|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/19 [chat]
25.3.2019 12:17:48   
jance
Dobar dan. Ispisah roman kod negativne energije pa me rr izbaci. ali nema veze, bitno da sam se ja istresla pa tacno i da nije nigde o tome ostalo traga user posted image

Sad cu da citam sta ste ispisale za vikend...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1076
25.3.2019 12:19:25   
Ana RR
Bebi, dajem mu limunade i čajeve sa medom, domaću supicu... nisam pravila taj sirup sa žalfijom i lovorom, ne setih se a nemam žalfiju. Ispiramo nos fiziološkim, inhalira se ali nikako da se reši slina. Kao da su negde u dubini i ne može ni da ih izduva. Uveče mu prsnem operil p da bi mogao da spava.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1077
25.3.2019 12:23:29   
jance
Anci, ako imas Noska, izvuci mu noskom. Znam da je veliki za Noska ali pisah nedavno da nam je ORL rekla da niko ziv ne moze da izduva te guste slince koji se slivaju niz grlo. To je taj Post nasal drip sto Ogi ima pa mi to jaaako poznato. Uspricnes vecu kolicinu fizioloskog, sacekas minut dva i izvuces sa noskom. Ogi se bunio samo jednom. Kad je video koliko mu lakse posle toga, od tada sam trazi da mu izvlacim povremeno....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1078
25.3.2019 12:25:19   
vocicana
Imam neki mix koji ide u inhalator, dobila od mog dragog anesteziologa . Odlicno za natapanje I sprecavanje na dalje silazenje na pluca, naravno sa lekovima, narocito za decu sa laringitima.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1079
25.3.2019 13:24:20   
mama Jo
Mi smo uspeli 1, 5 da budemo napolju bas je promdnljivo, na suncu se kuvas a cim dune vetar smrz...

Nego, ima tema o savetovalistu kad se deca vode sa 3 god.kod psihologa, logopeda... ne secam se kako se zove, zna li neko?

,,Carpe diem"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1080
25.3.2019 13:35:29   
pari
I mi bile 2.5h napolju...taman iskoristile sunce...evo sad ga više nema i razduvalo se nešto prilično,a ja veš stavila na terasu...

Jedva čekam 6 da dođe M...

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1081
25.3.2019 14:04:26   
vonavoj
Vodila sam M kod dr,slabo je jeo,imq slina,slajma..kaze nisu usi za antib...sad mi se nesto i zarumeneo,mozda i krece temp..mnogo je nervpzan,hoce li neki zubic izaci!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1082
25.3.2019 14:09:23   
mama Jo
Von, ima li vec neki zubic?

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1083
25.3.2019 14:14:22   
pari
Joj von, bas se mucite...
Mi za sad imamo 4 zubica, sve jedinice...
Ja napravila keks (opet 🙂), pojela salatu. Razmisljam da odemo jos malo napolje,mozda do centra, kad smo vec same i nemamo nista da radimo spec.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1084
25.3.2019 14:26:22   
vonavoj
Pari,razduvao se vetar.Nema nijedan zub,sad ce 10 meseci..

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1085
25.3.2019 14:43:49   
mama Jo
O, pa da vrlo moguce da ga muce onda, meni je U imala 3 dana temp.jedino kad su joj prvi zubi izbili, ovi ostali kad su izlazili samo smo po raspolozenju primetili...

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1086
25.3.2019 15:02:32   
Misha i Ljisha
Nama.kad P zaredja po 3 budjenja novu znamo da ce zub. Ima 5 komada. Jako je smesan. Sve gricka na te prednje zube heheh...

Eno spava sad cu D puding

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1087
25.3.2019 15:04:03   
vonavoj
Grrr..moj je sastavio tek 3 dana da spava..a nema zuba😂😂😂

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1088
25.3.2019 16:02:47   
emicaa
Hellou mame,ja cuvam djecu od zaove.Sad marinirala meso za veceru pa malo prisjela.
Von i moja Dora je bas kasno dobila prvi zubic,a znas kako je spavala 😂
Kad malo bolje razmislim,kad sam pocela pisati ovde sigurno ste me zapamtile po kukanju na njeno nespavanje 😂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1089
25.3.2019 16:49:27   
Misha i Ljisha
Emice ja ae secam. Ti Rosi i ja smo kukale na nespavanje 🤣 tu su nam deca negde. Tvoja Dora.malo starija od moje D i moja D malp starija od Rosinog D (3D😂😂)

Ma hajde.da nije foruma i Rosi pogotovo ja bih mislila da nesto jako nije u redu sa mojom D. Ma kad se set_im nije.mi.dobro. mi bilo napolju. Da cova hoda. Danas je stavio sekinu vijacu preko ramena hahah a posle toga neki debeli snjir. Kao kaiseve i kao idemo. Kaze mm to kao trenirani psi kad donesu povodac 😂  reko ovaj mi se ne  cini ostreniran

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1090
25.3.2019 16:53:56   
vocicana
Ljiso neka ga, bas lepo. Ja cu moje mece da izvedem kasnije u setnju, ici cemo I do mojih roditelja, da malo vozi trotinet.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 1091
25.3.2019 17:18:31   
mama Jo
Ljisho pa batke prohodao, a? Sad gledam na ticker, pa on ce jos malo da bude rodjendanko 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1092
25.3.2019 17:24:30   
Misha i Ljisha
Mama jo po mom standardu jos nije prohodao😂 ja hodanjem racunam krenes i ne padas. Ovaj napravi 5 koraka 7 il kolko vec j ljosne. Zuri se jako. Da ne juri hodao bi.normalno. tako da ga samo pridrzim kaisevima tako kad se zajuri da ne.ljosne na dvoristu. Blenta.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1093
25.3.2019 17:31:14   
pari
Ljisho,bravo za P, dobar je 🙂 
Nas dve bile u centru,proset_ale se,kupile nesto u dm-u i hleb. Sad cekamo M 🙂
Rosi,kako ste? Ana, vi?

Direktna veza do poruke: 1094
25.3.2019 17:38:26   
mama Jo
Ma super je on, svaka mu cast 😊
Pari, kako si ti?
Gde nam je Maraj?

,,Carpe diem"

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1095
25.3.2019 17:45:11   
pari
Ja se trudim da ne razmisljam kako sam,lakse je tako 😉 uzivam u lepim trenutcima, a ima i onih manje lepih, kao i kod svih...
Pravila sam danas keks koji mi nije uspeo,kao i juce kolac...desava se da mi ne uspe jer isprobavam stalno neke recepte i onda mi se ne svidi kad napravim 😏 a samo mislim na slatko i sta cu slatko da jedem...uzas...

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1096
25.3.2019 17:57:25   
vonavoj
Hahaha..emice,nasmeja me..kod nas zubi i spavanje nemaju veze.Zene,smrsala sam,cim se malo vise krecem van kuce vaga pokazala minus,a stajala sam na istoj kilazi 6 meseci...i vise. Sad sam minus 3!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1097
25.3.2019 17:58:20   
Maslacak15
Samo da vam mahneeeem. Ja raaadimm😁 juhuu!! A je krenula na navikavanje sa mm U vrtic, Ali to ovde Jako sporo ide. So sada je on sedeo sa njom. Tako joj je super. Sta CE da Radi kad Bude skapirala da tata ode i ostane sama, e to je vec drugi padez...videcemo😀

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1098
25.3.2019 17:59:57   
mama Jo
Bravo Von, super, zamisli samo kad bi imala vremena da vezbas jos..
Najvaznije da si ti zadovoljna!

,,Carpe diem"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1099
25.3.2019 18:00:25   
pari
Bravi von!
Maslacak, super sto radis, znam da si jedva cekala 🙂 bice i A dobro kad se navikne...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here