Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 20:37:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Moj muž menjao kvačilo i promenio sirenu, imala sam utisak da vozim tuđi auto. A kvačilo mekano, mekano... nisam navikla, vozila sam kao po jajima, mislila sam ugasiće mi se negde. Sad se treba navići na promenu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 20:39:05
|
|
|
|
smeško
|
Da, treba. Bude to malo nezgodno. A tek na sirenu, ako je cesto ne koristis.🤣
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 20:40:15
|
|
|
|
smeško
|
Uspavala J, N na utakmici, M legao. Ja gledala rukomet i nervirala se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 20:42:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Znaš kako sam se prepala, izletela mi neka budala i ja na sirenu kad ono šok
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 20:58:39
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana da,vodim je u 2 pa cu u 5 po nju.To joj je najbolja drugarice iz skolice i bice jos par drugara pa se nadam da ce biti ok. Mnogo mi je smjesno da u ovim godinama ima najbolju drugaricu,ali one se obozavaju od prvog dana.Bas su sto bi rekli kliknule. David kad ima virus T ide i preko 40
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 21:10:17
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Znaš kako sam se prepala, izletela mi neka budala i ja na sirenu kad ono šok Pa tako ti i treba kada trubis coveku koji zuri.🤣Salim se, uzasavam se bahatosti u voznji koja je zavladala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 21:11:44
|
|
|
|
smeško
|
Emice, to je mnogo slatko. I M se dogovorio sa najboljom drugaricom iz vrtica da dodje kod nas. I sada samo njena mama i ja da se cujemo i ustanovimo detalje.😀
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 21:23:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Emice,bice joj super! Ja moje vec od 4te godine ostavljam same na rodjendanu,po 3h.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 21:26:11
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame Ja uspavljujem S Podivljala i ona. Nece ranije da zaspi... Mi prali zavese. Morali zbog S. Stalno ih razvlaci. Pa nas zacikava i vristi od smega A napunile se prasine os grejanja...i eto...imali smo radnu akciju...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 21:27:07
|
|
|
|
Maraj
|
Zaboravih da napisem. Meni S danas nije kakila. Najcesce kaki jednom. Ili dva puta po malo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 21:33:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Blago vama,kome deca kake 2 puta dnevno..moj je danas 7 puta,stolica potpuno normalna..on dosta jede,a toliko i kaki..tako su i starije..dobro danas je bas max,ali min 3 puta dnevno..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 21:36:26
|
|
|
|
emicaa
|
Von to ovde nije praksa.Kod vece djece da,ali ovako uvjek ostaju i roditelji. Djeca spavaju,ima li ljepseg osjecaja od ove tisine 😂
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 21:40:56
|
|
|
|
pari
|
Haha emice...najbolji su kad spavaju...i jeste ova tišina najlepša...još se i kiša čuje...
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 21:43:33
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: smeško IZVORNA PORUKA: Ana RR Znaš kako sam se prepala, izletela mi neka budala i ja na sirenu kad ono šok Pa tako ti i treba kada trubis coveku koji zuri.🤣Salim se, uzasavam se bahatosti u voznji koja je zavladala. Baš bahatost. Mm i ja se svakodnevno čudimo, jednostavno ne možemo na to da se naviknemo. Mm je 20 godina za volanom i sjajan je vozač u svakom pogledu, ali ludi zbog takvih stvari.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 21:50:05
|
|
|
|
smeško
|
Zato i ludi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 21:51:47
|
|
|
|
jess021
|
Kod nas zurka. I M dobila temp, Lena opet imala neku malu, dr kaze cujemo se sutra. Ja dobila neku alergiju, sva sam se osula...nemam pojma od cega. Sreca mm ce i sutra da radi od kuce inace ne znam sta bi. Ne moze mama sama sa njih dve kad su bolesne. Pari, kako je T? Emice, kako je bilo ja rodjusu?
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 21:58:03
|
|
|
|
pari
|
Ajoj jess,bas vas je uhvatilo nesto sve...drzite se! T za sad ok...lezim pored nje...
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 22:00:34
|
|
|
|
smeško
|
Drzi se Jess, sad im je vazno da si ti ok.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 22:11:35
|
|
|
|
emicaa
|
Jess jesi li isla doktoru ili uzela nesto iz apoteke.Drzite se 😊 A sutra ide tek ova moja damica 😊
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 22:17:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, baš vas hoće. Jel imaš neki aerius ili nešto slično da popiješ? Moje dete još uvek nije u krevetu nešto se večeras odužila i večera i kupanje i nikako da legne. A ja jedva čekam da se istuširam i ušuškam uz mm i da gledamo neki film.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 22:19:30
|
|
|
|
smeško
|
I jaaaa. Crkavam od gladi, a drzim J na sebi, budio se kao da ga boli stomacic.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 22:24:02
|
|
|
|
pari
|
I ja drzim T
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 22:25:33
|
|
|
|
smeško
|
Kako je? Merite T?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 22:30:43
|
|
|
|
jess021
|
Smesko, ja se sama lecim😊 Samo pridjem odredjenoj polici, zavisno od simptoma i biram😂Ana, popila sam Aerius i Kalcijum. Pari, prati joj temp. Nije da te plasim, ali retko tako visoka temp da se javi samo jednom. Nadam se da ce vam biti mirna noc. Jel ti mama dobri?
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 23:26:13
|
|
|
|
Rosita
|
Baš opet puno bolesnih. Jess, kako sad i ti :(? Žao mi je! Ja sam se svađala sa starijim sinom. Sad mi krivo :(. Tvrd je orah, ne da se, ali onoliko. Blago meni u pubertetu :). Laku noć, mame
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?