Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 16:31:40
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan, samo neka je sve dobro. Jess super I uzivajte na Palicu. Moj mali sline zelene od jutros, ali sto Ana kaze, ima apetit jede, rusi, tako da se necu obazirati previse na sve. Nemam snage.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 16:43:05
|
|
|
|
bubulence
|
Jess odlicno! I mi smo danas planirali Palic, ali je starija cerka otisla u BG na predstavu pa smo odlozili za neki naredni vikend. Inace mnogo volimo Palic, one tamo bas uzivaju, a i mi. Vreme je danas divno. Mm dosao sa posla, isli do grada da jedemo, ja sada dosla kuci da odmorim a on i mladja cerka otisli u park da se jos malo igra. Ana, nadam se da je kod Mareta sada ovaj virus sto prodje za 2 dana...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 17:08:05
|
|
|
|
emicaa
|
Ljiso da sam ja ti kod mene vise nebi imala sta da trazi.Bezobrazluk Mi sad usli u kucu,bili u sumi pa ispred na igralistu.Sad sat vremena sa promuvam po stanu pa na posao.toliko sam slomljena da pojma nemam kako cu radii 😂
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 18:38:41
|
|
|
|
pari
|
Ana,kako je sad? Meni svi otisli,nas dve sad same dva dana...nesto mi uvek prazno bez M...ne volim...i nikako da se naviknem... Uspela sam da se isfeniram sa sve T u krilu. Tako cu od sad, to mi je najbolje...
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 20:58:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Haha pari, super, i ja se sminkam tako sto drzim U, pa onda jednom rukom nanesem malo pudera, ona me gleda u velikom cudu dok to radim I mi bj mogli na Palic, pre 2 godine smo bili... Jedno dete spava, jos drugo da sredim za spavanje pa i ja da im se pridruzim. Kako su decica? Sta se radi subotnje veceri?
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 21:02:26
|
|
|
|
vocicana
|
Sada si me izasocirala na moje dete koje me je grlilo, mazio se, zalio mi se, zna da idem na posao, a ja sa ovom mojom secernom vunom na glavi ne mogu da se izborim, a on bas tada. Bas sam bila nervozna veceras, sada me opasno grize savest zbog toga, tako da cu sutra da mu se iskupim, vodim ga u igraonicu, anas smo bili napolju 4 sata, setali, on je uzivaoooo.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 21:08:03
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pari moja D otisla na dve noci kod mojih i uzSno nam nedostaje. A juce sam je ostavila. Sutra idemo po nju. P odlepio kad je cuo preko telefona. Ja popalila masine. Sad cu u krevet. Ne.mogu bolesna sam nemam snage da sedim z kompom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 21:09:24
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Ljiso, kod mene su sve masine pune, muz veceras dezura sa ukljucivanjem i iskljucivanjem, a ja cu sutra kolabitrati uz dasku za peglanje.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 21:18:16
|
|
|
|
jess021
|
Hvala mame, mirnija sam dosta. Naocare nosimo, kad bude spremna preci cemo na sociva i super. Necu vise od toga da pravim dramu, bas jako😶 Na Palicu je bilo super, bili smo na nekom salasu Jelen, hrana odlican a ima veliko igraliste. Htele smo do zooloskog ali bilo je kasno. Presli smo danas 350km. Pari, kad planirate za Ameriku? Ana, kako je M? Sanjice, tvoje dete? M zaspala, a i ja cu uskoro. M
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 21:29:21
|
|
|
|
pari
|
Super jess za salaš! Mi cemo nadam se oko 15-20.4.da putujemo... T mi se non stop budi...spsvsću sedeći izgleda
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 21:35:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Masem i ja,bili smo ceo dan u skitnji,zemunski kej.Pari,ja M dam cetke za feniranje j ja se feniram.Jess,kolika je na kraju dioptrija? Ja npr.ne mogu sad sebe da zamislim bez naocara.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 21:44:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja se ozbiljno spremam da idem po sociva jer su nesto naocare pocele da mi smetaju, a nisam nikada ni probala, nadam se da necu imati problema, nekada davno sam.i cula da je najbolje kombinovati sociva i naocare...
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 21:45:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Moj P peva. Kaze mm ne peva vec kuka. Reko peva 😂 on kad ga uspavljujem kao da mi isprica dan sta je sve radio. Micko moj mali a danas je bas bio aktivan. Ne znam da li se racuna da je prohodao ali krece se cova sam kad hoce. Drndao je tocak na biciklu isprljao se fest. Pravio mi dramu kad smo usli unutra. Ja se namackala. Lice telo. Ma sva se nesto pirlitam u poslednje vreme.i gledam se u ogledalo. Ja sebi dana jednog nisam.omatorila hahah...nijedna seda bora nemam. Jos ovaj visak da spadne i bicu tip top zenska do 40te😂😂😂 Gleda mi se neki film a nemam zivaca da trazim koji cu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 21:48:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Ljisho sta ti se desilo ne znam, ali lepi su ti postovi u poslednje vreme, zrace pozitivnom energijom... i svaka cast na tome 😊 I ja se namackah, i bas sam skontala da mi je jako suva koza, mogla bih se.opet mazati ali me mrzi
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 21:53:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mama jo spremam se za svadbu 😂 kaze mm da ponesemo dokumenta i da se i mi uvalimo i vencamo konacno hahaha... reko nema jos vencavanja. Kaze D moze vencanje ali nema ljubljenja vec kad kaze poljubite se da se zagrlimo 😂😂😂 ne smem njenog taticu da ljubim. Naduri se odmah. Ili kad me mm poljubi kad krece na posao redovno mora da joj objasnjava da nju voli.najvise hehe... Menj sj pete jos uvek kriticne ali radim i na tome 😎 Nego za tu ucenicu. Dete je ok mama je kriticna. Ali mene isto nervira nepostovanje tudjeg vremena..nije to samo.moje vreme bilo danas. Ja sam jos i sveki angazovala da dodje u 9 z og nje. Znaci nije samo moje vreme vec i svekrvino. Ma... necu da se nerviram
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 21:55:48
|
|
|
|
Milena18
|
Ljišo, koja si ti carica! Jess, super je što ste otišli na pregled i što ti je sada lakše. Ana, kako je M? Sanjice, je l'' S prošla temperatura? Pari, tvoja mama je još u bolnici? Pisala si da ima grip, kako je? I mi smo danas bili dugo napolju. M zalivala jagode, pa stajala pored njih, čekala da porastu 😁 A najviše voli da mene ostavi u jednom delu dvorišta, pa da ona ide sama po vodu. Sve se okreće da vidi da slučajno ne idem za njom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 21:58:47
|
|
|
|
vocicana
|
Sve se okreće da vidi da slučajno ne idem za njom. Milenice kako je slatko to. Cekala je da porastu...maca mala. Upravo sam progutala jednu calcone pirosku, znaci progutala, bas sam grogi. Gladna kao vuk bila.
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 22:21:00
|
|
|
|
Rosita
|
Dobro veče. N se, evo, već budio. Danas smo dosta bili napolju. Koči me samo ručak za N, kad spremiti. Inače on može i da spava napolju, da jede- još bolje, jer mogu da vičem gle jede kuca, ptica i td., pa mi to pomogne. Smešan je, naučio je da kaže da i ne i koristi to svrsishodno, ali opet- samo kad on hoće 😂. Stariji sin je danas radio dosta iz neke vežbanke koju koriste u vrtiću. Ima kliker sjajan, raspolaže obiljem podataka, rečnik mu je na nivou mnogo starijeg deteta, ali crtanje, bojenje, preciznost sa olovkom- nešto što ne voli i nema strpljenja. Ali, moraće i to, čak u prvom ciklusu školovanja na tim veštinana je akcenat. Ana, pari, sanjice, kako su svi?
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 23.3.2019 22:42:32
|
|
|
|
emicaa
|
Ljiso pete?Kakve pete? Pari idete samo vas dvije na neko vrijeme ili idete za stalno? Moja djeca spavaju,vec sad vidim sa ce srecko ppet biti ljut na mene.Naljuti se ako se vratim kuci duze od dva sata.dodje on da ga mazi,kako da to propusti ali kad me pogleda spali me pogledom 😂
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 6:39:23
|
|
|
|
pari
|
Opet mi se T budila i evo već od 6 ful budna...a meni se baš spava... Emice,trebalo bi da idemo svo;troje na put, na jedno 5-6 nedelja...jedva čekam... Ljišo,bravo za stav! I za mackanje :-) ja sam baš nešto ostarila posle ovog porođaja iako ima i do umora mnogo... Rosi,kako ste? Von? Milena? Ana? Sanjice? Ivana,kako si? Druge mame?
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 7:08:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Joj Pari tacno znam kako ti je. Meni se D tako budila. Ovaj malac spram nje spava ko top. Probudi se on rano. U pola 6 jutros ali mi nije strasno jer smo vezali skoro 5 sati a meni je to sasvim dovoljno za funkcionisanje. Jednom sw budio ja mu tad dam mleko i to ne to. Ima dve flasice mleka. Jednu uvece i jednu u toku noci i to mu je sto mu je. Ne dsjem mu ujutru mleko al zato dorucak bude rano. Idem i danas casovi iako aam mislila da mi nedelja bude slobodan dan. Al ne vredi nema sanse. Nagrnuli djaci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 7:44:19
|
|
|
|
pari
|
Ja vec stavila neki kolac da se pece...neki sto se smuti za minut i stavi u rernu...nadam se da ce biti ok... U 10 bi trebale da idemo na koncert za bebe. Problem je sto sam bas umorna,a i ona ce mi zaspati u autu do tamo...videcu sta da radim...
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 7:50:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro. Prvo da pitam.za decicu kako su, temperatura? Pari, kako je mama? Maraj, kako je tm sada, je l' treba jos nesto od pregleda da obavlja? Emice, mislim da je Ljisha mislila da su joj samo pete suve
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 7:57:47
|
|
|
|
Milena18
|
Jutro! Pari, podmladićeš se kada počneš da spavaš ☺ Mi ustali u 7, mogli smo baš i još malo da spavamo, ali dobro... Ponovo je jutros nešto kašljala, sada se smirilo. I meni konjuktivitis prolazi, tako da mogu reći da smo ok. Kako su ostale mame i dečica? Jedva čekam da malo otopli da idemo napolje. Lepo provedite dan!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/19 [chat] 24.3.2019 8:05:07
|
|
|
|
Rosita
|
Jutro. N kašlje katastrofalno. Ustali u pola 7. Lep dan svima!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?