|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/19 [chat]
26.3.2019 7:06:57   
jess021

LekarskiBubi, vidi ovo.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1126
26.3.2019 7:07:29   
emicaa
Jutro od Dode i mene
Spremamo se za skolicu.Opet se osjecam kao da nisam oka sklopila a i desni krajnik me boli vec par sana.
Nema nam Ivane

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1127
26.3.2019 7:29:00   
mama Jo
Jutro. Starija me trgla iz najdubljeg sna, evo glava mi puca, nadam se da ce posle kafe proci.
Jess, super sto je prosla temp., zelimo joj zbogom 😊
Ana, kako je Mare?
Sanjice kod vas sve u redu?
Rosi?
Mislim da je Ivana pisala pre neki dan da joj je sestra 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1128
26.3.2019 7:43:02   
vocicana
Dobro jutro, samo kratko da mahnem pa da se bacam na posao.
Super za decicu sto nemaju vise temperaturu. Jbt temp vise. Moje dete ostalo kuci sa tatom, danas, sutra idemo u vrtic.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1129
26.3.2019 8:22:57   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Da kucnem na brzinu posto me mama jo pita. user posted image
Nisam cele noci spavala. Mrtva sam bolesna. Samo temp.nemam.Prvo ona infekcija oka, sad mi je krenula neka alergija, afta mi je izasla, slinavim, grlo me boli. Sofi je kod kuce. Jutros sam se uspavala. Da me nije zvao mm dete ne bi otislo u skolu. Sad cu u skolu. Bice danas naporan dan. Mora mm da izadje sa posla da cuva S.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1130
26.3.2019 8:33:39   
mama Jo
Joj Sanjice, pa kako ces takva na posao? Nalivaj se nekim vitaminima, da izdrzis...

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1131
26.3.2019 8:33:56   
bubulence

IZVORNA PORUKA: jess021

LekarskiBubi, vidi ovo.

To je to jess, hvala puno ❤️

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1132
26.3.2019 8:37:56   
emicaa
Sanjice nema sanse da ostanes danas kuci da odlezis?
Mi odveli Doru pa isli u set_njicu.Kako budu toplija jutra i set_nje ce biti duze.Moram ih danas opet izvesti ko bude toplo.
Sutra i prekosutra opet cuvam od zaove djecu pa necemo nigdje
Mama Jo mislim da joj je otisla seka

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1133
26.3.2019 8:56:47   
mirana1
Dobro jutro.
Sanjice, caj i ispiraj usta, imunitet ti je oslabio .
Bas je vreme samo za spavanje.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1134
26.3.2019 9:15:53   
Sanjica26 RR
Emi, vec sam na posluuser posted image
U pauzama cu da lezim i da pijem cajeve.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mirana1)
Direktna veza do poruke: 1135
26.3.2019 10:53:18   
Rosita
Neće me rr. Ispisah, ode. Sedim u kolima, jedem burek, N spava... Vadili mu krv iz vene. Za alergene. Kašlje, kašlje i tako.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 1136
26.3.2019 10:54:35   
pari
I ja sedim u kolima, T spava 😁 

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1137
26.3.2019 11:01:00   
emicaa
Rosita posalji mi burek saljem ti sta hoces 😁
Nas dvoje za sat idemo po Dodu,opet vjetar.Ne znam kako cemo otici
Sanjice ti si blesava,trebala si ostati kuci.nebi bio propast svijeta

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1138
26.3.2019 11:05:16   
Maraj
Dan mame..kod mene akcija od jutros...
Bila sa L u drugi dz kod orl. On se drao kao nikad. Valjda zato sto ga je doktor primio. Prvi put neko muskog roda . Do sad su sve doktorkw bile. Kaze crveno mu grlo. A usi koliko je mogao da vidi...su ok. Pita da mu ne rastu zubi user posted image kad rastu sestice? Mislim da nisu zubi. I dalje se budi i jauce. Drzi se za usi.... uglavnom sad sam u nasem dz. Cekam recept. Dao nam amoksiklav cini mi se, za grlo.
Uh e u ovim momentima pizdim sto nemam vozacki... a auto mi u garazi stoji tj stoji mm jer ga on vozi samo vikendomuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1139
26.3.2019 11:05:35   
Rosita
Emice 😁, kasno, htedoh pola al pojedoh, a otišla sam po kiflu inače. 

Sanjice, mogla si ostati kod kuće vala.
Bubi, stomak predase i preko reda.
Neke familijarne teme mi ne dadoše ni da spavam i ono malo što mi N omogući. Tako bih volela da me briga za sve, al nisam od te fele.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1140
26.3.2019 11:18:15   
Sanjica26 RR
Rosi, pa ne mogu. Nema ko da me menja. Izdrzacu nekako. Dosla sam kuci na kratko.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1141
26.3.2019 11:20:26   
Ana RR
Sanjice, pa ništa neće biti deci ako gube čas. A svakako je bolje to nego da nekoga zaraziš.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1142
26.3.2019 11:23:38   
Sanjica26 RR
Mene su oni zaraziliuser posted image Nije to bas tako jednostavno da uzmes slobodne casove. A nemam jedan. Komplikovano je to. Dok nemam temp.mogu da idem.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 26.3.2019 11:24:27 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1143
26.3.2019 11:24:31   
vonavoj
Dan,ne pisem,pms,lose volje,opet 38mi dan.iako pijem virak..

Mm me uzasno nervira,covek kao u hotelu,mali slinav,njanjav,J mi ostala kod kuce,auto kod majstora..i tako,sve bezveze.

Maraj,rano je za sestice,mozda,..sa 5-6 rastu,mada je sve moguce,mojoj deci kasnije izbijaju zubi.

Sanjice,ne daj se.

Rosi,kakve familijarne teme..mene to samo optereti,ne smem ni da kazem sta sam sve od zaove cula za vikend,sramota me..bolje da i ne pricam sa njom,kao da sam sa druge planete..a u stvari i mm je takav,sebican i samoziv.  

Direktna veza do poruke: 1144
26.3.2019 11:34:08   
jance
Dobar dan zelim. Ja ne sedim u kolima, moja kola su kod majstora do kraja nedeljeuser posted image

Pozajmili nam kumovi njihov drugi auto, jutros kad sam ga upalila da vodim decu u skolu je tako zadimio da sam iskocila mahinalno napolje! Prestao je da dimi za nekoliko sekundi ( iz auspuha) ali ja ko na iglama vozila po gradu. Em nisu moja kola, em se bojim da se kod nas ne pokvare....

Malko me brine sto mm ima manje posla za ovo doba godine... prolece je vreme renoviranja i tapetari tad bas imaju posla a on slabo. Moracu malko da umesam prste user posted image ... dve godine nisam imala pojma kako mu posao ide, kad ima vise posla a kad nema, ovo sad kako sam kuci samo se zderem.

Inace bebuska naveliko vezba okretanje sa ledja na stomak. Jutros je pored mm u krevetu skoro i uspela, samo jos da izvuce ruku...a kenjka i nervira seeee
Mada, nebih da vicem ali mislim da je Kika bila glasnija :)

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1145
26.3.2019 11:52:25   
Sanjica26 RR
Napolju duva neki grozan vetar.
Stigla mi T iz skole. Stigao nam je mobilni za nju. Najobicniji smo joj uzeli. Polako ce sama da ide i da se vraca. Sva je srecna.
Imam i sednicu povodom jednog odeljenja. Zato je nemoguca da odsustvu jem

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1146
26.3.2019 12:04:21   
Maraj
Jance user posted image za bebusku.
Mene grlo boli. Al od dranja. Sad sam dosla kuci . Od jutros po lekarima...ne znam sta je ovo vise sa mojim L. Dadose nam sad ospamax . A eto nema 2 nedelje da je pio antibiotik.
Jos me on ne slusa. A ni ja nemam zivaca da vodim razgovore sa njim kao sto rosi ima user posted image ja ga zovem on se ne odaziva. Ja mu kazem, jel me cujes ti?!?! A on mi odgovara " Ne cujem te". Stvarno cu da izludim. Jos sam dobila jutros. Evo drugi ciklus od porodjaja. Al skoro 50 dana je proslo od proslog ciklusa. Sve me nervira. Vratila sam se peske iz dz.... sto neko rece , bolje da ne razmislajam, o familiji posebno...(misljm na mm familijuuser posted image , moji mama i tata su naravno najbolji user posted image )

Direktna veza do poruke: 1147
26.3.2019 12:36:21   
Rosita
Maro, ma i ja nekad nemam živaca ali jako se trudim. 
Von, ma, duga priča... Duga i dugotrajna.
Pristavih ručak, N izvadio posuđe, plastika ga ne zanima, vangla i tako to, samo da je da zveči.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1148
26.3.2019 12:45:02   
vonavoj
I ja sam sad spremila njemu rucak,nama..sve sa njim uz nogavicu,penje se i tako visi..aman da li je moguce da ga nista ne interesuje. Kako se vi borite sa tim? Evo sela sam,i on sad cvili da ga uzmem..

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1149
26.3.2019 12:50:53   
bebilule
Von, znas kako ćeš? Isključi šporet makar jaja jeli. Uzmi njega i malo se igraj. Biće zadovoljan i za 10 min će te sam ostaviti. user posted image
Žene, ovdje snijeg pada uveliko.
Maraj, što sad ab? Uho, grlo...?

< Poruku je uredio bebilule -- 26.3.2019 12:51:50 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here