Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 13:34:36
|
|
|
|
smeško
|
Pogresno ,,adresirah", htedoh da napisem Voci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 13:35:40
|
|
|
|
pari
|
Imala je malopre 38.6. Jedino sto nemam pojma da li mi je ok toplomer. Svakako idem sad uskoro do dr jer putujemo za nedelju dana i mala je pa cisto da joj pogleda grlo i pluca...Hvala vam svima! Jess, ni vas nikako da prodje...
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 13:45:34
|
|
|
|
jess021
|
Pari, jesi joj dala sirup? Maraj, mi smo dobili dexa neo kapi i Tantum verde sprej. Pa ako ne bude bolje do sutra onda antibiotik.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 13:47:18
|
|
|
|
pari
|
Nisam jos uvek. Tek malopre sam joj izmerila 38.6 a sad sisa i sisa i sisa tj poluspava...
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 14:31:18
|
|
|
|
Maraj
|
Pari kako je T
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 14:52:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,mozda su usi opet.Koliko puta dnevno vasa deca kake? Moj je danas vec 5 puta,u proseku kaki 3 puta,a presvuci ga je nemoguca misija..Ja sam u autu danas,samo bi plakala... T gresi na testovima,a kod kuce zna..mm u svom svetu posla.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 14:54:30
|
|
|
|
smeško
|
J dva do tri puta. Stariji jednom, dva redje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 16:54:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
P 3 4 puta. D jednom na dan. P obavi ujutru i posle rucka yo je pod obavezno i onda bar jos jednom. Moji svi kuci. Mm nesto neurozan. Treba za Bg da ide. Ja onda D ne mogu na citanje i pisanje da vodim. I na karate. Kasno za batu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 17:04:33
|
|
|
|
pari
|
Bili kod dr,tamo joj izmerili 39.6, baš je bila vruća, uzeli joj krv i dali paracetamol. Ispostavilo se da je sve ok, virusna infekvija kaže dr. Samo paracetamol,što više vode i sisaja i to je to. A kaki 2-3 puta otprilike,nekad 1x. Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 17:25:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Uh,pari,visoka temp. Nadam se da ce brzo proci.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 18:13:09
|
|
|
|
Rosita
|
Dobar dan. Puno bolesnih :(. Dečice draga, brzo ozdravite! Maraj, pari, jess, držite se 💪. Moj maleni mi živce pojede sa jelom. To je za drugu temu. Von, ne daj se . Bože, kad krene škola tek. Škola je i dan danas naklonjena prototipu marljive, mirne devojčice, a sa malim bistrim "divljacima" treba imati puno živaca i sreće. Jedan učitelj sa nestašnim detinjstvom dobro bi nam legao. Mame, puno pozdrava.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 19:07:42
|
|
|
|
emicaa
|
Nije me bilo cijeli dan.Vidim da ima jos bolesnih.Ozdravite brzo Von kako se djevojka provodi 😊 Ja sam jutros odgodila sa Davidom cas fizickom,uzasno je kasljao.Ostavila ga kao odmara. Jos sutra i konacno pocinje raspust mada se prosli zavrsio prije mjesec dana 😁
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 19:15:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari,kako ste? Von,mozda je umorna pa joj popusti koncentracija....
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 19:18:22
|
|
|
|
pari
|
Ona deluje bolje. Za sad nema temperaturu,praticu veceras i nocas...mozda je protrcalo...videcemo...Bili smo cak malo napolju pre kise...prijalo joj je bas a i meni i M. Sad vecera. Pa spavanje... Kako ste druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 19:18:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Devojka se super provodi,dobijemo sliku ujutru i sad smo dobili,imaju maskenbal,macici mali! Za sad su svi pu,pu.Rosi,moja voli skolu,i misli da zna,i zna..a na kontrolnom pogresi,ona bi se samo igrala,valjda zbog ovo dvoje mladjih.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 19:33:00
|
|
|
|
jance
|
Dobro vece. Ja jutros bila krv da dam, sutra idem kod interniste. Usput obavila papirologiju za vrtic. Posle bila ponovo sa mm u gradu, dovrsila vadjenje papirologije i uhvatila me kisa kod maticara a mm nije mogao do nas kolima. Evo mi svo troje u kuci, Kika se duri jer sam je grdila jer nije pokupila za sobom sta je seckala, Ogi igra igricu, Kalina se okrece u bebi gimnastici i vristi jer ne moze ruku da izvuce.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 20:08:13
|
|
|
|
emicaa
|
Jance mnogo mi se svidja ime Kalina 😊 Pari nadam se da joj se nece vise ni vracati. Dora sutra ide na prvi rodjendan bez mene,do sad gdje god da je isla ostajali su i roditelji.A posto je ona nekad jako komplikovano dijete zivo me zanima dal ce izdrzati 3 sata koliko je planirano da ostanu 😂
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 20:11:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice,vi cete je samo odvesti i posle tri sata po nju? Pari,nek bude dobro nocas.
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 20:19:25
|
|
|
|
smeško
|
Pari, 39.6 je najcesca T kod male dece kad imaju virus. Ne znam zasto. Super je sto je virus, proci ce. Ovde pljusti kisa. Mm i ja isli kod dr, imali zakazano jedno za drugim. Nosili i J, jer je toliko posesivaaaaaan. Tek ce me urnisati. Opet se raspravljam na fb. 😂 Stvarno sam pravi jarac, sve ja moram da ispravljam.😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 20:20:31
|
|
|
|
smeško
|
Von, super sto joj je lepo! Tamo ti je program stalno isti: diskoteka, revija frizura, maskenbal,...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 20:20:35
|
|
|
|
pari
|
Eh mi jarčevi 😁
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 20:22:28
|
|
|
|
smeško
|
😂 A vecito mu dodjem kao kontras. 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 20:30:14
|
|
|
|
pari
|
Isterujemo pravdu...a tesko jer zivot nije fer i nepravde ima svuda...
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 20:33:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Smeško, ja sam bik/jarac ja napišem svašta onako u besu pa onda sve obrišem hahaha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04/19 [chat] 11.4.2019 20:36:14
|
|
|
|
smeško
|
Ma, ja hocu da obrisem, ali zaboravim. Sta koga briga sta ja mislim?😂 Nesto sam postala oset_ljiva na pitanja koja se ticu dece, pa kad se uozbiljim...😂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?