nisu prebrisane iznutra. Ma uzas. Ju sto mi drago sto vise nisu tu nemate pojma
Pari jeste stigli. Ja jedared putovah citava 52 sata do Ameriku 😂 pravo puteset_vije. Pokvario se avion. Ludilo. Nadam se da samo spavas i uzivas sa tm pa se zato ne javljas.
Voci ne znam sta bih ti rekla za temp. Drzi se. 
Von bitno da je on ok i da jede

vocicana -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 20:36:39)

Ljiso, sve sam prezivela, samo me j..to sto nikako da se naspavam i da se odmorim, bas sam vise na ivici izdrzljivosti.

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 20:46:31)

Voci, nadji vremenaza sebe, deci je potrebna prisebna majka (inace, ova debela mudrost potuce od nase drage Tash, Tashe, aka Peace, i verujte mi otkako sam postala majka ovo mi je dnevna mantra) 😊 Hvala Peace❤️

Maraj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 21:21:08)

Vece mame. Ja uspavala S. L jos budan...

Smesko, prolife za imunitet? Dal i to da dam L [sm=smiley36.gif] jao evo pije vec 3.kutiju imunktrofine....

Jance...kako ne beba sada. Joj zakljucila sam da mi je najgori zvuk, taj zvuk "tup" kad beba padne. Sad kad ga se setim, sva se strsem. Meni je S pala sa 6 meseci. Ja spavala. Zora bila, nesto pre 6h ujutru. Ona se probudila i pocela da se tumba po krevetu (francuskom). Aja spavala...probudilo me to "tup" i vristanje. Uzas jedan kako sam se onako sanjiva uplasila

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (19.4.2019 22:05:05)

Haha Maraj to se ne zaboravlja. 

Nego kakva je sad igra? Zar nije samo wow kliktanje? 
Ovi padobranci me izludjuju jos kad napisu eto tako da bi napisali a pri tom i zesce isprovociraju (ko kretno tema dete odbija da jedw)
Sve masine spremne. Deca odavno u carstvu. Mn gleda film a ja visim na telwfonu. Boli me levo rame

Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>