Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 8:09:42
|
|
|
|
pari
|
Joj Rosi :-( možda bude bolje u toku dana,obično je noću teže
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 8:32:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro devojke. Mi smo se svi cetvoro probudili. Mm je vec otisao na sluzbu. Mi cemo sad na sluzbu. Vodim moje kumce na pricest. Sofi je stala temperatura jos ono vece. Nije se vise vracala. Meni se od juce vratila infekcija na oku. Deluje kao konjuktivitis. Pecka me oko. Danas smo planirali (bez obzira sto je nedelja) da nasu spavacu sobu ispomeramo, usisamo i obrisemo. Videcemo jos. Ako ne zbrisemo na srebrno jezero. Provedite divno posle podne. Pari, ako nisam komentarisala super sto je bivsi dao dozvolu. :)
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 9:07:11
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro. Srecno Sanjci sa ciscenjem, neka ste, ja isto imam svasta za uraditi, podelicu obaveze na danas I sutra, vodim malog u igraonicu na rodjendan. Imala sam jako ruznu noc, ali nema pravila, mora se ovako, nema spavanja danas. Mali I ja se igramo u dnevnoj.Super za Sofi, srce. Nemamo sline zelene vise, videcu kako ce biti do sutra ujutru.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 9:09:18
|
|
|
|
pari
|
Nadam se da cemo za jedno nedelju dana isplanirati put...cekam da vidim kad cemo imati rociste pa naspram toga...I svaki put mi je tesko kad pomislim na sud, na sve jos sto nas ceka,i na zivotnu borbu oko naseg deteta...Zivot ume da bude nemilosrdan...a opet sami smo odgovorni za odluke koje donosimo...zato necu da kukam... Meni T zaspala tako da ne znam da li cemo stici na koncert...
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 9:11:24
|
|
|
|
vocicana
|
Pari, zao mi je sto prolazis to. Samo glavu gore, sve ce biti kako mora, nadam se da sve prodje sto bezbolnije po sve.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 9:28:59
|
|
|
|
mama Jo
|
O, pari, iskreno najezih... razumem skroz koliko ti je tesko... samo se ne daj, zbog njih moras biti jaka. Ne razmisljaj previse unapred, sad lepo isplanirajte put i tamo uzivajte lepo. Rosi Sanjice, super sto nema vise temp.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 9:39:07
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro.Ja sam imala strasne snove tako da bolje da i nisam spavala.jos malo pa idem na posao Pari da se sto prije rijesi to,ni vam lako.Ni tebi a ni tvome bivsem muzu.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 10:43:06
|
|
|
|
eca89
|
Srecno Emice, prestace nozice dok se malo naviknes. A joj zene je li opet nagradna igra u pitanju?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 11:21:11
|
|
|
|
vocicana
|
O da Eco, jeste
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 12:14:31
|
|
|
|
pari
|
Bile smo na koncertu za bebe, mnogo je bilo lepo...ja sam i M vodila i kad je bio beba i kasnije posto oni imaju koncerte posebno za bebe posebno za decu. Preporucujem mamama u Bg 🙂 Posle smo se proset_ale malo po centru, lep je dan...mislila sam da ce zaspati ali nije, tek kad smo sele u auto je zaspala i sad mi zao da je vadim i probudim pa sedim u autu 😆 Gladna sam,smisljam sta da napravim sebi,a nemam bas nesto u frizideru... Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 12:16:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Evo mi smo do sada vitlali napolju, sad devojke malo dremnule. Na suncu je pretoplo, mohu komotno kratki rukavi. I ja sam gladna, da spustim U pa idem.da jedem 😊
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 12:17:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari,hvala na pitanju,dobro smo. Maca malo slinavi,ali se nadam da nece dalje od toga. Sestra mi je tu jos danas pa smo sa njom ovih dana.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 13:15:08
|
|
|
|
mama Jo
|
Uzivate Iv 😊 Je l' vozis?
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 13:51:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vozim,vozim. Nisam još nešto mnogo isla po guzvama u gradi,ali sam se dosta oslobodila. To mi je bitno.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 14:13:48
|
|
|
|
pari
|
Bravo Ivana! Ana,kako ste? Rosi, vi? Mi cemo sad opet napolje uskoro jos dok je dan...
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 18:36:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro veče, ženske nemam vremena da čitam unazad, to ću ujutru, samo da se javnem na kratko. Mm upalio kodi da gledamo neki crtać. Marko je ok, od juče nema temp, samo je slinav i kašlje. Sazreo mu kašalj pa kad zabrunda... Odoh, zovu me, kuckamo se sutra
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 19:14:08
|
|
|
|
pari
|
Ana,dobro je da je Marko bolje... Nas dve bile do centra opet, napravila malo veci krug. Sad sam se opet malo "set_ala" virtuelno sa mm kroz Njujork :) Kako ste druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 19:31:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Nesto danas zatisje, nema mama 😊 Ana super da je M bolje!! Nama je danas bio bas lep dan, rostiljali u dvoristu i bas smo se lepo proveli. Dosli malopre u NS. Smorila sam se jer sam dobila danas bas... mm nisam videla cele nedelje i bas sam mislila da cemo se veceras lepo ispricati
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 20:13:59
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece. Bas pravo zatisje. Neka danas je bio lep dan. P ne bi ulazio unutra. U 8 sam sam ga vec proset_ala do 9. Pa posle mm dok sam.imala casove pa onda ga ja opet preuzela isli do sveki tamo orcao napolju. Jako je.smesan. spavao malo al bukvalno pola sata i opet napolje. Drnda tocak od bicikla pa ga komsija uneo u traktor. Ladno sam mu rekla pa pa i on kao posla poljubac u fazonu "samo ti idi mama" djubrov jedan. A ja ga dan noc cuvam non stop sam sa.njim. i tako on meni ne mari za.mene cccc.... gilipter mali. I sve pipa stavlja kamencice u usta. Carape mu kao da je po uglju hodao. I koke i patke i morke smo danas gledali. Ma svasta. Crkoh sa njim iskreno. I mm isto😂odakle mu snage vise ja ne znam. D je stigla. Srce.majkino veliko. P svisnuo od srece kad je dosla. Grlilo se ljubili njih dvoje. Igrali. Ma haos. Sutra u nove radne pobede. Ujutru trening. I svasta sutra. Prekosutra mi opet dan D. U sredu imam.kozmeticarku u subotu u 8 frizura u 10 sminka i onda pravac u svadbu. Projurice ova nedelja jos sam htela da idem da se ponovim nekom haljinom. Al sad se mislim mozda kupim samo kosulju 😂 moram prvo videti u koju suknju mogu stati. I tako prodje dan a u kuci nista nisam uradila. Uzas. Ana dobro je da je Mare bolje. Procice i kasalj. Rosi nadam se da ti N vise nije tako zapusen i da bolje rucka bekala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 21:16:41
|
|
|
|
jess021
|
Gde ste mame! Mi prepodne bile napolju, a kasnije M imala proliv, povracala, temp....tamo da smo u stanu. Naravno da je L zvala babu da i nju cuva sutra. Evo M spava na meni, dala sam joj Febricet pa cekam da padne temp.Ana, drago mi je da ste bolje. Mama Jo, vise srece drugi put☺
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 21:29:16
|
|
|
|
Ana RR
|
O bre, Jess. Pa nikako nešto da ih zaobiđe. Stvarno ćemo izludeti od virusa. E odgledali smo super crtać - Wonderpark se zove, tek je izašao. Preporučujem Mama Jo, neće ti se
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 21:37:02
|
|
|
|
mama Jo
|
za 5-6 dana ce biti - ko prezivi pricace Ljisho, mozda nisam ispratila ali u ciju svadbu ides? Jess, bzvze sto sad to, samo da ne potraje!
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 21:38:37
|
|
|
|
pari
|
Jess,drzite se,da sutra bude super! Meni se T vec probudila...standardno...
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 22:13:57
|
|
|
|
mama Jo
|
O, pari, ona je bas zeza za spavanje... nadam se da ces uspeti da odmoris. Mi polegasmo, kad vec ne mozemo da razgovaramo bar da se naspavamo Moram ujutru rano ustati, moram na biro opet 😭 Laku noc mame, mirna noc svima!
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 22:27:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Vece.Ana,super za M,Jess,bezveze za virus.Mi bili u Palanci kod svekijevaca,preselo mi..prevristao je tamo,nije hteo da se odvoji od mene,a pri tom nisam znala da zaova ima herpes,odlepila sam..ulazimo,i kao necu da vas ljubim izasao mi herpes na usni..bem li ga,ne razumem se u to,nadam se da nije zarazna,pogotovo za M...znam da ko ima herpes zoster je prenosilac boginja..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?