Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 23:34:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da mahnem. Brzo nek ozdrave decica.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 7:11:21
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro! Ja pijuckam kaficu, imam jos malo vremena, pa spremanje. Sto volim sto je petak. Za vikend si ovdje javili mozda i snijeg, nemam pojma sta cemo, ali u kuci necemo biti. Nadam se da su djeca jutros bolje!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 7:17:44
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Bebilule, nikako da se resite snega. Kod nas noc prosla relativno dobro. L nije imala temp, a M dobila oko 5:30, eno sad je pala pa je zaspala. Ja pijem kafu, pa odoh na pisao. Pari, kako je T?
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 7:47:37
|
|
|
|
smeško
|
Jess, a kako si ti? Ides na posao da se lecis?😊 J me je budio posle pola sata spavanja i svaki put se uspavljivao oko sat. Na sve to dosao M kod nas u sobu placuci, boli ga uvo. Mm ga sad odveo kod pedijatra po uput. Meni ponovo ispao lek iz zuba...bice ovo dug dan.Dobro jutro, mame!Jos mi ne radi sporet da bar skuvam kafu.Sanjice, kako je tata?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 8:32:32
|
|
|
|
bebilule
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Bebilule, nikako da se resite snega. Vidjela sam jutros prognozu, spojila prste i rekla OMMMMMMMMMM
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 8:37:37
|
|
|
|
pari
|
Jess,bila si u pravu...oko 1 noćas je opet imala visoku temp...a ja baš u tom momentu dobila...ne mogu do wc jer nju držim,boli me stomak...ludilo bilo...izdržale smo nekako, njoj bilo bolje posle leka,a i meni...Sad je bolje iako je i dalje topla,ali nema ni 38...da joj ne dajem sad lek? Jess,drži se! Rosi,sve te razumem oko svađa... Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 8:38:54
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro mame,kako su djeca danas? Pari kakobje kod vas prosla noc? Bebi padao je i ovde prosle sedmice 😂 Dora se jedva probudila jutros,raduje se raspustu sank zbog spavanja Iz nekog razloga nas cijelo jutro prelijecu vojni helikopteri
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 8:53:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Jess,a alergija? Pari,kako ste sada?ako vidis da joj smeta temperatura onda bih dala sirup. Jel te boli stomak? Ja se sećam kad je sin bio tako beba,ja dobila i krenem da se onesvescujem sa njim u rukama. Sreća pa je krevet bio blizu 😁 Bebilule,sneg😱 Kako ste mame?deca?
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 8:57:22
|
|
|
|
pari
|
Mene i dalje zeza stomak. T je kenjkava prilično,verovatno ću joj dati sirup... A vreme očajno,jesenje...
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 8:57:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Jess,a alergija? Pari,kako ste sada?ako vidis da joj smeta temperatura onda bih dala sirup. Jel te boli stomak? Ja se sećam kad je sin bio tako beba,ja dobila i krenem da se onesvescujem sa njim u rukama. Sreća pa je krevet bio blizu 😁 Bebilule,sneg😱 Kako ste mame?deca?
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 9:12:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sve vas pozdravljam. Pari daj ako je kenjakava. Jess, kako si? Bebilule, vise volim sneg, nego ovu kisu sto ovde pada. Meni je juce dan bio tezak. Jedva sam cekala da se zavrsi. Ni danas nije bolji.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 9:39:13
|
|
|
|
Rosita
|
Jess, baš je grozno kad su oba deteta bolesna. Je l ti mama pomaže? Pari, ja dam sirup D uvek preko 38. Ma i ta manje. Ako je on živahan, lepo jede kad mu se obori T, ja nekako to radije radim nego da ga pustim da mu bude loše. Vreme bljak. Planiram da izvadim neke stare igračke danas. Biće nove :) Budite dobro.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 9:42:17
|
|
|
|
pari
|
Meni T zaspala na sisanju pa nisam jos uvek odvela M u vrtic ali planiram jer bolje da je tamo makar i par sati nego ovde sa njom bolesnom...Dacu joj sirup cim se probudi...
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 9:54:43
|
|
|
|
Rosita
|
Pari, ja N dajem i radije na spavanju. Lagano mu iscurim. Čisto da znaš, ako nerado pije
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 11:21:31
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam dobro, hvala sto pitate! L je opet imala temp, dr kaze ako skoci jos jednom da krenemo sa ab, tako da cu kuci poneti sirup i vodu da ga razredim ako bude trebalo. Kakvo ruzno vreme, ali nama trenutno odgovara, jos mi je gore kad je lepo vreme a mi moramo biti kuci. Rosi, mama mi pomaze ali ne voli da je sama.sa njih dve kad su bolesne. Sreca pa je mm ostao kuci jos danas. Sinoc sam citala na fb, mislim da je bas Rosi postavila, da bi zakonom trebalo zabraniti frazu koja se govori mamama sve je stvar organizacije. Ja sam, licno, alergicna kad cujem tako nesto.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 11:27:56
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess o da,dobijem ospice..kao hobotnica sam i organizovana,pa opet..M se popeo na stocic i dohvatio tv na zidu🙄dok sam prala sudove..sekund.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 11:33:00
|
|
|
|
pari
|
Ni ja to ne volim...uopsteno pametovanje ne volim... Ja sam T oko 10 dala paracetamol ali je ona meni sad opet vruca 😞 sta raditi u tim situacijama? Cekam da prodje 4h pa opet paracetamol?
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 11:35:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,brufen joj onda das. Ali joj izmeri temp,pa prati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 11:41:09
|
|
|
|
jess021
|
Pari, da. Kod visoke temp, kombinujes Brufen i Paracetamol. Mozes cak i na 3 sata ako je visoka temp. Skin je samo u pelenu, mozes je umotati u mokru tetra pelenu, onako pokvasi je mlakom vodom. Kad se pelena ugreje malo je rastreses, pa opet.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 11:42:40
|
|
|
|
jess021
|
Uf sad vidim da si joj dala oko 10h. Ne smes jos nista. Koliko ima ? Sedi li sama? Ako da, sipak joj vode u kadicu pa nek se brcka. Sipaj normalno toplo vodu koja ce se polako hladiti. S vremena na vreme je umivaj.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 11:44:43
|
|
|
|
bebilule
|
Joj Pari, baš joj je brzo skočila.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 12:06:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan. Pari i ja kao i Rosi ako lomi ma dajem i na 37,5. Jer skocice svejedno, a dok docekas 38,5 mozes samo ocekivati da dodje i do 39,5 dok ne proradi lek. Tako bar kod nas. Znaci cim nije dobro odmah dajem. Ako su veseli sa 37,5 pa i sa 38 (ali iskreno sa 38 nijednom jos nisu bili veseli) ne dam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 12:07:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj mišica mala Pari, što više joj nudi tečnost i da siki. Nadam se da će brzo proći.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 12:29:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Mah mame, samo cu da vam se javim i da pozelim da sva decica brzo ozdrave. Tel.mi je nesto poblesavio vec par dana... vec i vreme da uzmem novi. Ljubim vas posebno decicu malenu 😘
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 12.4.2019 12:36:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari,nama uopšte ne pomaže Paracetamol,odavno ga uopšte ne koristim. Jedino Brufen,Nurofen..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
ЖивотAdminКоји вам је период живота до сад био најлепши?Детињство. (
20%)
Период школе, факултета. (
0%)
Док сам била девојка. (
20%)
У браку. (
20%)
Тек се надам најлепшем. (
40%)
Ukupan broj glasova: 5Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!